taky mi to prijde nesmysl v RS, tam ani radio nema co delat natoz tlumeni vsudemozne + bedna pres pul kufru
Max jen komponenty do dveri, dobre radio a 2kanal zesak
Nejde jen o kg, ale o princip....na takove prestavby nemusi likvidovat limitovanou serii auta k vybornemu svezeni ...
Takovou prestavbu muze udelat i ze stareho Zigula.....a dB budou stejne
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
ty plasty z interieru se daji koupit nove, takze jediny nevratny zasah jsou ty male navrtane dirky a vnitrek dveri - dle toho, jak mu to sedi a jak to vypada pod kapotou bude na tom aute udelano mnohem vic o po funkcni strance..
principialne je to jakoby si tam dal chlupatou deku na palubku - pokud jde sundat, tak je to pro mne OK - kdo z nas ma RS, aby ho mohl "likvidovat"
Fiesta ST180 '16 Stage 4 Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Zase neděljte z RS nějakej skvost, ne!? Proč by si do toho nemohl dát bednu jak nic. Třeba si koupil RS pro srandu a sám jezdí v bentley nebo v jíných autech. FOFO RS je dobrý auto pro střední vrstvu. Sám bych si ho teda nekoupil, jelikož bych raději vložil peníze do něčeho jího. Kdybych ty prachy měl tak si ho asi koupim, možná. Spíš by to asi vyhrál Chalanger.
Nicméně jsem chtěl říct, že řešíte fakt, nesmysli
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
Přesně, udělané to má hezky, všechno mu sedí a hlavně mu to pořád i s tímhle pojede líp než většině z nás bez toho Já mít RS, tak klidně napíšu, že zadní sedačky by šli hned do garáže, místo nich rám a dopředu nějaké pěkné Sparco sedačky. A tenhle vypadá, že to nebude jen o té muzice, ale taky o podvozku a motor vypadá, že se do něj taky hrabal.
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW