Vaše mobily - Rady,tipy...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Já se nedávno bavil s kamarádem,který ho má a tyhle problémy nějak neregistruje,tak nevím.Asi i záleží na jeho zatěžování,ne?Jestli je spuštěných 5 programů na pozadí a třeba navigace...Nebo Tobě ten ace přijde zpomalenej normálně?
- Hali
- Junior
Přítelkyně má ACE a nestěžuje si. Je docela zručná co se týče mobilních technologií,takže wifi, navigace, IM klienti, atd. používá dost často. Samozřejmě to neni žádný high-end model, takže menší RAM a výkon procesoru je trochu znát. Ale jak jsem psal, za dobrou cenu solidní výkon. Jediné na co si stěžuje je výdrž baterie, ale u nových telefonů je už ta doba pryč, kdy se telefon nabíjel jednou za týden.. 

Je: Ford Mondeo 2.0TDCi, Titanium, liftback, r.v. 2009, panther-black-metal
Byl: Ford Focus 1.8 16V Zetec, Trend, hatchback, r.v.2000, moondust-silver-metal
>>FOTOGALERIE Mondeo<<
>>FOTOGALERIE Focus<<
Byl: Ford Focus 1.8 16V Zetec, Trend, hatchback, r.v.2000, moondust-silver-metal
>>FOTOGALERIE Mondeo<<
>>FOTOGALERIE Focus<<
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Sensation 4.0 už má
ČT videoarchív ano - díky flashplayeru přehraješ cokoli co vidíš na webu
ace - jestli někdo čeká 2 vteřiny na přepnutí obrazovky, tak je něco špatně, čas od času to prostě chce obnovit tovární nastavení, ať se důsledně vyčistí cache a tel se zbaví jiného plevelu
Kóťo, android nevypíná žádné aplikace, ale až pokud má nedostatek paměťi, tak poté sestřelí tu nejstarší, nebo největší, teď přesně nevím. Máti jej má a vše ok.
ČT videoarchív ano - díky flashplayeru přehraješ cokoli co vidíš na webu
ace - jestli někdo čeká 2 vteřiny na přepnutí obrazovky, tak je něco špatně, čas od času to prostě chce obnovit tovární nastavení, ať se důsledně vyčistí cache a tel se zbaví jiného plevelu
Kóťo, android nevypíná žádné aplikace, ale až pokud má nedostatek paměťi, tak poté sestřelí tu nejstarší, nebo největší, teď přesně nevím. Máti jej má a vše ok.
- Blackhawk
- Test driver
Tam ide hlavne o to, ak niekto mal top zariadenie a skusa nieco zo strednej triedy ako Ace a podobne, tak sa mu to bude zdat pomale a bude si stazovat. Ak niekto nemal predtym smartphone a kupi Ace, ... tak je dost pravdepodobne, ze bude spokojny.
- Anndy
- Test driver
No manzuelka mala predtym maximalne nokiu E66 s pomalym symbianom. Potom si kupila ace na par mesiacov a hroza (neraz som obnooval tovarne nastavenie). Ostatnych, co som spominal, viem ze nemali predtym ziadne smartphone-y.
Ja som neobjektivny (i ked sa snazim byt) - mal som iphone v tej dobe uz a mne ace prisiel nepouzitelny - z hladiska rychlosti. Preto len pisem skusenosti a nazory inych. Avsak su to len 4-ia ludia. cize mizive nic.
Spokojnost s telefonom (s cimkolvek) je vlastne iba o tom, ako sa nam podari splnit nase ocakavania danou vecou v praxi.
Ja som neobjektivny (i ked sa snazim byt) - mal som iphone v tej dobe uz a mne ace prisiel nepouzitelny - z hladiska rychlosti. Preto len pisem skusenosti a nazory inych. Avsak su to len 4-ia ludia. cize mizive nic.
Spokojnost s telefonom (s cimkolvek) je vlastne iba o tom, ako sa nam podari splnit nase ocakavania danou vecou v praxi.
- Redmann
- Junior
Ja pomaly tiež musím riešiť nový telefón, mojej Nokii 5800 mi zvnutra praska displej. Pri prvom výbere mi padla do oka Motorola Defy - má dva varianty, slabší a silnejší. Foťák ma prakticky nezaujíma, páči sa mi, že je "odolná". Máte niekto z vás nejaké referencie/skúsenosti? Platí aj pri nej tá pomalosť systému? Už moja 5800 má hnevá pomalosťou... Kamarát mal nejaké malé HTC a dal ho kvôli pomalosti po týždni preč. Nerád by som musel riešiť niečo podobné...
- Anndy
- Test driver
No, podla HW parametrov by to nemal byt extra slimak.
- Redmann
- Junior
A Defy Mini?
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No já taky řeším jaký telefon pro přítelkyni a rozhodl sem se pro Sony Ericsson ST18i Xperia Ray. Cenově vycházi dobře, a jako pro ženskou bude super. Recenze taky ok, a jí se líbí a to je hlavní. No ale já začínám přemýšlet nad S2 nebo S3, že bych vyměnil iPhone, ač nerad tak už ho mám 3roky tak bych nějakou změnu (hračku) uvítal
.

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Anndy
- Test driver
Mno ta defy je cca na urovni galaxy ace 2 a ta mini je trochu horsie na tom.
Defy to bude tak na hranici a mini - ja osobne pochybujem, ze to bude dostatocne svizne.
Mozno ak tam bude verzia 4 adnroida (to ale neviem, aku dodavaju).
Defy to bude tak na hranici a mini - ja osobne pochybujem, ze to bude dostatocne svizne.
Mozno ak tam bude verzia 4 adnroida (to ale neviem, aku dodavaju).
- Redmann
- Junior
Aha, tak to aby som doma zahájil ofenzívu za ten drahší... :-/
-
- .
A je to tu..Na moj telefon sony ericsson dolahlo upgrade na 4.0...Co ma caka ??Ake vylepsenia tam budu?Dufam ze nestratim kontakty sakra... 

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
kontakty neztratíš, trošku se změní notifikace, menu a telefon by měl být hlavně rychlejší 

-
- .
Prve co som si vsimol..Takze sa rozhodli ze z toho bude SONY.....je to dost divne ze vam nabehne len ikonka SONY na telefone sony ericsson
ale to neni az taka zavada...Kontakty som nestratil(chvalabohu)S applom sa mi to stalo 3krat
(to je asi preto ze som sa neucil anglinu ale rustinu
)..Co mi ale vadi su tie zvuky pri vsetkom.Neviem kde to mam vypnut,vo zvukoch mam vsetko vypnute a aj tak to robi,uz som ho aj restartol a nic..

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Anndy
- Test driver
niektore zvuky sa myslim vypinaju aj pri klavesnici
(ale android nemam, tak len z pamati lovim).
apple uz vie aspon po cesky, tak sa to snad nestane.
kontakty si ludia zalohujte - aspon cez google ucet na androide. Lahsie sa vam bude zit.

apple uz vie aspon po cesky, tak sa to snad nestane.
kontakty si ludia zalohujte - aspon cez google ucet na androide. Lahsie sa vam bude zit.