Já mám od mého mechanika zase jiné informace, třeba Stag má výbornou řídící jednotku a jednotlivé komponenty jsou odzkoušené a přímo vyráběné v Polsku, žádné čínské náhražky, tak nevím ...mouse píše:... u toho Stagu ... a jinak jsem slyšel od několika lidí tak prý tento systém je zastaralej a prý docela poruchovej ...
a vo to deVH123 píše:.... Přestavba by se mi každopádně měla zaplatit, už teď mám zpátky nějakých 15%.
repasované vstřikovače Magic Jet 4ks za celkovou cenu 450kčcannobit píše:Český vstřikovač Magic nový za 800kč, repas 350kč![]()
Né ,že tam nacpeš Brisk svíčky !!!!!!!!!!!!cannobit píše: Ptal jsem se taky na svíčky. Ze zkušeností nejlepší Brisk trojhrot a pak
Do auta jsem si dodělával z výbavy lecos, s autoelektrikou už jsem se docela zkamarádil, ale při pohledu na elektrické schéma a vyfocenou hromadu dílů k přestavbě na Aukru jsem šel do kolen. Ty přibližně dva člověkodny za montáž a seřízení jsem velice rád obětoval. Navíc si neumím představit papírování u zástavby provedené svépomocí.Yeshterr píše:A pokud člověk uváží, že celá běžná montážní sada LPG se dá sehnat kolem 12tis. v Polsku, tak to fakt nejsou rakety.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti