Díky za tipy

Já si myslím že je to normal cena značkového servisuWolf2 píše:Klvys píše:Diagnostika 550kč,Testr 300kč,Práce 960kč celkem 4119kč![]()
![]()
promiň,ale musím
![]()
kde jsi to byl v servisu
Svíčky neřeším , pokud kupuješ origo tak by to mělo stát jak píšeš , pokud platíš někde u plynaře diagnostiku za 500kč tak to mi příjde trošku dráhé ,když za takovou cenu to můžeš mít přímo u Forda . A právě ,že nevíš ani co se skrývá pod slůvkem testr (mě by také zajímalo co to vlastně je ??) a ještě za to chce někdo peníze ?Klvys píše:Wolf:Jak drahe? Tak svičky jsou v pruměru za 550Kč za 4 kusy ne??Diagnostika nevím kolik stoji ale normal když chci tady někde v okoli napichnout tak chtějí tak 400-500. Testr nevím co je?!A práce stoji u nich myslím 480kč na hodinu ta je draha no
Svíčky jednoznačně Motorcraft ( Motorcraft = NGK ) ,ale pokud budeš kupovat přímo svíčky NGK tak si připrav více peněz ,než když budeš kupovat Motorcraft ,které jsou vlastně NGK .ybuba píše:Chlapi (a děvčata![]()
) konkrétní typ svíček, který pro nás plynaře použít
![]()
+ po kolika najetých km je třeba preventivně vyměnit kabely (pokud to tedy lze nějak určit)
![]()
[Přípona xls byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host