to co se stalo dneska mě, tak stále i po x hodinách nechápu!! jedu ke kámošovi na silvestra a trochu jsem spěchal, na jedné rovince jsem chtěl předjed staršío passata combi, v dálce si ce jelo auto, ale to by jsem v pohodě stihnul, kdyby ten k*kot v tom passatovi nepřidával když vidí, že ho chci předjed

ale já to už držel a předjel jsem ho a bylo to na těsno...pak se na mě nalepil a jel pořád za mnou, tak jsem si říkal co chce, tak jsem se mu snažil nejdřív trochu ujet (někde i přes plnou, ale jen tam kde jsem viděl) pak jsem zůstal stát na červený, předemnou jedno auto, padla zelená a on nás podjel zprava, pak zastavil, auto předemnou ho předjelo a v proti směru pak auta, tak jsem musel zůstat stát, najednou na mě začal nacouvávat

a zamnou auto tak jsem musel zůstat stát...
jsem jel sám a oni v autě dva... pak vystoupil, tak jsem stáhnul okýnko a nějak jsem se s ním nechtěl hádat a tak říkám že se mu omlouvám s tím předjížděním, že to bylo na těsnono(díky tomu že přidával) a on pořád ať vypnu motor! po chvilce jsem ho teda vypnul a on at mu dám klíčky, tak říkám na to ať zapomene! a vzadu na sedačce jsem měl dvě bundy a on najednou otevřel vzadu dvěře ( já seděl pořád v autě) a vzal mi jednu bundu a odjel

tak jsem si napsal SPZ a v pondělí se chystám na Policii ČR
co by jste radili vy?