Možná kdybych byl vožralej tak bych tohle unes....ne neunes
 Možná kdybych byl vožralej tak bych tohle unes....ne neunes  ale jak píše buccek i když těžko ale jsem demokrat
 ale jak píše buccek i když těžko ale jsem demokrat  .....
 .....  ...
 ... 

Možná kdybych byl vožralej tak bych tohle unes....ne neunes
 Možná kdybych byl vožralej tak bych tohle unes....ne neunes  ale jak píše buccek i když těžko ale jsem demokrat
 ale jak píše buccek i když těžko ale jsem demokrat  .....
 .....  ...
 ... 

V autě si věčně z manželkou za jízdy přelaďujem rádio
 V autě si věčně z manželkou za jízdy přelaďujem rádio  Pak můj šestiletej kluk si doma sundá tričko a začne repovat a  mě z toho naskočej hemeroidy
 Pak můj šestiletej kluk si doma sundá tričko a začne repovat a  mě z toho naskočej hemeroidy  ...
... 

Tady neni prostor pro demokracii
 Tady neni prostor pro demokracii  

kluci potvrdí
 kluci potvrdí  

Ja by som asi medzi Vás zo svojim synthy popom a elektrom moc nezapadol. Ale niečo na ukážku sem šupnem, snáď ma nepobijete.
  Ja by som asi medzi Vás zo svojim synthy popom a elektrom moc nezapadol. Ale niečo na ukážku sem šupnem, snáď ma nepobijete.    

ty depešáci měli aspoň svůj styl
 ty depešáci měli aspoň svůj styl   V takovým čtyřkovým golfu na volume max-kšiltovku umbro opěradlo dozádu,jedna ruka na volantě druhá na na opěrce..hm už si to představuju...jak bych ho nafackoval
 V takovým čtyřkovým golfu na volume max-kšiltovku umbro opěradlo dozádu,jedna ruka na volantě druhá na na opěrce..hm už si to představuju...jak bych ho nafackoval  Ale ne uznávám depeche mode ty můžu
 Ale ne uznávám depeche mode ty můžu  taky  fetovali
 taky  fetovali 

...
... 
   . Mel by nekdo dobry tip na takovy "vampire dubstep" ??
. Mel by nekdo dobry tip na takovy "vampire dubstep" ??  
  ...
...

....Jimmy to je pro tebe
 ....Jimmy to je pro tebe   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů