jsem si myslel,že mě dáváš najevo že jsem přestřelilHal9000 píše:Tak to mi občas přijde že jsi na špatném fóru
 Ale teď jsem pochopil že to myslíš jinak takže

jsem si myslel,že mě dáváš najevo že jsem přestřelilHal9000 píše:Tak to mi občas přijde že jsi na špatném fóru

. Jo a máš pěkně umyto
 . Jo a máš pěkně umyto 

tak to jsem rád a díky za umyté auto,netuním ale myju
  tak to jsem rád a díky za umyté auto,netuním ale myju 

Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=B-YzTGTmc_w

Tak v ceskym eteru jsou jeste dve radia co nehrajou jen popovy sracky a poslouchat se jeste daj... obcas... Takze je to muzika z radiaHal9000 píše:To vlákno se nějak uhýbá původnímu označení. Místo rádiových srač.. se tu objevuje kvalitní muzika

Potrebuju slyset tu originalitu, opravdovost, pak to ma smysl
 Potrebuju slyset tu originalitu, opravdovost, pak to ma smysl  

Tak to jsi mě dostal
 Woodstock a jimmi,te mám doma a můžu ti říct že to srandovní cígo v puse a přitom ty jeho kytarový výstřely to hodně můžu a když mě někdo nasere tak musím,škoda že nežiju v té době,sice bych v tom hypísáckém ohozu vypadal jak kundapták ale byl bych sjetej takže by mě to bylo jedno
 Woodstock a jimmi,te mám doma a můžu ti říct že to srandovní cígo v puse a přitom ty jeho kytarový výstřely to hodně můžu a když mě někdo nasere tak musím,škoda že nežiju v té době,sice bych v tom hypísáckém ohozu vypadal jak kundapták ale byl bych sjetej takže by mě to bylo jedno  

a ještě buzhuntera, nebo jak se ten gej piše
  a ještě buzhuntera, nebo jak se ten gej piše  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host