Tak to mám stejnou zkušenost.dub píše:Montáž byla provedena ve Fryštáku. V Želechovicích jsem se byl také podívat ale až jsem viděl co provedli známému na W transportérua pak to museli u Fedora dva dny předělávat. Od té doby má konečně pokoj.

Tak to mám stejnou zkušenost.dub píše:Montáž byla provedena ve Fryštáku. V Želechovicích jsem se byl také podívat ale až jsem viděl co provedli známému na W transportérua pak to museli u Fedora dva dny předělávat. Od té doby má konečně pokoj.

Jak tak koukam na palivomer, tak ja bych uz pelasil k nejblizsi CS. Bal bych se, aby mi neodeslo benz.cerpadloMira píše:... dojezd 0km ... našel jsem foto ve své galerce

jinak jezdím tak aby mě delší dobu neotravovalo hladové oko
  jinak jezdím tak aby mě delší dobu neotravovalo hladové oko  

Asi před měsícem jsem v Roudnici u d8 taky tankoval a měl jsem pocit že auto málo táhne asi tam mají lpg na hovno, už tam tankovat nebuduVH123 píše:Zdar, nevíte o nějakém uživatelsky udržovaném blacklistu LPG pump? Nevěřil jsem že jsou mezi pumpami až takové rozdíly, ale teď v pátek jsem natankoval u Krobiána na roudnickém sjezdu D8 a jako kdyby mi z motoru odcválalo aspoň 20 koníků. Auto vůbec netáhlo a co mi hlava nebere, začlo se to přepínat na bensin ještě s ukazatelem v zeleném poli - že by se mohl přicpat už po cca 12 tkm filtr? Natankoval jsem plyn od Flagy a zase cajk.

).
 ).  .
 . .
 . 

Aspon jsme se protahli.
 Aspon jsme se protahli.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host