Ahoj, chtěl bych radu, dneska ráno auto OK, do práce OK, manželka jela zpět nakoupit a když vylezla z obchodu, nasedla do auta, otočí klíčkem do první polohy - kontrolky všechny naběhli, potom do druhé startovací tak auto vyfluslo - kontrolky zhasly a nic. Poté když zkoušela znovu tak se už nic nerozsvítilo. Startovací kabely nepomohly, auto je ode dneška v servisu - samozřejmě to dopadlo tak že tam už nikdo není takže budu jezdit opět s náhradní FABII 1.2 což mě fakt ....
nevíte čím by to mohlo být?Imobilizér normálně blikal, mám tam naftu do - 30 včera tankovanou, to by neměl být problém. Focus rv2000 kombi diesel.
Problém - auto nestartuje
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém - auto nestartuje
baterka ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Taky mě napadla baterka, pojistky, uvidíme, bohužel teď je auto zavřené v servisu. Snad to nebude řídící jednotka nebo něco jiného:o(((((((((((((( dražšího
- duruz
- Nováček
Mylim, ze to budou jen kontakty. Mam podobny problem. ale imobilizer by nemel prece blikat, pokud rozezna klicek.
-
- Nováček
Nakonec to bylo tak že to zkratoval nějaký špatný drát, propáli se až na konstru 2x takže 2x vyhořela pojistka, celkově oprava 1900 bohužel jim trvalo než na to přišli.o(