Tempomat
- postak
- Test driver
Re: Tempomat
FUGAS domluv se s Giggem a vyměňte to. To zmákneš sám během 10minut a přeju ať ti to dopadne 

-
- Junior
FUGAS píše:Milane, když jsi byl na tom Smíchově, mohl jsi být přítomen u auta, nebo tě od toho vyhnali?
Předal jsem klíčky a auto a venčil psa v parku před Fordem a jen 2x koukal na svoje auto jak jezdí kolem a testuje jestli to vše funguje jak má

- FUGAS
- Test driver
Tak jsem se dneska pustil do toho volantu, nejdřív mi ten airbag vůbec nešel odjistit, docela jsem se u toho navztekal. V zoufalství kdy mi to nešlo jsem pak i volal ZaQikovi o telefonickou radu. Musel jsem si pilkou na železo zkrátit rujeť šroubováku, abych se tam s ním vůbec vešel. Pak se mi konečně podařilo vycvaknout první úchyt, druhý byl otázkou okamžiku když už jsem věděl jak na to. Jenže se tím aktivoval klakson a navíc asi tím jak už byl airbag vyosený mi ten třetí úchyt za Boha nešel
Ještě že mám sluchátka na střelby, jinak bych ohluchnul, klason ne a ne přestat
Po několika dlouhých minutách to konečně vzdal i ten třetí úchyt a airbag se uvolnil, načež se všude začalo rozléhat slastné ticho. Zbytek byl podle návodu už hračka. Když jsem pak vystoupil z auta, zjistil jsem, že se vloudila malá chybička. Jak jsem při demontáži airbagu otáčel volantem tam a zase zpátky, ztratil jsem nějak přehled kam mám zatočená kola, takže když jsem si před demontáží rovnal volant, aby byl rovně, kola byla o jednu otáčku vytočená, což jsem nevěděl. Tak doufám, že díky tomu při zpětné montáži nevznikne nějaký problém, ale myslím že ne. Takže teď mám v garáži auto bez volantu, montovat ten nový dneska
už nebudu. Je to ale takhle asi docela dobré zabezpečení
P.S. Jinak abych tu nevypadal jako nevychovanec, s Giggem který mi nabízel pomoc jsme byli v kontaktu přes SZ

už nebudu. Je to ale takhle asi docela dobré zabezpečení

P.S. Jinak abych tu nevypadal jako nevychovanec, s Giggem který mi nabízel pomoc jsme byli v kontaktu přes SZ

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- postak
- Test driver
- Miri
- Test driver
neměj strach, dá se jezdit i bez tý kulatý zbytečnosti a je alespoň líp vidět na budíky:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7fGeZvwKCSM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7fGeZvwKCSM[/youtube]
- FUGAS
- Test driver
Miri: Tak to je hustý
Pravda je, že jsem zíral, co je tam najednou místa 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
aby to nevzalo ESP jako chybu , protoze v krouzku pod volantem je snimac uhlu natoceni .FUGAS píše:ztratil jsem nějak přehled kam mám zatočená kola, takže když jsem si před demontáží rovnal volant, aby byl rovně, kola byla o jednu otáčku vytočená, což jsem nevěděl.Tak doufám, že díky tomu při zpětné montáži nevznikne nějaký problém, ale myslím že ne. Takže teď mám v garáži auto bez volantu, montovat ten nový dneska
už nebudu.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- ZaQik
- Admin
nemelo by ... ESP nevi, jak fyzicky mas namontovany volant, pouze "pozna" max. vytoceni doleva a doprava ... ne?foki píše:aby to nevzalo ESP jako chybu , protoze v krouzku pod volantem je snimac uhlu natoceni .
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Junior
Jooo s tím troubením to je pravda, taky musel ten chlapík co mi to dělal troubit, až na něj přišli kolegové, že se zbláznil asi
Mno, jsem zvědavej na tvoji telenovelu, hodně štěstí
Ten klíč a volant je moc

Ten klíč a volant je moc

- Giggo
- Zkušený
Rejpavá:
Proč ste neodpojili baterku? Pak to netroubí a jinak se to doporučuje právě kvůli demontáži airbagu, aby náhodou blbou nevyletěl
... aj v návodu tu na foru to je uvedený 
btw. klíč a volant lepší je vzít kříž na kola
Proč ste neodpojili baterku? Pak to netroubí a jinak se to doporučuje právě kvůli demontáži airbagu, aby náhodou blbou nevyletěl

Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
-
- Junior
Giggo píše:Rejpavá:
Proč ste neodpojili baterku? Pak to netroubí a jinak se to doporučuje právě kvůli demontáži airbagu, aby náhodou blbou nevyletěl... aj v návodu tu na foru to je uvedený
To je jasná věc

- FUGAS
- Test driver
Foki: Uvidíme, teď už mi nezbývá než doufat, zjistil jsem to až po skončení demontáže
Holt chybama se člověk učí
Giggo: Usoudil jsem, že odpojovat baterku je zbytečné, když jsem si kdysi nechával dodělávat tempomat do fábie, tak to tehdy ten kluk taky neodpojoval. Když jsem se ho na to ptal, tak říkal, že je to zbytečné

Giggo: Usoudil jsem, že odpojovat baterku je zbytečné, když jsem si kdysi nechával dodělávat tempomat do fábie, tak to tehdy ten kluk taky neodpojoval. Když jsem se ho na to ptal, tak říkal, že je to zbytečné

- FUGAS
- Test driver
Takže dnes nahozen nový volant, vše bez problémů i ESP zůstalo v klidu 

-
- Test driver
Kola zatáčejí?
Tak snad se to zaktivuje, a bude se tempomatovat...

Tak snad se to zaktivuje, a bude se tempomatovat...
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
-
- Junior
FUGAS píše:Takže dnes nahozen nový volant, vše bez problémů i ESP zůstalo v klidu
Supéééer