Adow píše: "my nevíme co s tím"
Když ani ve Fordu už neví co s tím udělat, aby to nevrzalo...

Adow píše: "my nevíme co s tím"

. Možná se pletu, ale sedadlo by asi vrzat nemělo a když je auto ještě v záruce, tak by to snad nějak řešit ke spokojenosti zákazníka mohli, ne?
. Možná se pletu, ale sedadlo by asi vrzat nemělo a když je auto ještě v záruce, tak by to snad nějak řešit ke spokojenosti zákazníka mohli, ne?

. Zatím ve mě fordí servisy nenechávají zrovna kladnej dojem. Třeba ho Carent změní.
. Zatím ve mě fordí servisy nenechávají zrovna kladnej dojem. Třeba ho Carent změní. . Pak mi řeknou, že se závada neprojevila a když tam dojedu znovu a technikovi ji předvedu a on ji sám slyší a uzná, tak mi řeknou my nevíme co s tím. Jednání mi u mýho škodováckýho servisu přišlo určitě profesionálnější - o čistotě ani nemluvím. Ale volant mi vyměnili, takže alespoň něco
. Pak mi řeknou, že se závada neprojevila a když tam dojedu znovu a technikovi ji předvedu a on ji sám slyší a uzná, tak mi řeknou my nevíme co s tím. Jednání mi u mýho škodováckýho servisu přišlo určitě profesionálnější - o čistotě ani nemluvím. Ale volant mi vyměnili, takže alespoň něco   .
.
 . Věřím tomu, že tady to vyřeší
. Věřím tomu, že tady to vyřeší   .
.

.
.

. Dnes jedu do Forda pro sirénu k alarmu, tak se jim opět svěřím v rámci záruky do péče.
. Dnes jedu do Forda pro sirénu k alarmu, tak se jim opět svěřím v rámci záruky do péče.

A při rozpojování konektorů nejspíše od předvíječů pásů a bočních bagů co jsou pod sedačkou by bylo rozumné vypojit baterku, že?
  A při rozpojování konektorů nejspíše od předvíječů pásů a bočních bagů co jsou pod sedačkou by bylo rozumné vypojit baterku, že?
To mám taky, ale zatím nevím jak na to.vita_k píše:Stalo se nekomu, ze by byla sedacka spis uvolnena a "klapala" nez ze by vrzala? Me pod zadkem klapne, kdyz brzdim nebo se rozjedu. Je tam zrejme nejaka vule. Jestli to nekomu klapalo a vi jak na to, prosim napiste sem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů