(nedostal jsem se do PCM

ZaQik píše:... to ja vim naprosto presne, proc to neslo; ale nevim, jak to, ze to neslo
(nedostal jsem se do PCM)
ahoj, pozeral si sa na ten postup ked ti to robil? ja ked som bol aktivovat tempomat, spominal som mu ze chcem aj aktualnu spotrebu ale chlap to nenasiel, vraj to nejde. nechcel mi verit ze sa to da aktivovat. vraj su tie pc rovnake, ze bud to tam je od zaciatku alebo vobec. Tak co mu mam nabuduce povedat...Giggo píše:Já byl na návštěvě za sprovozněním ukazatele aktuální spotřeby a funguje
rudko.f píše:Chlapi, u mna to tiez neslo hned, az potom ked si chlap niekam zavolal, zistil ze vyrobca IDS vydal novu verziu softu, poslal DVD a stare verzie zablokoval, tym padom sa nedalo dostat do programovatelneho modulu. Ked nainstalovali nove DVD, vsecko slo spravit. Nastastie to bolo v ten isty den. Sice som tam zabil dve hodiny, ale oplatilo sa cakat. Som rad ze som nesiel domov na prazdno...
Snad to je aj vas problem.
ZaQik ahoj, mohol by si mi objasnit ako ide spustit tu aktualnu spotrebu?, takze na to potrebuje druhe auto ktore to ma a z ktoreho to prehra do mojho? pretoze mne chlapik tvrdil ze to tam nenasiel. a prosim ta, kontrolku spotreby treba aktivovat zvlast vsak? lebo mne temomat ide, ale kontrolka nesvieti. a to viem ze je funkcna pretoze som robil ten jednoduchy test pc cez packu a svietili vsetky... dikyGiggo píše:rudko.f ZaQik mi vysvětloval co udělal, ale už si to přesně nepamatuju. Byl sem tak nadšenej a překvapenej jak to šlo rychleV podstatě mi jen přehrál tudle část nastavení z jeho palubního PC.
jo tajnosti s tím se nepochlubi ! .ZaQik píše:tohle sem nepatri - mas SZ
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů