seš si jistej, že je Šárka fakt ženská?
každopádně výsledek vynikající. A jak jsi se umístil ty?
u nás to byl trochu propadák. nakonec nás bylo 6 což bylo nad očekávání, ale noc se nám trochu protáhla a někteří tak uplně závodit nechtěli. takže se nám tým tak trochu roztahal, furt se někde čekalo, takže po 3 hodinách "závodění" jsme byli v pohybu jen 2 hodiny, včetně nějakých popojižděček, aby člověk nevychladnul. takže jsme se nakonec ve třech utrhli a jeli jsme samostatně a z plánovaných 30 - 32 bodů na hlavu byl průměr jen 20 na všech 6 lidí - a to je fakt tragádie. v cíli jsme se papírově spojili s jiným týmem, kde byli jen 4 a společně jsme byli na 15. místě z 18ti soutěžních týmů. takže spousta rozpaků, protože přes těch 30 bodů se dá najet uplně v pohodě.
strategie na příští rok je jasná - mít 15 lidí a těch 5 nejpomalejších se prostě neumístí.
no a měli jsme to nějakých 66 km, převýšení asi 920 metrů
a dneska jsem odeslal na reklamaci Sigmu Targa - prostě to nějak furt nefunguje, odpojuje se to, apk se to nechce spárovat.... no, prostě není o co stát. včera jsem jel z chaty a na kolel mám ještě starý počítadlo a na 1:50 hod cestovního času byl rozdíl skoro 6 minut... a tepák se chytil asi jen na 4 minuty a stále ukazoval 108..... tak tudy cesta nevede...