Ja tempomat nemam, tak by me zajimalo jak davkuje benzin, pokud jede z kopce tak tam da i 0 ?
Co se tyka spotreby v povolenych rychlostech

Tolko som mal naposledy, ked som natankoval na Shelke v BB nejaky kentus. V meste som mal namiesto 7.5 12.5l/100. To bolo v dobe, ked som este preferoval Shell. Ked som bol v Bystrici znova, tak som natankoval u inej Shelky a viete co? Ten isty kentus.V12 píše:Mno, Trnava - Trencin podla GPS 140 - 150 8.8/100 a to mam dvojliter. Ako dobre, ze som nekupil 1.6loutokar píše:Na dálnici Praha - Bratislava a zpět - 120 - 130 km/h podle GPS na tempomat - průměr 8,5 taky nic moc.
V12 ty nemáš strach jezdit po těch vašich cestách 150km/hV12 píše:Mno, Trnava - Trencin podla GPS 140 - 150 8.8/100 a to mam dvojliter. Ako dobre, ze som nekupil 1.6loutokar píše:Na dálnici Praha - Bratislava a zpět - 120 - 130 km/h podle GPS na tempomat - průměr 8,5 taky nic moc.
Promin ale takovej TROLL nejsem.V12 píše:VSETKY auta so vstrekovanim benzinu pri brzdeni motorom zastavuju dodavku paliva do motora.
Bez tempomatu 6,4l/100, coz je protiklad tohohleNicco píše:Chorvatsko tam a spat 6.4/100, tak okolo 130kmh - tempomat nemam. Mimo mesto urobim v pohode do 5.5, ale na dialnici mu chyba patka a vacsi objem, takze sa uz trapi. Nie ze by menal silu, pekne zrychluje este aj do kopca, ale spotreba uz nie je ziaden zazrak.
Takze ma bud neco s motorem nebo to na tempomat vic zere. Jen jsem proste premyslel jestli to na temponat nezere vice.loutokar píše:No to mě to sežere celýho....dobře ale zkusím..já se ted fakt snažil do těch dvou, či kolem dvou tisíc přeřadit...vyšší otáčky už fakt ukazují třeba 28 litrůkaždopádně díky. Na dálnici Praha - Bratislava a zpět - 120 - 130 km/h podle GPS na tempomat - průměr 8,5 taky nic moc.
ja na tych dvoch shellkach v BB (o tretej neviem že by bola) tankujem pravidelne a spotrebu mam taku, ako aj na inych shellkach.. vid prvy topic v mojej galerke odkaz na spritmonitorNicco píše:Ja som tiez nikdy nezaznamenal problem, len tieto 2 Shelky v BB a len na spotrebe som to videl. Motor isiel normalne aj vykon mal ako obycajne, takze to asi zriedili nejakym E85. Komos co ma STcko, ten uz rozdiely v kvalite spozna aj na vykone a chode motora.
O tretej tiez nic neviem. Mozno som mal smolu na spinavu cisternu, ktora predtym viezla nieco ine (aj to sa stava, ako som zistil), ale taketo veci by sa nemali stavat. Mohlo to skoncit ovela horsie. Tankuje tam pomerne vela ludi, takze chybnu zasielku asi rychlo vychytaju a potom je klud. Netvrdim, ze to robia schvalne, ale takto je to este horsie. Posles tam inspekciu a nezistia nic.Quickie píše:ja na tych dvoch shellkach v BB (o tretej neviem že by bola) tankujem pravidelne a spotrebu mam taku, ako aj na inych shellkach.. vid prvy topic v mojej galerke odkaz na spritmonitorNicco píše:Ja som tiez nikdy nezaznamenal problem, len tieto 2 Shelky v BB a len na spotrebe som to videl. Motor isiel normalne aj vykon mal ako obycajne, takze to asi zriedili nejakym E85. Komos co ma STcko, ten uz rozdiely v kvalite spozna aj na vykone a chode motora.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti