Nemyslím si, že je to "tak akorát" Podle mě je to už venku
Možná to vypadá pěkně, ale je to špatně i s tím rozměrem pneu. Ale jestli chceš na tom jezdit, tak to je samozřejmě tvoje věc...
Zdravim je tu toho strasne vela popisane a uz som z toho dost zmeteny ako niekto povie ze ano dasa to a iny ze nie.
Chcem sa opytat chcem kupit disky DEZENT 4x108-r17 ET40 s letní pneu 215/45R17
Bude sa to dat LEGALNE zapisat do TP tym sposobom ze napisam do fordu a vystavia mi certifikat ?
Nechcem aby sa stalo to ze ich kupim a ford mi zamietne ziadost !
FoFo MK3 2017 1.5 EcoBoost, ST - line Black & Red edition "GALERIE" FoFo MK2 1.6Ti-VctLPG, MS Desing packetEX"GALERIE" FoFo MKI 2.0i , Eibach, ST křidélkoEX"GALERIE"
leglaně to určitě pude ja mam v techničaku zapsany doknce 18 a ještě 17 ale stalo mě to 500 kč a známy na odboru dobravy a sou tam takže luxus už jen aby bylo léto
Ford Focus 1.6 16v 74kw rv.1999 kombi Gangster Style -laďak sport filtr, zatmavena zadní světla a blinkry světla st170 folie na oknech sport podvozek weitec alu kola 17R
Žadnej uplatek to neni normalni legalní zapsani kol do velkyho techničaku .
Ford Focus 1.6 16v 74kw rv.1999 kombi Gangster Style -laďak sport filtr, zatmavena zadní světla a blinkry světla st170 folie na oknech sport podvozek weitec alu kola 17R