Tempomat

Odpovědět
Milan86

Re: Tempomat

Příspěvek od Milan86 » 30.08.2011 13:08

Jo kdybych si na začátku auta nevybral aspon ten 3 ramen. volant, když už jsem nekoupil tempomat což u Fabie před tim jsem měl a super :wallbash: :wallbash: Tak myslim, že bych ted už taky jezdil s tempomatem :dih: :irre: Mno uvidíme, jestli ten airbag nesezeneme za lepsi cenu :shocked: :palec_nahoru: KDyž ne, objednám ikdyž teda až z Polska tento a budu se modlit :shocked: aby vše fungovalo a bylo v top stavu jak říkáš ty a potom snad prodám ten svůj 3 ramen. Tak uvidíme :nunu: :palec_nahoru: :beer:

Giggo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Giggo » 30.08.2011 13:24

Já bych do toh asi šel i když ta cena je odpudivě hnusná, ale nemyslím si, že najdeš ö moc levnější.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 30.08.2011 13:28

Giggo píše:Já bych do toh asi šel i když ta cena je odpudivě hnusná, ale nemyslím si, že najdeš ö moc levnější.
Souhlasim :palec_nahoru: je to hnus velebnosti :bebng: :D Díky :nazdravi:

rudko.f
Nováček
Nováček

Příspěvek od rudko.f » 03.09.2011 09:53

rudko.f píše:Neviete o niekom s IDS v Zilinskom kraji a vludnym pristupom? Samozrejme servis Ford, ale zvladnu to ti nasi? resp. netusim ci to uz robili a nestravim/nezaplatim tam hodiny. Volant uz mam vymeneny, tak nech to facha... Dik.

PS: vdaka ZaQikovi ktory mi ho predal...
Tak pani uz som aj ja majitel spojazdneneho tempomatu :Dancer:
Rozhdol som sa navstivit servis v BB vdaka kladnym recenziam na SK fore a domov som valil bez nohy na plyne :cooler:
Takze odporucam vsetkym ktori nad touto upravou rozmyslaju aby nevahali, cele ma to vyslo ked neratam PHM do servisu na cca 60€ co je super. (hlavne volant z PL alebo CZ, pretoze nasi na vrakacoch chcu vela, jeden som skoro kupil za 70)
:huraa:
FordFocus C-Max 1,6 TDCi 110k, 10/2005.............Obrázek
Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 03.09.2011 11:13

rudko.f gratuluji k tempomatu :cooler:

A saymoncze. Dlouho jsem tady nebyl, ale jak to tady pročítám, tak si podle mě udělal chybu. Na jednu stranu sis chtěl nechat tříramenný volant a nechtěl investovat tolik peněz.

Vzhledem k tomu, že máš GEM DE a přípravu, koupil bych na vrakáči ovládání rádia a dodělal pod volant druhé na ovládání tempomatu. Vím, že si psal, že si to sám neuděláš, ale i kdybys měl zaplatit někomu kdo ti to udělá (určitě by se někdo našel, např. MK2, do Kolína to nemáš daleko, ale mluvit na za něj nechci) tak tě to vyjde daleko levněji a méně náročné na čas, než prodávát nový volant ve svém autě i s airbagem a shánět starší čtyrramenný se starším airbagem. Je to jen můj názor, ale být v téhle situaci, tak to řeším určitě takhle. :idea:

Jinak ti přeju, ať to každopádně rozchodíš, poněvadž tempomat je úžásná věc. :palec_nahoru:

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 03.09.2011 11:14

rudko.f : Páááni to teda závidim :shocked: a :bravo22: U mě to vázne s airbagem do 4 ramenn. volantu :nixw: Nemůžeme sehnat za pěkný peníz ... a tady to http://auto.aukro.cz/ford-focus-06-air- ... ml#gallery je až poslední možmost ... 4.400 Kč :bebng:

Já chci taky jezdit bez šlapání na pedál, zrovna včera jsem o tom snil cestou na výlet po 40 km vzdál. dálnící :cry: :cry:

postak Ahoj, joo dlouho jsem tě tady neviděl a jako máš pravdu, tekhle jsme to řešili ... ALE když jsem viděl to ovládáí na volantu, tak jsem se rozhodnul pro to, ikdyby mě to stálo 5.000 a můj tří ramenn. neprodal :shocked: :wallbash: Prostě super a je to lepší než jsem měl páčku na Fabii vlevo podobné tomu jak píšeš viz. ovládání radia ... Já vim, že jsem si to zkomplikoval :nazdravi: :nixw: Taky že pykám :blee: :dih:
Jinak volant mam už u ZaQik a je prý jako nový :Dancer: :Dancer: :Dancer: Ale dál to znáš :dih:

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 03.09.2011 14:59

postak píše:... Vím, že si psal, že si to sám neuděláš, ale i kdybys měl zaplatit někomu kdo ti to udělá (určitě by se někdo našel, např. MK2, do Kolína to nemáš daleko, ale mluvit na za něj nechci)...
Za "pětset" :lol: :lol:
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 03.09.2011 16:20

MK2 píše: Za "pětset" :lol: :lol:
vcetne ovladace? tak to je zadarmo :wink:
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 03.09.2011 20:15

Hmmm plus cesta do kolína :palec_nahoru: , ja nepotřebuji ani to ovládání radia přez tu páčku, takže myslíte takhle jo ?? Tak já nevim, ale chtěl bych raději ovládání temp na volantu ... Ale zas za tO dávat 6. 000 to zas asi ne :bebng:
Tak nevim cooo ZAQIK ?? :) a ty bys mě to udělal MK2 všechno ???? :shocked:
Ikdyž se to ovládání tak divně klinká, moc tomu nevěřim ... Ale zas bude tempomat za dobré peníze 8O U

MK2
Test driver
Test driver

Příspěvek od MK2 » 03.09.2011 20:45

:dih: Já si dělal srandu...

Ale když bude zájem můžu to dělat ve velkém, rozjedu sériovou výrobu :lol:
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 03.09.2011 21:25

Prodej volant od ZaQika, kup druhé ovládání od rádia a zprovozni to jak ti radím já. Budeš to mít levnější a nemusíš mít strach, že to ovládání bude tak debilní jak to mají koncernové vozy VW atd. na páčce. Záleží, jak si napájíš konektory, ale podle mě to má MK2 uděláno tak, že SET tzn. nastavení rychlostí, případné přidávání plynu má napájeno na tlačítku, kde jinak přidává hlasitost na rádiu. :idea: Nebo se pletu :?:

MK2 hoď do placu, za kolik mu to napájíš, nebo za kolik můžeš být užitečný, třeba i přes SZ,

saymoncze myslím, že bys fakt udělal lépe a nic by se nezměnilo, jen bys mačkal čudlíky pod volantem, ale dělej jak chceš, je to tvoje auta, a ať tak či onak, hlavně ať se ti to podaří zprovoznit :cooler:

KUTY

Příspěvek od KUTY » 03.09.2011 21:38

Milan86: ako som ti pisal -> ja som vymenil svoj 3r za 4r s tlacitkami na tempomat a doplatil som 2500.-Kc...obvolaj vrakace atd...tak rozhodne nedavaj len za bag 4000

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 03.09.2011 21:48

KUTY Já vim moc dobře co jsi mi radil, už jsem obvolal 10 vrakáčů a z toho asi 2 řekli ano máme, ale jen jako sadu a volant s tlačítky už mam u ZaQika a je prej jako nový a za parádní cenu, ani se neptám co za to chtěj za zasu a jak vypadá. Mno je mi to jasný, že 4.4000 šílený co mi zatim řekli tam kde měli jen airbag, což nějaká divná stránka a šílená komunikace prez mobil ... rozbil bych mu držku kdyby stál předemnou snad :blee: a pak ten Polák :bebng: Mno já vám tak závidim, kteří jste to sehnali :roll:
Ted jdu zase koukat na net a hledat taky další wrakáče a zítra v práci obvolávat a maily :nazdravi: :shocked:

Pomoooooooc a kdybyste věděli, kdo by chtěl koupit nádhernej 3 ramenn. volant s airbagem ( ale až budu mít ten s tempomatem ) :D nebo výměnou aspoň ty airbagy, dejte prosím vědět :palec_nahoru: :beer:

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 03.09.2011 23:07

Milan86 píše:Tak nevim cooo ZAQIK ??
... jestli chces, tak Ti napisu seznam soucastek, sezenes je, privezes a ja Ti to predelam. Stejne ted, co jsem si dodelal diagnostiku uz skoro nemam co delat. :palec_nahoru:
----
vlastne jeste chci hacknout radia serie Vxxxxxx (http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 27&t=27930) a pripravit si kabely na predelani auta na 4 el. ovl. okna (http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 85&t=27978) :totlsmile:
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Milan86

Příspěvek od Milan86 » 04.09.2011 00:43

ZaQik : Myslíš to předělání z toho ovládání radia ?? Řeknu ti ted moji situačku večerní po 2 hodinách hledání a psaní :D :bebng: Na nějakém Ford foře ( samozřejmě neni tak super jako toto ) :ble2: , jsem našel dobrý vlasec o vrakovištích a asi 10ti jsem poslal maily a dvoum ještě zítra zavolám z práce, jelikož si je moc chválej a když někde bude, tak podle ceny se rozhodnu ... takže pokud i todle nevyjde, asi se budu muset rozloučit s ovládáním tempomatu na volantu :cry: a nebo koupit ten airbag za 4.500 :bebng:
ALe pokud už ty mi píšeš, že mi to předěláš, tak to už vypadá zle :shocked: :nixw:

Jinak to téme 4x elektrická okna vypadá dobře ... počkám si na výsledek a cenu :nazdravi: ... ne že bych to třeba úplně potřeboval jako tempomat, ale tak dobrá věc určo :cooler: Vzadu mi jezdí ale jen psík :D :palec_nahoru: :beer:

ZaQik je :palec_nahoru:

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“