Milane, ať tam máš pravopisné chyby nebo ne, udělal jsi dobře a napsal jsi to správně a tak nějak od srdce. Jsem zvědav, jak se k tomu postaví - nejen v tom telefonu, jak jsi uvedl, což samozřejmě potěší, ale prd si za to koupíš. Plná nádrž zdarma, to je taky terno. To bych radši dobře odvedenou práci. Zřejmě už vědí, že se k nim často musí jezdit, tak Ti vlastně natočili plnou "servisního" plynu

. To, že Ti nedají podělanou náhradní flašku na přimazávání po dobu, co je ten jejich šmejd v reklamaci, je na pár facek.Ještě nedávno jsem byl pro ně rozhodnutý, po tom, co tu píšeš už raději půjdu ke konkurenci. A myslím, že počet shlédnutí tohoto vlákna s číslem přes 55 tisíc znamená, že se o pěkných pár potencionálních zákazníků pražská pobočka HL Propanu připravila. Kdo chce kam, pomozme mu tam

. teď už chápu, proč na stránkách HL Propanu není fotka té Pražské pobočky - kdo by se chlubil garáží. To už asi vyjde na stejno, když si koupíš za 21.900,- montáž LPG na Aukru z komponentů od HL Propanu a ještě 2tis. ušetříš.
http://aukro.cz/nejlevnejsi-prestavby-v ... 91863.html
EDIT: Jo a ještě jsem chtěl jednu věc - mohl by jsi při jedné ze svých častých návštěv toho HL Propanu vyfotit, jak vypadá profesionální pracoviště pražské pobočky této firmy a píchnout to sem? Jistě budou rádi, zřejmě se nemají za co stydět, když odrazují od montáže LPG pokoutnými garážníky
Jo a díky bohu za internet, halelujá