jenže to občas u mě bývá problémDany píše:Já jezdím max. tak 3km do práce a tři zpátky, ale kombinuju jednou týdně do NJ a OV a spotřebu mám to samo co Skubi.Stačí ale jeden závod a mám o 100míň.
Takže nohu opravdu s rozumem..

jenže to občas u mě bývá problémDany píše:Já jezdím max. tak 3km do práce a tři zpátky, ale kombinuju jednou týdně do NJ a OV a spotřebu mám to samo co Skubi.Stačí ale jeden závod a mám o 100míň.
Takže nohu opravdu s rozumem..
o uvedenej spotrebe mozes iba snivat,lebo FOFO 2 je o hodne tazzsi a motor 1,6 74kw pre neho nedostatocny....preto ta vysoka spotreba.Mas vsak najazdene malo km.Predpokladam,ze po 20 000 km bude ta spotreba o trosku nizsia,ale zazraky necakaj.maestro píše:Zajímala by mě vaše spotřeba u FoFo2, ideálně 1.6ky. Mám najeto 7tis km, většina dálnice. A Praha - Olomouc - Praha mám spotřebu kolem 8l. Jedu cca 130-140. Zajímalo by mě, jak dosáhnout 6,5 jak tu někteří píšou....a dokonce při 130ti km/h. Když jsem se jednou krotil a jel většinou 110 km/h, tak to bylo 7,5 l ve 2 lidech.
to maestro:nevím,zda jsem to dobře pochopil,ale podle toho co píšeš máš funglovku,a to znamená,že Tvůj motor není ještě zajetý,a veškeré díly si teprve musí sednout....motor je takzvaně tuhý a usadí se,pak se Ti spotřeba zlepší,ale velký zázrak nečekej,nové fofo jak uvádí žirafák je těžší a tak více papámaestro píše:Zajímala by mě vaše spotřeba u FoFo2, ideálně 1.6ky. Mám najeto 7tis km, většina dálnice. A Praha - Olomouc - Praha mám spotřebu kolem 8l. Jedu cca 130-140. Zajímalo by mě, jak dosáhnout 6,5 jak tu někteří píšou....a dokonce při 130ti km/h. Když jsem se jednou kro
til a jel většinou 110 km/h, tak to bylo 7,5 l ve 2 lidech.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti