co vas v posledni dobe vytocilo
- VH123
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Zaplaťpámbů že na alternativní trase do práce (když je na I/30 podle Labe nějaká ta bouračka nebo zácpička) hned na začátku kopec, který kamiony řádně prověří. Sice si projedu pár vesniček po jen občas prohrábnuté cestě, najedu si tak 2-3 km, ale pak mám jistotu že kamion co zašpuntoval ten první kopec zašpuntoval taky všechny ostatní co by mohli zablokovat ten zbytek E55 co už objet rozumně nejde.
Všechny ty kamiony co ve zprávách blokují stoupání by to vlastně s přehledem vyjely, ono se řidičům asi jenom nechce, že? Hemoroiďáci, to je bezva pojem - hned zařazuji do slovníku.
Všechny ty kamiony co ve zprávách blokují stoupání by to vlastně s přehledem vyjely, ono se řidičům asi jenom nechce, že? Hemoroiďáci, to je bezva pojem - hned zařazuji do slovníku.
Vojta
- soulec
- Nováček
Safra vzdyt on nemuze vedet,ze na odjizdce kterou nezna bude za X km kopec kterej nevyjede.A na silnicce na jedno a pul auta,jak se pise,se asi tezko bude otacet.Co proti nim furt mate!
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
- jakub.sampon
- Pokročilý
Dnes je to přesně ROK co nám ukradli fofíka,a do dnes se nenašel.
Akorát po něm zůstal nesplacený úvěr 
http://ukradenyfordfocus.wz.cz/

http://ukradenyfordfocus.wz.cz/

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- tomason
- Test driver
V práci kolegyni po déle než roce našli Focuse scizen v Praze a prý stál někde u Pekařky bůhví,jak dlouho.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- jakub.sampon
- Pokročilý
ty kráso tak to měla štěstí ti řeknu,nám nejdřív řekli policajti že ho maj na kamerách na jížní spojce,a nakonec s tím nic neudělali,a nechali to vyšumět do ztracena,já osobně nevím jestli si mám myslet že je fofo někde taktéž zaparkován a stojí zaparkovaný bez povšimnutí,a nebo že je už rozebraný do posledního dílu...tomason píše:V práci kolegyni po déle než roce našli Focuse scizen v Praze a prý stál někde u Pekařky bůhví,jak dlouho.

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
ak vidi ake je pocasie, podriadim sa podmienkam a radsej pockam...no su blazni co aj napriek pocasi idu na neosvedcene trasy a potom sa zosype do priekopy lebo ho stiahne sneh...tak im trebasoulec píše:Chtěl se dostat jenom domu,zrovna tak jako ty!Protoze ať byl odkudkoliv,tak jak se nedostane z nemecka do pátku nevim přesně do kolika (tuším 22 nebo 24hod.)tak tam stvrdne az do pondělí a nikdo mu za to nic nedá.A sprostej si teda taky dost
viem, ze maju tazke povolanie, no nikto ich nenuti to robit...ak sa mi nepaci, idem prec...ak nemam kam ist, drzim hubu a pracujem
mi nehovor, ze nema narok na diety ak ostane cez vikend v zahranici...chces mi povedat, ze ostane tam a papierovo to bude sediet, ze bol v CZ uz v piatok ??? tak to by som poslal kontrolu na taku spolocnost...
sprostej ? len som to napisal tak ako som to momentalne videl...existuju aj take slova tak preco ich nepouzit ?
-
- Zkušený
KUTY plně s tebou souhlasím když vidí to počasí tak by měli počkat a bylo by vše ok, silničáři by mohli prohrnout, posypat a pak by mohli vyrazit 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- petulak
- Test driver
Mno chlapci: jestli tam má digi kartu,tak se musí držet AETRU! 

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
petulak: pre nezainteresovanych by si mohol vysvetlit co je ten AETER...ak je to nejaky harmonogram resp. casovy rozvrh, tak premenne (pocasie) neovplyvnis
- petulak
- Test driver
Jde o to,že můžeš za den jet 9hod,celkem. Dvakrát za tyden-10hod. Třeba: 4.5hod jízda,pak0.45hod přestávka.Zase 4.5hod jízda,pak zase 0.5hod přestávka,potom už jen 1hod jízda a už ten den jsi "vyjetej" a řídit nesmíš. Taky se počítá ten den celkový výkon,který nesmí přesáhnot 15hod. Pak musíš mít 52hod volno. Tak,jestli to měl už na hraně,s časem,potom asi volil tuto cestu. Tod co znám. Chce to nějakého kamionáka,co toto má v malíčku a ten nám to vysvětlí.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- Quickie
- Moderátor
nikto sa asi nezamyslel nad tým, že ten vodič by aj ostal na dialnici.. bolo by to aj pre neho lepšie počkať kym prejde sypač a upraví cestu.. majú chlapci bufíky, notebooky, televizory, žrádlo aj na pár týždnov... nemali by problém..
čo ked volal šefovi že je to neprejazdné a obchádzka je možná tade a tade a nepozná terén.. šef mu povie: nedá sa nič robiť, musíš ísť lebo na tovar čakajú, maš JIT-ku (Just In Time- terminovaná preprava) nebudeš na mieste včas, dostaneme zmluvnú pokutu, ktorú ti potom rád stiahnem z platu... čo urobím? no pojdem..
ja som jazdieval tak ako píše petulak
4,5 h jazda
1 h pauza
4,5 h jazda
fajront
alebo som si to rozdelil po 3 hodiny jazdy
záležalo od toho kam som išiel, ako dobre som poznal cestu, tým pádom vedel (nevedel) aké su moznosti na parkovanie - odpočinok atd atd
Neviem ci sa v CZ niečo zmenilo k lepšiemu ale na SVK je parkovísk popri cestách žalostne málo.
Napr. vo FR sú na každych 20 kilometroch, na severe IT je skoro každych 500 metrov pannenplatz... (to je to, čo na useku BA-TT tak strašne chýba) kde sa dá kludne urobiť aj 8 hodinová pauza..
Rozpisovať tu AETR nemá význam lebo je toho dosť čo musí vodič dodržiavať.. mám o tom doma malu knižku.. všetci nadavaju na kamionistov aké sú hovadá.... nikto z tých čo nadávajú, tuto robotu nikdy neskúsili. Odporúčam skúsiť a potom nadávať.
ja tiež nenadavam na lekárov pre to, že som ostal na vozíčku.. nevyznam sa do ich roboty, nemám právo kritizovať..
a radšej by som sa teraz smolil popod šasi kamiona a nahadzoval reťaze aj každý deň, ako byť na vozíku
edit: pracovný čas vodiča - AETR http://www.profivodic.sk/pracovny_cas
čo ked volal šefovi že je to neprejazdné a obchádzka je možná tade a tade a nepozná terén.. šef mu povie: nedá sa nič robiť, musíš ísť lebo na tovar čakajú, maš JIT-ku (Just In Time- terminovaná preprava) nebudeš na mieste včas, dostaneme zmluvnú pokutu, ktorú ti potom rád stiahnem z platu... čo urobím? no pojdem..
ja som jazdieval tak ako píše petulak
4,5 h jazda
1 h pauza
4,5 h jazda
fajront
alebo som si to rozdelil po 3 hodiny jazdy
záležalo od toho kam som išiel, ako dobre som poznal cestu, tým pádom vedel (nevedel) aké su moznosti na parkovanie - odpočinok atd atd
Neviem ci sa v CZ niečo zmenilo k lepšiemu ale na SVK je parkovísk popri cestách žalostne málo.
Napr. vo FR sú na každych 20 kilometroch, na severe IT je skoro každych 500 metrov pannenplatz... (to je to, čo na useku BA-TT tak strašne chýba) kde sa dá kludne urobiť aj 8 hodinová pauza..
Rozpisovať tu AETR nemá význam lebo je toho dosť čo musí vodič dodržiavať.. mám o tom doma malu knižku.. všetci nadavaju na kamionistov aké sú hovadá.... nikto z tých čo nadávajú, tuto robotu nikdy neskúsili. Odporúčam skúsiť a potom nadávať.
ja tiež nenadavam na lekárov pre to, že som ostal na vozíčku.. nevyznam sa do ich roboty, nemám právo kritizovať..
a radšej by som sa teraz smolil popod šasi kamiona a nahadzoval reťaze aj každý deň, ako byť na vozíku
edit: pracovný čas vodiča - AETR http://www.profivodic.sk/pracovny_cas
- VH123
- Zkušený
Kdyby kamioňáci věnovali plánování trasy s dvaceti a více tunovou potvorou aspoň tolik úsilí jako běžný řidič ani ne dvoutunového osobáku s GPSkou a aktuálními mapami, kamionů uvízlých v kopci nebo zalomených v zatáčce by zásadně ubylo. I na té papírové mapě půl nebo čtvrtmilionce stoupání nebo serpentiny normálně vidět jsou. A existují navigační sw optimalizované pro náklaďáky (váha, délka, výška), namátkou třeba Sygic, kterého jsem instaloval švárovi. Bez téhle přípravy je jakékoliv projíždění zkratek "naslepo" jen bezohledností vůči ostatním řidičům které zablokují. A nemyslím že hlavní tah na Drážďany je pro tuzemské i zahraniční kamioňáky trasa, kterou by jeli poprvé a nevěděli co je ve Středohoří nebo v Krušných horách čeká.
Mám v příbuzenstvu kamioňáky dva a myslitelé to rozhodně žádní nejsou. Poslední třešinka na dortu byl týpek co šel k mámě na psychotesty a zatímco je vyplňoval, Fako bez zařazeného kvaltu mu ujelo z kopce a nabořilo lampu na parkovišti. Takovým dávat řidičák na náklaďák?... Dřív byli kamioňáci šlechta mezi řidiči, ale teď rozhodně ne.
Mám v příbuzenstvu kamioňáky dva a myslitelé to rozhodně žádní nejsou. Poslední třešinka na dortu byl týpek co šel k mámě na psychotesty a zatímco je vyplňoval, Fako bez zařazeného kvaltu mu ujelo z kopce a nabořilo lampu na parkovišti. Takovým dávat řidičák na náklaďák?... Dřív byli kamioňáci šlechta mezi řidiči, ale teď rozhodně ne.
Vojta
- mickielli15
- Pokročilý
nechtěl jsem, ale musím - dost mě nasí.r.á korupční kauza naší vlády. Nemám iluze, že je to jenom špička ledovce a že je to tam normální nalevo napravo, ale když už nám normálním lidem někdo kus odkryje, my musíme civět na to, jak se to tam začne hemžit a látat díry. Vrchol byl dnešní briefing po šesti hodinách jednání a koků.tci řeknou, že chtějí udělat novou protikorupční strategii????????????????????????? Jakou strategii? ODS měla být financována z úroků stamiliony korun a nám budou ubírat????????? Není čas už konečně vlítnout do ulic a udělat puč? Oni se nezastaví před ničím. Hrozně ale bolí koukat se v přímém přenosu, jak se stát rozkrádá a ono se nic nedějě?? Jsme všichni ovce, které z nás oni dělají tím, že se nic neděje. V tomhle případě bych už opravdu rád, aby do toho někdo řádně hrábnul. Ostuda, je to ostuda, ať je to Jirka Paroubek paplášovitý, nebo Mirda Topol přihlouplý, nebo pan "Já dělám vše správně a transparentně" Nečas. Všichni jsou to vyčuraní hň.upi a úniky, o kterých nikdo ani netuší, dosahujou mnoha miliard, které by v případě odhalení mohly pokrývat potřeby státní kasy. FUJ!!!
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- tomason
- Test driver
Já sem tak rád,že to konečně někoho pořádně taky nasralo.Mě osobně toho opravdu s.re na vládě hodně.Jen tak dál a houšť.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Test driver
Vláda se.e podle mě hondě lidí(včetně mě), akorát že to sem nepíšou ... Člověk tim nic nevyřeší, možná si trochu uleví, ale čemu to pomůže? 

Ford Focus 2005 2,0 TDCi