co vas v posledni dobe vytocilo
- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
to neřeš u ochcafky je to normal
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
- pbjun
- Test driver
Minulou sobotu mi vypovedela sluzbu sluzebni fabka... Pri ceste do frydlantu mi chcipala co kilak, nesly vypnout sterace... Cestou zpatky uz nechcipala, sterace stiraly furt navic se mi porozinaly kontrolky abs, esp, posilovac, zhaveni - blikalo a motoru, pak mi vypla svina posilovac takze sem to tahal na silu. V pondeli vse fungovalo jak ma, jen sterace sly vypnout pouze pojistkou - auto slo do servisu, vcera sem tam volal jak to teda vypada - nevime co s tim je
Asi budu chodit pesky 

- LamB_17
- Pokročilý
Tak tohle se me stava celkem bezne, jedu na viceproude silnici ve meste, jedu v pruhu ve kterem se muze jet rovne ale i odbovcit vlevo, protoze je provoz je me jasne ze nekdo zacne odbocovat vlevo a ja bych musel zastavit za nim, vidim ve vedlejsim pruhu mezeru tak vyhodim blinkr abych dal na vedomi ze chci prejet z pruhu do pruhu, pro jine dementni ridice to ovsem znamena ze na to dupnou co to da, aby tu diru zmensili, pak dou samozrejme hned na brzdy bo auto pred nimi jede normalne... to ja uz musim stat bo auto predemnou zastavilo pac dava prednost protijedoucimgeorgi píše:Kazde rano sa pripajam na 2-prudovku s oboma pruhmi 1 smerom (BA-einsteinova), je tam stopka, ja odbocujem vpravo. Hned za krizovatkou je autobusova zastavka, takze ju obcas pouzijem ako pripajaci pruh. Dnes rano ako obycajne opat vsetky auta isli v pravom pruhu, takze sa nedalo rozumne pripojit. Vyhliadol som vacsiu medzeru a s predstihom sa zacal rozbiehat na zastavke, aby som sa zaradil.
To sa ale nepacilo jebovi na ochcafke rozhodol sa, ze pred neho nie - pridal a natlacil sa na auto pred nim tak, aby som sa tam proste nezmestil. Nastastie chlapik za nim mal viac porozumenia, takze som sa zaradil a hned sa supol do laveho prazdneho pruhu a vsetkych ojel (proste som dalej nezavadzal).
Nechapem ale, co riesil faker na ochcavke, pretoze dokonca ani neodbocoval na najblizsich 2 odbockach, takze sa mohol kludne aj supnut o pruh do lava. Rozhovne mohol pre mna tych par centi nechat.
No nic, ludia su vselijaki - niektori maju maly penis, niektori mozog... niektori oboje. Tento mi rano "zdvihol" naladu.
Je to hold smutnej obraz nasich silnic

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ako vravi klasik: "Lidé jsou různí, povětšinou hovada." 

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
svatá pravda
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
- koSTa
- .
- Kontaktovat uživatele:
Je to "klasika". Ale kdyz se tvaris odhodlane, ze tam proste vjedes, vetsinou vymeknou, blikaji a strasne se rozcilujou a to zase udela radost tobe
. Ja takhle auta poustim, podobne je to s pripojovanim do kolony z bocnich ulic, lidi jsou proste ve velkym procentu bezmozci a jsou bezohledni.

Ford Focus ST Panther black, Eibach Pro Kit, Pro Spacer 15mm, ATE brake system, Mongoose catback, Airtec IC, RS sparkplugs, CAIS from Moskito and Karel development
, ModX, spojka RS, naplne Millers oils

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mladá a lidi co neumí dodržovat předpisy na silnici
ted sem přijel a 3 bouračky po cestě 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- LamB_17
- Pokročilý
georgi píše:Ako vravi klasik: "Lidé jsou různí, povětšinou hovada."

- jakub.sampon
- Pokročilý
jaj tak jezdi do práce fordem!!znáš to ne?fordem tam a fordem zpátky fobií tam zpět pěškypbjun píše:Minulou sobotu mi vypovedela sluzbu sluzebni fabka... Pri ceste do frydlantu mi chcipala co kilak, nesly vypnout sterace... Cestou zpatky uz nechcipala, sterace stiraly furt navic se mi porozinaly kontrolky abs, esp, posilovac, zhaveni - blikalo a motoru, pak mi vypla svina posilovac takze sem to tahal na silu. V pondeli vse fungovalo jak ma, jen sterace sly vypnout pouze pojistkou - auto slo do servisu, vcera sem tam volal jak to teda vypada - nevime co s tim jeAsi budu chodit pesky

fobie jsou nejvíc poruchový auta ,před pár týdny jsem to někde četl

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- petulak
- Test driver
Že,když jedu po dálnici,krásně průhledný čelní sklo a nějakej trubka mě předjede a po 10 metrech se hned zařadí přede mě, i když má před sebou 300 metrů prázdno!! Pak furt dolejvám ostřikovače.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- pbjun
- Test driver
jakub.sampon: to neni jen tak... sluzebaky v tehle firme se 4 roky splaci a rok az dva vydelavaji - mi vymenu zkratili na 4 roky s tim ze mam vysoky najezd, ti co uz toho dosahli meli na vyber mezi focusem 1,6tdci a fabkou 1,6tdi - oboji stejnej srot - kufr v novem focusu neskutecne zmrveny (kratky, nizko roletka ktera se navic zatahuje zhora dolu) a motor je na to auto slabej - tim padem to taky zere kolem 6 litru, fabka motor uplne stejne na hovno, kufr je malej odjakziva, vsechny auta bez rozdilu znacek (tj skoda i ford) co se ted nakoupily byly v prubehu prvnich 5tis km v servisu a menili jim startery takze taky zadna vyhra... Fabka je doma, vymenili hlavni rj, rj steracu, vedeni steracu, packu, motorek prednich a zadnich steracu a motorek ostrikovacu -- cenovka 42tis 

- LamB_17
- Pokročilý
kdyby nebylo tech firemnich aut tak by ty autorizovany servisi asi zkrachovali bo na to by nikdo nemel 

- pbjun
- Test driver
Jn... cena prace a dilu je naprosto neskutecna... Za toto na focusu vymenim motor a komplet podvozek 

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:

"poskytnuté slevy : 32 % z aktuálního ceníku servisních prací, 14 % z materiálu a 20 % "

ale jen VW, SEAT, ŠKODA, AUDI a HONDA

- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní cesta vlakem Praha => Zlín
Při poslední služebce jsem se vracel z Prahy Pendolinem a docela jsem si chrochtal, byť jsem musel v Olomouci vysednout a přesednout na obyčejný rychlík, ale ten kousek už člověk vydrží.
Teď ale nějak poměnili jízdní řády a do Zlína mi to nacházelo jen Expresy se slušným časem 3h50m. Říkám si, že to vyzkouším a ušetřím firmě 200kč za místenku.
Tak tedy čekám (a se mnou několik desítek lidí) na nástupišti na onen Ex Olšava. Přijíždí vlak, první třída, pošťák a 3x "dvojka" starý koženkář ... lidi na sebe hledí se slovy "to je jako všechno?" a zběsile utíkají na začátek peronu, aby nastoupili do posledního vagonu.
Po schématu "kdo dřív přijde, sedí" se vlak rozjíždí, po zhruba 10-ti minutách jízdy se přistihuji u faktu, že mám na sobě stále ještě koženou bundu, není divu - v kupe je kosa a topení nejde. No, pomalu si odkládáme s tím že "ono se to vyhřeje" .. jenže ani po dalších 10-ti minutách nic
a tak dámské osazenstvo našeho kupé opět navléká bundy.
Po krátkém laškování s elektřinou (svítí, nesvítí) a několika tlumených ránách na zastávce v Kolíně přichází průvodčí se zprávou, že tento vagon prostě topit nebude a buď to vydržíme nebo si můžeme přestoupit do předních vozů. Na můj dotaz, zda-li je tam místo vzhledem k malému počtu vypravených vagonů se jen usměje se slovy "dobrých lidí se vejde".
Vydržel jsem to ještě do Pardubic, ale pak už byla v kupé fakt kosa a šíleně táhlo, tak jsem se zvednul a šel dopředu, naštěstí jsem našel místo v jednom kupé a konečně se začetl do knížky. V průběhu dalších minut postupně procházeli uličkou další cestující posledního vagonu a marně hledali volná místa.
Takže tolik k Expresům v podání Českých drah

Při poslední služebce jsem se vracel z Prahy Pendolinem a docela jsem si chrochtal, byť jsem musel v Olomouci vysednout a přesednout na obyčejný rychlík, ale ten kousek už člověk vydrží.
Teď ale nějak poměnili jízdní řády a do Zlína mi to nacházelo jen Expresy se slušným časem 3h50m. Říkám si, že to vyzkouším a ušetřím firmě 200kč za místenku.
Tak tedy čekám (a se mnou několik desítek lidí) na nástupišti na onen Ex Olšava. Přijíždí vlak, první třída, pošťák a 3x "dvojka" starý koženkář ... lidi na sebe hledí se slovy "to je jako všechno?" a zběsile utíkají na začátek peronu, aby nastoupili do posledního vagonu.
Po schématu "kdo dřív přijde, sedí" se vlak rozjíždí, po zhruba 10-ti minutách jízdy se přistihuji u faktu, že mám na sobě stále ještě koženou bundu, není divu - v kupe je kosa a topení nejde. No, pomalu si odkládáme s tím že "ono se to vyhřeje" .. jenže ani po dalších 10-ti minutách nic

Po krátkém laškování s elektřinou (svítí, nesvítí) a několika tlumených ránách na zastávce v Kolíně přichází průvodčí se zprávou, že tento vagon prostě topit nebude a buď to vydržíme nebo si můžeme přestoupit do předních vozů. Na můj dotaz, zda-li je tam místo vzhledem k malému počtu vypravených vagonů se jen usměje se slovy "dobrých lidí se vejde".

Vydržel jsem to ještě do Pardubic, ale pak už byla v kupé fakt kosa a šíleně táhlo, tak jsem se zvednul a šel dopředu, naštěstí jsem našel místo v jednom kupé a konečně se začetl do knížky. V průběhu dalších minut postupně procházeli uličkou další cestující posledního vagonu a marně hledali volná místa.
Takže tolik k Expresům v podání Českých drah