tak trochu jiný sraz - cyklovýlety - co takhle něco v 08/12
- Raada
- Test driver
Re: tak trochu jiný sraz - cyklozávod 28.5. nábor cyklistů str20
Nezlobime se. Naopak pridavam par dalsich
. Sarka tam neplace, jen ma radost, ze tam vidi na jednom brodu kamaradku, ktera ma transparent a povzbuzuje ji.

- MART.IN
- Člen klubu
Ale jak ta kamarádka mohla vědět, že Šárka pojede přes brody?
Brody jsou až za rozdělením tratě.
Nebo se pletu?
Jo a líbí se vám brody?
http://www.transbrody.cz/

Jo a líbí se vám brody?

Kuga 2,0 TDCi Black Panther 2010
Focus 1,8 EFI Black Panther 2002
- Raada
- Test driver
Mas pravdu. To je totiz tak, kdyz se domlouvaji damy
. SArka rikala, ze jede 45km a jeji kamoska, ze bude cekat v Nemilkove, kde maji chatu. No a to, ze tam jede jen 70 a 105km trasa je uz nejak nezajimalo. Jako by to SArka vedela tak umyslne prehledla odbocku na deleni trati a pokracovala s vidinou brodu po 70km trase
.

- Raada
- Test driver
Transbrody znam - jen ty brody nevyhledavam, protoze ty hluboky nicej loziska. Tady jsem potreboval omejt kolo a procistit razeni tak jsem do toho vjel a projel.
Nedavno jsme jeli udolim Zahoranskeho potoka, tam je 11 brodu viz http://cestovani.idnes.cz/na-kole-udoli ... g_kolo_tom
Ted se koukam a je to vedeny kolem Zahoran, tak to mozna zkusime
.
Potkame se na nejakem zavode?
Nedavno jsme jeli udolim Zahoranskeho potoka, tam je 11 brodu viz http://cestovani.idnes.cz/na-kole-udoli ... g_kolo_tom
Ted se koukam a je to vedeny kolem Zahoran, tak to mozna zkusime

Potkame se na nejakem zavode?
- MART.IN
- Člen klubu
To vypadá pěkně.
Nepotkáme, páč já přijedu tak hodinu po tobě
Krále jsem nejel ze stejného důvodu jako Ford-Focus-Brdy, (jestli qwerton zmiňoval, proč tam nejsem). Už koukam po nějaké náhradě za Krále. Celkově to trochu dohánim, tedy aspoň časem stráveným v lese.
Jinak s těmi ložisky to nebude tak drastický. Teda taky záleží asi jak která, no.
Jo a já loni nedal ani jeden
nechal jsem se zblbnout fanoušky, co mě poslali do hlubší části. Přitom stačilo použít svůj mozek 
Nepotkáme, páč já přijedu tak hodinu po tobě

Krále jsem nejel ze stejného důvodu jako Ford-Focus-Brdy, (jestli qwerton zmiňoval, proč tam nejsem). Už koukam po nějaké náhradě za Krále. Celkově to trochu dohánim, tedy aspoň časem stráveným v lese.
Jinak s těmi ložisky to nebude tak drastický. Teda taky záleží asi jak která, no.
Jo a já loni nedal ani jeden

- Raada
- Test driver
Pockej, hodinu po me by te predjela i SArka (dorazila za 50min po nas). Tos doufam nemyslel vazne
. Jinak jezdim s kamaradem Tomasem, kterej ma aktualne 97kg a jsme na tom tak zhruba stejne. Jenze on ma letos najeto pres 3000km, ja necelych 1200 ... V cili mi ujel o 0,3s
. Kdyz jsem videl ty tvoje pracky tak musis mit silu jako kun na to svy telo, ne? Navic jsem nemel pocit, ze bych ti nejak ujizdel, tak ze sebe nedelej chudinku a ze me supermana
.
Chystame se na dovcu do Italie, kde tyden budeme jezdit v TOskansku a pak tyden na Lagu di Garda. V zari jeste 12dni SArdinie taky s kolama tak snad troschu formu poladim...

Chystame se na dovcu do Italie, kde tyden budeme jezdit v TOskansku a pak tyden na Lagu di Garda. V zari jeste 12dni SArdinie taky s kolama tak snad troschu formu poladim...
- MART.IN
- Člen klubu
Ale jo, myslel jsem to vážně. Do kopce jsi mi ujížděl dost.
Koukam že jste si vybudovali docela závislost.
http://mtbs.cz/sekce/kalendar
Koukam že jste si vybudovali docela závislost.

http://mtbs.cz/sekce/kalendar
- qwerton
- Pokročilý
sakra, jsem tu nějak chvilku nebyl a nestíhám číst.... a hned jsem dostal chuť někam pořádně vyrazit na výlet
ale nic drastickýho, prostě nějakou pohodičku. Ale jsem v háji s časem, víkendy dělám na chatě a tak nezbývá než jezdit na chatu na kole a do práce. jinak se na to nedostanu. Ale tak v červenci bych na tom mohl být s časem trochu v pohodě.
jo a jen tak mimochodem k dnešnímu dni mám najeto tolik co vloni 12. října

jo a jen tak mimochodem k dnešnímu dni mám najeto tolik co vloni 12. října

- Raada
- Test driver
Re: tak trochu jiný sraz - cyklovýlet
Jo nejakej vylet bych taky privital
. To qwerton - ja k dnesnimu dni mam najeto skoro 3x tolik co za celej lonskej rok. Jenze s tou lonskou sumou se tady nebudu ztrapnovat
. Ale pokud si pamatuji tak jsi loni nemel zas tak nizky cislo.
Aktualne ladime formu na Lago di Garda - zatim jsme dnes na rozjeti dali 21km a 730m nastoupano. Po prvnich 3km jsem mel nastoupano 270m a rikal jsem si, ze asi radsi pujdu pesky... Zitra se chystame na Tremalzo http://cestovani.idnes.cz/bikerska-ikon ... igsvet_hig a vypada to, ze i pocasi nam bude konecne prat.

Aktualne ladime formu na Lago di Garda - zatim jsme dnes na rozjeti dali 21km a 730m nastoupano. Po prvnich 3km jsem mel nastoupano 270m a rikal jsem si, ze asi radsi pujdu pesky... Zitra se chystame na Tremalzo http://cestovani.idnes.cz/bikerska-ikon ... igsvet_hig a vypada to, ze i pocasi nam bude konecne prat.
- qwerton
- Pokročilý
ty jo, tak článek jsem přečetl celej.... a fáákt hustý. ale valit to dolů na celopéru, to by mohl být slušný zážitek. tak hlavně opatrně a tu svoji křehotinku do kopců moc nehoň, nebo se naštve a ujede ti
jo a já jsem vloni najel tuším nějakejch 2400, tak trojnásobek letos určitě nedám
to už by bylo moc. ale jak jsme byli na tom závodě, tak tam byl jeden kluk, co říkal, že má letos už 7 tis..... no, kamarádka jim říká chrti a to je docela vystižný
a mimochodem, pořídil jsem si další sporttestr, protože nehodlám čekat měsíc, než vyridi reklamaci na tu Targu... no a novému testru (taky sigma http://www.sigmasport.com/en/produkte/p ... t=features) pro směnu vypadava signal.... se na to už asi vykašlu....

jo a já jsem vloni najel tuším nějakejch 2400, tak trojnásobek letos určitě nedám

a mimochodem, pořídil jsem si další sporttestr, protože nehodlám čekat měsíc, než vyridi reklamaci na tu Targu... no a novému testru (taky sigma http://www.sigmasport.com/en/produkte/p ... t=features) pro směnu vypadava signal.... se na to už asi vykašlu....
- qwerton
- Pokročilý
a co teda provedeme s fitness jízdou pro širokou účast?...... klidně bych dal zase nějakou sobotu v červenci, nebo srpnu, jen moc nevím kde.... takže si klidně nechám poradit. ale chce to bez lidí, takže stezku mezi centrem a zbraslaví nebrat 

- Nepér
- Zkušený
Hned jsem vytušila, že to bude naprostá šílenost. Můj muž je perpetum mobile a blázen. Na Tremalzo se mi vůbec nechtělo, ale "ukecal" mne...,
Hmmm... já nemám najeto snad ani 200
Hmmm... já nemám najeto snad ani 200

Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- qwerton
- Pokročilý
taky máš ale asi tak 60 kg i s kolem, takže jakejkoliv kopec je sranda - což zase každej říct nemůže 

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne? Víš kolik by tam bylo srandy?qwerton píše:a co teda provedeme s fitness jízdou pro širokou účast?...... klidně bych dal zase nějakou sobotu v červenci, nebo srpnu, jen moc nevím kde.... takže si klidně nechám poradit. ale chce to bez lidí, takže stezku mezi centrem a zbraslaví nebrat

- Raada
- Test driver
Pred chvili jsme se vratili z dnesniho vyletu. Ano, pocasi pralo a tak jsme vyrazili na Tremalzo. Oproti popisu jsme tam ale jeli z druhe strany a obtiznejsi cestou - celou dobu po sotoline. Nahoru to stoupani ze 550 na 1850 bylo fakt nekonecny, navic nas jeste cestou nahoru splachnula nekolikrat kratka destova prehanka a zespoda nam zase nase kola nahazela bahno az za usi
. Sarka byla moc statecna a domluvili jsme se, ze po 100 vyskovych metrech dame vzdy kratkou pauzicku. Ani jsem ji moc neujizdel a po prvnich 25km byla nase prumerna rychlost kolem 8km/h a meli jsme nastoupano 1600m. Ovsem pak to prislo - naprosto bombastickej zazitek ve forme nekonecnyhc sotolinovych serpentin. Zdvihy sly na doraz a moc jsme si to uzivali. Proste bomba. Celkem jsme za celej den ujeli 52km a nastoupali 1706m.