LPG - montáže a zkušenosti sem...
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG - výrobce AC
Tak mas pravdu ze to videt neni, ale spravne bys u toho vicka mel mit zlutou samolepku se znackou LPG stejne jako tu vetsi kulatou na zadnim skle. A co se tankovani tyce tak rychle zjistis, ze rychlejsi bude si natankovat sam
Na nekterych stanicich musis volat obsluhu, ale ja uz si v 90% tankuji sam.

- el_Barto
- Junior
kdyz odmontujes vicko nadrze uvidis ukazatel, a ten se da polohovat u vetsiny systemu...
FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant
Ford Sierra 2,0 DOHC CLX@GHIA 91/92 (original) ... mazlik
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemam flashube a nepoznávam žadné problemy i když to nemam od počatku to auto.Ja mam nadrž okolo 60L dokazal jsem tam nacpat cca 56,7 L občas nechavam dojet ten plyn až do konce než to začne pípat že dochazí a přepne se to.Na červenou když se rozsvítí najedu ještě 150 km cca. a na plnou nadrž cca.530 km.
- Black66
- Nováček
Stalo se někomu, že vám natankovali větší objem, než je objem nádrže?
Plyn máme v druhém autě dva měsíce, před tím žádné zkušenosti. Z manuálu vím, že využitelný objem je 80% objemu nádrže. Nádrž vyjíždím, až to přestane jet a při posledním tankování tam dostali víc (o 0,6l), než je objem celé nádrže.
Plyn máme v druhém autě dva měsíce, před tím žádné zkušenosti. Z manuálu vím, že využitelný objem je 80% objemu nádrže. Nádrž vyjíždím, až to přestane jet a při posledním tankování tam dostali víc (o 0,6l), než je objem celé nádrže.
- jimm
- Zkušený
víc jak 80% natankuješ ale víc jak objem nádrže to asi ne,to spíš špatně seřízenou pumpu 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- el_Barto
- Junior
dalsi koho obrali ... je spousta pump co slevni plyn o 20haliru proti konkurenci ale oberou Vas na objemu 

to Milan86 - gratuluji k namontování LPG do auta , je vidět ,že se HL propan zlepšil po stránce zakomponování systému do motorové části.
Ohledně toho plnícího hrdla - sice to není až tak vidět ,ale poznáš sám při tankování ,že to není výhra mít to tak dole ,špatný přístup. Nejlepší je to v zimě ,když tam budeš mít zmrazky
a druhá věc ,nakup si spousty víček do zásoby ,dost často se zapomínají na čerpačkách 
Ohledně toho plnícího hrdla - sice to není až tak vidět ,ale poznáš sám při tankování ,že to není výhra mít to tak dole ,špatný přístup. Nejlepší je to v zimě ,když tam budeš mít zmrazky

- Black66
- Nováček
Jezdím pořád k jedné - tam co mně to montovali (mám tam slevu
). A vždycky to tak nějak sedělo.

- Mošna
- Nováček
Přátelé, v plynoservisu, kde mi montovali LPG mi po telefonu tvrdili, že kdybych měl špatnou Lambdu 2 nejelo by to dobře ani na plyn, protože můj plyn se lambdou 2 řídí. Je to možné?
Mám AC Autogaz Stag300 plus...
Jinak ve středu jdu do servisu, tak uvidíme, co mi tam řeknou...
- el_Barto
- Junior
a tak jestli ti treba ta zastavba nejak blbe nekostri lambdu treba ...
- MH30
- Nováček
Dej si dotaz na diskuzní fomum AGC Strakonice. Stag distribuují, budou vědět. Nebo přímo zavolej Ing. Patakymu.
http://www.lpg-autogascentrum.cz/forum/
http://www.lpg-autogascentrum.cz/forum/
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mošna píše:Přátelé, v plynoservisu, kde mi montovali LPG mi po telefonu tvrdili, že kdybych měl špatnou Lambdu 2 nejelo by to dobře ani na plyn, protože můj plyn se lambdou 2 řídí. Je to možné?
Tak tohle by mě zajímalo jak to je. Já mám druhou lambdu nefunkční a jsem objednanej na montáž za 14dní právě do AGC Strakonice. Po telefonu mi říkal, že druhá lambda není zapotřebí, že se používá ta první, tak nevím. Dej prosím vědět jak jsi dopadl. Budu mít namontovanej stejnej systém. Dík
FoFo I combi po FL r.v. 11/2003 1.6 16V - LPG AC Stag 4 Plus
- Mošna
- Nováček
Ještě jsem včera zkoušel diagnostikovat a zdá se mi, že labda 2 má slušný průběh (ale nemohu zaručit, že není mrtvá) nenašel jsem nikde, jaké hodnoty má vykazovat. Zkoušel jsem to na osciloskopu ve ForDiagu.
Co je divné, a už se to tu též kdesi řešilo je, že při sešlapování plynového pedálu na neutrál a provozu na benzín, mi narůstají otáčky do jisté úrovně (okolo 2500) a pak se nárůst zastaví nebo dokonce lehce poklesnou, přestože dále přidávám plyn. Ale na osciloskopu je krásně vidět, jak sešlapuju plynový pedál a jak se klapka otevírá. Takže asi vylučuju něco jako zasekávání lanka nebo špatný potenciometr na klapce...
Co je divné, a už se to tu též kdesi řešilo je, že při sešlapování plynového pedálu na neutrál a provozu na benzín, mi narůstají otáčky do jisté úrovně (okolo 2500) a pak se nárůst zastaví nebo dokonce lehce poklesnou, přestože dále přidávám plyn. Ale na osciloskopu je krásně vidět, jak sešlapuju plynový pedál a jak se klapka otevírá. Takže asi vylučuju něco jako zasekávání lanka nebo špatný potenciometr na klapce...
- el_Barto
- Junior
stejne priznaky ma taky maly tlak v benzinove liste.
bud vadne cerpadlo nebo spatny filtr.
troufam si rict ze kdyby byl jeden vstrik trochu zaneseny tak se to roztoci dal nez k 2,5tis ...
bud vadne cerpadlo nebo spatny filtr.
troufam si rict ze kdyby byl jeden vstrik trochu zaneseny tak se to roztoci dal nez k 2,5tis ...
- Mošna
- Nováček
Díky el_Barto, před časem jsme měřili tlak a byl na volnoběh 4bar a při zvýšených ot. okolo 6bar a to se nám zdálo i hodně, než nám ve Fordu řekli, že to je u Focusů normální. Ale leccos se mohlo změnit...