ja ji mam uz takyDevilstorm píše:No jestli nechceš mít něco co už někdo má, tak to si vzal blbou barvu, protože "antracit" od BMW mám na kolech už jáJá mam- BMW Sparkling Graphite.
Každopádně, mat nemám, tak se to možná lišit bude...

ja ji mam uz takyDevilstorm píše:No jestli nechceš mít něco co už někdo má, tak to si vzal blbou barvu, protože "antracit" od BMW mám na kolech už jáJá mam- BMW Sparkling Graphite.
Každopádně, mat nemám, tak se to možná lišit bude...
si si mal kupit Nissan Tiida, tych je na cestach urcite menej ako STtajda píše:![]()
No je fakt, že červená je extrém, ale tak jak by to vypadalo, kdy jsme měli všichni stejná auta
6666667 píše:Zajímalo by mě na kolik vás vyšlo přebarvení kol. Já se jen tak nezávazně zeptal v jednom servise kde se zabývají opravou a renovací alu disků a bylo mi řečeno 2000-2500 za 1ks. Což se mi zdálo docela dost tak mě zajímá jestli je tato cena přiměřená.
Kdyby měl 200hp+ tak bych byl promisoo píše:si si mal kupit Nissan Tiida, tych je na cestach urcite menej ako STtajda píše:![]()
No je fakt, že červená je extrém, ale tak jak by to vypadalo, kdy jsme měli všichni stejná auta
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host