ou to tě lituju tenhle pocit znám nám ukradli před rokem focuse a do dnes se nenašel!Laci-lac píše:Zdravím,
Jak to napsat…20.12.2010 jsem i s rodinkou zajel do Polska na trhy a to jsem neměl dělat. Po nákupech se vracíme do auta a Mondeo NIKDE jen prázdné místo kde jsem ho nechal
.
Díky zázračnému připojištění u prodejce si jdu 5.1.2011 pro noví kousek MONDEA.Sice to není za darmo, ale při doplatku cca 80.000,- si v tak krátké době odvézt jiné mondeo je super ježíšek
.
Sice pozdě, ale všem přeji do nového roku 2011 co nejvíce ujetých šťastných, klidných a hlavně bezporuchových kilometrů.
a co to je za pojisteni ?Laci-lac píše:Díky zázračnému připojištění u prodejce si jdu 5.1.2011 pro noví kousek MONDEA.Sice to není za darmo, ale při doplatku cca 80.000,- si v tak krátké době odvézt jiné mondeo je super ježíšek
.
Pastovic píše:Dnešní krimi zprávy na Primě....živé vystoupení řidiče Mercedesu 2222. Zahrál si na chudáčka, kterej ani značku 2222 nechtěl a nechce a že ho provází smůla atd.....šilenej výstup!!!!! Lacina hadra.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti