zásuvka, zapalovač
- 
				bubla
- Nováček 
Re: zásuvka, zapalovač
Mám ford focus 2 po faceliftu,rok 2008 1,6tdci. Tak diky moc,byla to pojistka.

Naposledy upravil(a) bubla dne 28.08.2011 08:04, celkem upraveno 1 x.

- 
				MK2
- Test driver 
bubla: Tak se podívej na pojistky před spolujezdcem... A podívej se taky do návodu k obsluze, tam je napsané, která pojistka k čemu slouží   Pokud nemáš tak tady
 Pokud nemáš tak tady
milanivs: jo určitě by to šlo, ale je potřeba zjistit nějaký kontakt kde je napětí po zapnutí zapalování a k tomu to připojit Třeba na pojistku zadního steřače nebo tak něco
  Třeba na pojistku zadního steřače nebo tak něco  

Pokud nemáš tak tady
 Pokud nemáš tak tadymilanivs: jo určitě by to šlo, ale je potřeba zjistit nějaký kontakt kde je napětí po zapnutí zapalování a k tomu to připojit
2012 Mazda 3  2.0DISI 111kW
						- Nepér
- Zkušený 
Údajně se tu vnitřní zásuvku vypíná GEM po dvaceti minutách...

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
						- 
				praza
- Nováček 
Udajne to vypne GEM modul   uz po druhe nabijim kompletne vybitou baterku, kdyz jsem zapomel vytahnout napajeni decky vyhrivani sedacky. Nic se nevypne, zasuvka je aktivni celou dobu i se zamcenym autem. Zkusim zapalovace napojit na nejaky vstup radia nebo neco podobneho, abych se vyhnul uplnemu vybiti baterky.
  uz po druhe nabijim kompletne vybitou baterku, kdyz jsem zapomel vytahnout napajeni decky vyhrivani sedacky. Nic se nevypne, zasuvka je aktivni celou dobu i se zamcenym autem. Zkusim zapalovace napojit na nejaky vstup radia nebo neco podobneho, abych se vyhnul uplnemu vybiti baterky.

uz po druhe nabijim kompletne vybitou baterku, kdyz jsem zapomel vytahnout napajeni decky vyhrivani sedacky. Nic se nevypne, zasuvka je aktivni celou dobu i se zamcenym autem. Zkusim zapalovace napojit na nejaky vstup radia nebo neco podobneho, abych se vyhnul uplnemu vybiti baterky.
  uz po druhe nabijim kompletne vybitou baterku, kdyz jsem zapomel vytahnout napajeni decky vyhrivani sedacky. Nic se nevypne, zasuvka je aktivni celou dobu i se zamcenym autem. Zkusim zapalovace napojit na nejaky vstup radia nebo neco podobneho, abych se vyhnul uplnemu vybiti baterky.Focus II kombi, r.v. 2005, 74kw, Titanium
						- Nepér
- Zkušený 
Vstup rádia? Pokud chceš vypínat zásuvky s klíčkem, určitě se najde vhodnější kontakt.

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
						- Veronik@
- Nováček 
Děkuji za tuto diskusi - mám zde popsaný problém. Hledala jsem v manuálu a zjistila, že ty zásuvky jsou na jednu pojistku, takže jsem myslela, že to pojistkou být nemůže, když jedna zásuvka funguje... Ale sama si pojistku opravdu nevyměním... 
Takže se pánové v servisu budou za břicha popadat, ale to neva, chci od nich i kód k rádiu...

Takže se pánové v servisu budou za břicha popadat, ale to neva, chci od nich i kód k rádiu...
FF II combi 1,6 TDCi 80kW 2008 ♥
						- Nepér
- Zkušený 
Vyměnit pojistku není nic těžkého a na zjištění kódu rádia je tu někde taky postup  

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
						- Veronik@
- Nováček 
No jo, taky jsem si řekla, že to zítra zkusím  - tedy tu pojistku.
 - tedy tu pojistku.
Ten návod na kód rádia jsem tu taky pročítala, ale asi jsem málo důvtipná - nepochopila jsem, kde v té přihrádce najdu to číslo rádia, nebo se tam špatně koukám.... Ale zítra odpolko jsem si vyhradila čas na auto a vše to projdu, vyzkouším některé funkce, kterým jsem odolávala a uvidím, jak mi to půjde.

- tedy tu pojistku.
 - tedy tu pojistku.Ten návod na kód rádia jsem tu taky pročítala, ale asi jsem málo důvtipná - nepochopila jsem, kde v té přihrádce najdu to číslo rádia, nebo se tam špatně koukám.... Ale zítra odpolko jsem si vyhradila čas na auto a vše to projdu, vyzkouším některé funkce, kterým jsem odolávala a uvidím, jak mi to půjde.
						- Nepér
- Zkušený 
Bývá v přihrádce, nebo někde v návodu, nebo na tom koženkovém pouzdru na návod... ale i bez toho se dá nějakým programem vygenerovat.

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
						- GusCBF
- Nováček 
Tak já ho mám nalepené v servisní knížce, strana 32 "Vše o Vašem vozidle"Nepér píše:Bývá v přihrádce, nebo někde v návodu, nebo na tom koženkovém pouzdru na návod... ale i bez toho se dá nějakým programem vygenerovat.
fofo zakoupeno nové v ČR
- Veronik@
- Nováček 
- Nepér
- Zkušený 
- 
				blondjaro
- Nováček 
Čafky nemôže mi niekto hodit obrázok (POPIS)od poistnej skrinky lebo nemam knihu a neviem ktora poistka je od čoho zatial Dikes

- Veronik@
- Nováček 
Tady:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=11711
jsem si našla manuál - v tom mém to je na str. 198 - 205

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53&t=11711
jsem si našla manuál - v tom mém to je na str. 198 - 205

- 
				lukystrake
měl jsem stejný problém, nefungovala mi přední zásuvka, vyměnil jsem pojistku a zapalovač funguje...nastal problém jiný..hlásilo mi to poruchu na posilovač řízení a porucha motoru, vyměnil jsem  pojistku na posilovač a v pohodě, zůstala mi svítit kontrolka motoru, nevíte někdo co s tím ?