Raada - to není špatnej výběr, jde o to, že na DX když koupíš nabíječku, nikdo Ti nezaručí, že Ti přijde kus, kterej nepřebíjí přes 4.2V. Cokoliv nad tuto hodnotu je pro baterie 18650 3.7V dost nehumánní

- proto spíš doporučuju nabíječky z českých eshopů LEDshop, svitilny.eu a Kronium, kde nabíječky proměřujou a máš i klasickou, komfortní dvouletou záruku. Lidé z těchto eshopů jsou i na fóru a jejich přístup k zákazníkovi jsem vždycky shledal jako příkladný...
a ty modré trustfire - dal jsem schválně odkaz na ty černo-červené, protože dlouhodobě mají menší výkyvy v různých dodávkových šaržích, ale obecně by to mělo fungovat všechno. Jen je u Číny vždycky přítomen takovej ten faktor "vyhraju-nevyhraju".
Marťas - tu nabíječku, cos postnul jsem Ti nedoporučil proto, že je dražší... jinak je samozřejmě lepší a pokud se nemýlím, můžeš jí díky USB vstupu použít jako záložní zdroj pro mobil, MP3 a podobně, což je super funkce.
Co se týká životnosti akku 18650, tak značkovej v klidu dva roky, potom bude asi klesat kapacita, ale mám AW, kterej v pohodě funguje třetí rok... podmínka je správná nabíječka, která nepřebíjí přes 4.2V a správné zacházení - např. nevybíjet "do mrtě", neskladovat úplně vybité atp..
Brehowicz - Na kolo toho existuje velká sposta. Normální ruční svítilna s držákem, nebo speciální cyklosvítilna s baterry-packem, možností je spousta. Záleží taky na cenovém stropu... myslím, že na fóru toho najdeš spoustu. Pozor na to, jak má svítilna řešené chlazení...