Jjj. Vinko je fajnPedroH píše:A hele, tak to budu muset objednat dobré vínko od kámoše z MikulovaLexie píše:No jak tak koukam, tak ikdyz jsem to nehrala tak 8 let, tak se taky mozna chytnu![]()
Jinak vidím, že se stále více mezi námi objevují ženy - jen tak dál!!!
2 CZ FORD SRAZ KŘIVONOSKA 2007 - POKEC!
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám, že musíme hrát petanque křivě jen s vínkem - prostě jen tak pro atmosféru...Lexie píše:Jjj. Vinko je fajnPedroH píše:A hele, tak to budu muset objednat dobré vínko od kámoše z MikulovaLexie píše:No jak tak koukam, tak ikdyz jsem to nehrala tak 8 let, tak se taky mozna chytnu![]()
Jinak vidím, že se stále více mezi námi objevují ženy - jen tak dál!!!Ale ten petangue budem hrat krive i bez vinka
(BTW, Lexie nastav si prosím podpis, ať víme co máš za fáro, díky...
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To jsem zvědavá,kolik nás tam bude ženskejch snad se mezi chlapama neztratimPedroH píše:A hele, tak to budu muset objednat dobré vínko od kámoše z MikulovaLexie píše:No jak tak koukam, tak ikdyz jsem to nehrala tak 8 let, tak se taky mozna chytnu![]()
Jinak vidím, že se stále více mezi námi objevují ženy - jen tak dál!!!
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Díky, vidím, že jsi další člen - teda potencionální, zatím - "silver squadron". Doufám, že tě Jasio brzy naláká k ostatním členům squadrony... (Jasio, vidíš, jak skvěle náboruju?Lexie píše:Poslusne hlasim, podpis nastaven.... ale avatar je prozatimni, zatim nemam foto, jen z mobilu...
A ten petang je kazdopadne squela hra, bude sranda, nebot ja to hazu uplne jinam, nez se ma(ikdyz mirim)
No na petanque je skvělé to, že není důležité vyhrát, ale užít si hru a srandu při tom!!!
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, dost často jezdím do Ovy do školy, tak kdybys mě náhodou viděla (klubové podložky i nálepku a nálepku silver squadrony mám), tak klidně mávejLexie píše:Poslusne hlasim, podpis nastaven.... ale avatar je prozatimni, zatim nemam foto, jen z mobilu...
A ten petang je kazdopadne squela hra, bude sranda, nebot ja to hazu uplne jinam, nez se ma(ikdyz mirim)
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak tenhle zvuk mám taky rád, ale někdy to hrozně zdržujeKUTAC píše:to Skubi: pri petanque myslim obcas narazi gulicka na gulicku t.j. aj ja si zahram petanque, ale na miesto guliciek budem cinkat poharikmi
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
JJ, teď už to jde, jsem ve 4.ročníku, ale první 3 byly maso. Já dělám dálkové studium při zaměstnání a občas si říkám, už abych měl hotovo - zbývají mi 2 roky...Lexie píše:Jooo, tak VSB asi vladne svetemTaky jsem tam utratila 5 let sveho zivota, ale nelituju, vyska je super a ted me mrzi, ze uz to mam za sebou
- mansart
- Zkušený

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
PedroH, všechno vidím, všechno slyším a vzorně si vedeš. Zapíšu ti to do indexu.PedroH píše:... vidím, že jsi další člen - teda potencionální, zatím - "silver squadron". Doufám, že tě Jasio brzy naláká k ostatním členům squadrony... (Jasio, vidíš, jak skvěle náboruju?![]()
a Foki nás docela slušně zásobuje.
Btw: Bude mít někdo zájem o ten turnajový bowling ?
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jistě pane profesore, na Křivonosce přivezu index a můžete mi zapsat zápočet i zkoušku najednouJasio píše:PedroH, všechno vidím, všechno slyším a vzorně si vedeš. Zapíšu ti to do indexu.PedroH píše:... vidím, že jsi další člen - teda potencionální, zatím - "silver squadron". Doufám, že tě Jasio brzy naláká k ostatním členům squadrony... (Jasio, vidíš, jak skvěle náboruju?![]()
![]()
a Foki nás docela slušně zásobuje.Jsem rád, že si Lexie vybrala a stříbrná ženám i sluší. Navíc bude mít ve squadroně kámošku.
Btw: Bude mít někdo zájem o ten turnajový bowling ?
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele: