..tak já nejsem ready též, plná mě čeká, grill naložím večer...maso po cestě SNAD a auto naglancuji až ráno, pokud se mi podaří v pohodě vztát... i když píší že má pršet jako z konve...nevím jestli stíhám tu 11-D1... bez chipu, s catem a DPFkem bych vám stejně nestačil... ..před Tescem mě ale čekejte... Těšim se jak SVIŇ
ST340 by DreamScience( 343PS 242kW 547Nm ) EX: Mondeo Mk4 Titanium S
Podarilo se mi vypucovat auto, alkohol do auta nalozim zitra, maso nenalozim ale koupim hotove a za chvili jdu bumbat ...
Snad nezaspim , kdybych nestihl byt do 10h na foru, tak me nicte prozvanenim vsichni, kdo mate me cislo
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
Marťas neboj budu zvonit.
Tak já taky hlásit uklizino,a maso naložíno,chlast bude zítra vlastně sem stejně takový čajíček v pití
Akurát sem to trošku pruboval v kopcach a tak se mi zdá že někde bude v sáni dourka bo sem tam jak zatlačím dělál za sebou závoj,tak doufám že to nejebne nadobro zítra bo jebne mně a já na to dneska jebu nevím co dát za ksicht tak jich dávam rovnou víc
Na co kyblík stači jak vykloníš hlavu z dveří a pokud netrefíš ani tohle tak ten kybl by byl stejně zbytečný
No k Zuzce co dodat,je to fakt škoda
No jinak taky nevím co bych ještě vzal ???
Buči a jak je u vás teď u nás zatím dva!!! dny ani kapka ale už je slytet že něco vezou bo furt buří,vlastně jak je těď u koho co jede taky kluci?