Díky, takže ta pěna stačí jo tím lépe docela dobrá cena a
jimm: ty más přesneji co za 1200

Zas nechci mít plné auto těchto věcí

Kdybys měl odkaz budu rád a pak se rozhodnu mno, já mam rezervu ted za mojí sedačkou řidiče
V kufru to ted mam nestabilní zem, jelikož mam vetší nádrž a musim tam vymyslet ze dřeva něco kolem stran, aby si to pěkně sedlo jako to bylo bez nádrže

a u toho se ještě pustim do odhlučnění přepážky mezi motorem a mnou ...
TAKŽE UUUUUF UŽ TED MI JE ZLE

, ale zas se člověk nenudí hh a co neudělat pro levnou jízdu, která se mi SAKRA LÍBÍ a chápu, že nechceš jezdit za draho
WGeorge

Já už taky ne a ještě ten motor musim utišit a je to

TEDA

kromě toho bouchání při puštění spojky

Takže ještě servis proběhne
Ty ledky mno je mi to jasné a nejvíc mě baví, když mam červenou a jedu z kopce je zelená a pak zase spadne

CHTĚLO BYTO NĚJAKÉ POČÍTADLO, STREJDA MI ŘÍKAL ŽE PŘED 15 LETY CCA MĚL TAKY PLYN A U NÁDRŽE TOHO KUŽELU MĚL POČÍTADLO
Budu to dělat s tím km/počítadlem mno, ted to mam vynulované od prvního tankování a nechám to tentokrát úplně vypnout
Jo a ještě jsem si něčeho všiml a docela jsem se vylekal po ceste na dálnici - měl jsem tam daný omylem na počítači zbylé KM benzínu a začalo to ukazovaz cca 60 km dojezd a furt to ubíralo a když jsem už byl v nervech, najednou tam hupslo zase cca 160KM dojezd což odpovídá ručičče čtvrtka nádrže - TAKŽE Z TOHO ASI PLYNE, NEKOUKAT NA ZMATENÝ ODPOČÍVADLO BENZÍNU PŘI JÍDZĚ NA PLYN, ALE JEN SE ŘÍDIT RUČIČKOU NA UKAZATELI BENZÍNU
NEBO SE PLETU
DÍKY KLUCI