co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
ZonixX
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od ZonixX » 06.12.2010 23:37

zima jenom zacala a uz je vsude hromada hlubokych vymolu.. co jezdim po Praze 3/10 tak je to opet sama dira a hlavne kazdou chvili nejaka nova :evil: takze na par si clovek zvykne a zarohem dalsi a jeste zakernejsi :(
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10

ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200

swah
Junior
Junior

Příspěvek od swah » 07.12.2010 13:18

Přesně tak, zrovna jsem na to včera nadával, kolik se zase objevilo nových děr. Každou cestu jednu otestujou rovnou pod koly.

Aspide_Boy
Junior
Junior

Příspěvek od Aspide_Boy » 07.12.2010 21:22

jojo, máte bohužel pravdu... nových děr je i u nás hrozně moc...
Ford Focus 1.6 74kW, r.v. 2000

Obrázek

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 08.12.2010 07:05

http://www.novinky.cz/domaci/219010-pol ... tisic.html

Takže nakonec se jim to sníží už z vyšších platů. Joo, kdo umí ten umí. :nunu: :nunu:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 08.12.2010 08:06

Jaroslav Plachý z ODS přišel s návrhem, aby tzv. odchodné, které činí za celé volební období pětinásobek měsíčního platu, mohli v případě smrti zákonodárce dědit příbuzní....
Pokud by poslanec, který je takto vyslán Sněmovnou na zahraniční cestu, zahynul, nedostanou jeho nejbližší vůbec nic, ačkoliv de facto položil svůj život za vlast,“ prohlásil Plachý.
lol... on nepozná na čo služi životná poistka?
inak pekny bordel... bude zaujimave sledovat co u vas dosiahnu štrajky

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 09.12.2010 10:27

Quickie píše:
Jaroslav Plachý z ODS přišel s návrhem, aby tzv. odchodné, které činí za celé volební období pětinásobek měsíčního platu, mohli v případě smrti zákonodárce dědit příbuzní....
inak pekny bordel... bude zaujimave sledovat co u vas dosiahnu štrajky
To víš že ví k čemu je životní pojistka, jen ten vyčuránek zkouší více zabezpečit rodiny poslanců na náš účet. Ale ta argumentace je obzvlášť vypečená - hrdinný poslanec co skape na zahraniční misi. Jako kdyby tam snad někdo z nich jezdil bojovat...

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 09.12.2010 11:00

Další pakárna. Pak mají být prachy na léčení obyčejných lidí.
http://zpravy.tiscali.cz/desitky-milion ... irme-59203
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

OFC
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFC » 10.12.2010 07:24

PeS píše:
Quickie píše: To víš že ví k čemu je životní pojistka, jen ten vyčuránek zkouší více zabezpečit rodiny poslanců na náš účet. Ale ta argumentace je obzvlášť vypečená - hrdinný poslanec co skape na zahraniční misi. Jako kdyby tam snad někdo z nich jezdil bojovat...
Nevím kde pracuješ nebo tak, ale u větších zahraničních společností je tohle NAPROSTÁ SAMOZŘEJMOST, že když zandáš (nebo se zraníš, zmrzačíš) na služební cestě, tak ti (resp. tvým pozůstalým) tvůj zaměstnavatel vyplatí nějaký bonus, typicky x násobek platu. Takže pokud tuhle možnost dostávat zaměstnanci soukr. firem, tak proč né státu? Na západ od nás je to naprosto běžné.
Ať se ti to líbí nebo ne, pokaždý když sedáš do letadla, tak podstupuješ jistý riziko, a proti rizikům je dobrý se pojistit.
Jezdim Focusem fandit Bohemce! Červený kombík, 1,6 16V, rv. 2000
Obrázek
Obrázek
I am the Stig`s fat cousin!

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 10.12.2010 08:34

OFC píše:Ať se ti to líbí nebo ne, pokaždý když sedáš do letadla, tak podstupuješ jistý riziko, a proti rizikům je dobrý se pojistit.
Len poznamenam, ze podla statistiky je toto riziko nizsie, ako ked sadas do auta...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 10.12.2010 11:53

Myslím, že se dobře pobavíte, až zjistíte, co se může stát za jeden den. Tak pojďme na to....
Byl jsem u kamráda v jeho hospodě. Druhý den jsem se vzbudil a světe div se, neměl jsem mobil. Že jsem v něm měl asi 400 kontaktů, z nichž některé už neseženu, je smutný, stejně jako fotky, které už nikdy nevyfotím... OK, ztratil jsem mobil, to se stane. Nu, řekl jsem si, pojedu domů. Ale ouha, auto nešlo nastartovat. Jojo, nechal jsem minulej den kabel od nabíječky navigace ve zdířce a už tak unavená baterie doklepala. Dobrá duše z obce mi půjčila nabíječku, i dobil jsem hodinku a nastartoval. Jo, ale rádio Becker najednou chtělo kód , že... Nemohl jsem ho najít a v rádiu bylo uvězněné CD, které jsem měl vrátit do knihovny...Volal jsem do Německa do Beckera, kde mi ochotně nabídli novou CODE-kartu za bratru 30Euro. Dobrá, polknul jsem a rozjel jsem se směr České Budějovice za mamkou....
Aspoň že mi uvařila dobrej oběd, tak jsem si vzal velkou sklenici okurek k tomu, ale co čert nechtěl, vyklopil jsem jí celou na svůj notebook. Ten, zasažen půl litrem octa, okamžitě odmítnul jakoukoliv další komunikaci. V servise mi dali vyjádření: "Notebook byl masivně prolit agresivní kapalinou, což způsobilo rozsáhlou oxidaci celé základní desky". Nu a cena za zjištění závady 1080Kč. Bylo mi ale řečeno, že když jim to tam nechám na náhradní díly a likvidaci, nemusím platit. Super, začíná se mi to asi obracet vše ve štěstí!
Tak jsem vybíral dva dny notebook a vybral jsem si svého nového miláčka. Jo a ten kód na rádio jsem nakonec našel. Jen mobil už asi nenajdu. Přeju hezkej den a méně smůly než jsem já stihnu za jeden den... :nixw: :irre: :bebng: :dih:
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

Zemča
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemča » 10.12.2010 12:52

Tak tebe už nedoženu. Včera jsem zjistil, že makléř, který se mi stará o pojistky na auta a měl mi zrušit pojistku na staré prodané auto tak neučinil. 4.10.2010 bylo výročí smlouvy a hle složenka na další rok. Takže místo aby se vrátilo nespotřebované pojistné od června do října budu nakonec ještě doplácet od října do prosince. Zároveň mi při sjednání pojistky na fofo uvedl do smlouvy špatnou adresu. V květnu ji měl změnit a nic, včera jsem volal na pojišťovnu a změna neproběhla. Po telefonu jsem to s operátorkou vyřešil, ale co bude následovat? Doplatek pojistného! Takže platí, co si člověk neudělá sám, nemá.... A poté co budu cca. o 10000Kč lehcí se tím asi začnu řídit.....
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011

byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986

https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 10.12.2010 14:03

No teda :shocked: A to já jsem si ve středu říkal, že snad většího smolaře než já nemůže být.

Ráno jsem si vylil černý čaj s medem do klávesnice (resp. půlku do ní, zbytek na stůl / zem) => nepřežila a stůl mi lepí ještě dnes. Venku jsem s sebou říznul na náledí, ale odneslo to jen lehce naražené pozadí :-)

V práci jsem pak při jedné DB operaci špatně nastavil podmínku, takže se smazalo přesně to, co mělo zůstat a co mělo být programem smazáno, zůstalo :wallbash: ... no, alespoň jsme si ověřili, že proces zálohování nám funguje na jedničku :palec_nahoru: ... za 2 hod. byla data zpátky :-) Pak už jsem radši na nic nešahal.
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 10.12.2010 15:02

OFC píše:
PeS píše: To víš že ví k čemu je životní pojistka,
Nevím kde pracuješ nebo tak, ale u větších zahraničních společností je tohle NAPROSTÁ SAMOZŘEJMOST, že když zandáš (nebo se zraníš, zmrzačíš) na služební cestě, tak ti (resp. tvým pozůstalým) tvůj zaměstnavatel vyplatí nějaký bonus, typicky x násobek platu. Takže pokud tuhle možnost dostávat zaměstnanci soukr. firem, tak proč né státu? Na západ od nás je to naprosto běžné.
Ať se ti to líbí nebo ne, pokaždý když sedáš do letadla, tak podstupuješ jistý riziko, a proti rizikům je dobrý se pojistit.
Správně - pojistit se - takže celý problém se týká toho aby si (nebo jim) zaplatili pojistku na tu danou cestu. Proč ale chce dědit odchodné ? Protože když natáhne bačkory při pilné práci ve sněmovně, nebo
třeba o víkendu na rybách, nebo třeba v hospodě, tak jeho příbuzní dostanou balík. Tohle je taky zvykem u zahraničních společností ?

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 10.12.2010 19:11

je milé si s ostatníma pokecat o tom, co je se.r.e, aspoň člověk vidí, že se to děje všude. I když, mobil a notebook mi to nevrátí, ale každopádně je to maso, co se nám to děje... :? :wink:
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 10.12.2010 20:16

Dneska mě vytočila ženská na přechodu která dávala přednost ženě na přechodu tak si říkám fajn dá mi taky přednost tak vkročim na přechod a ona se rozjede a čumí na mě...málem mě přejela tak jsem na ní zařval. *** *** :) pak mě ještě vytočil malinko týpek s džípem chtěl jsem ho předjel a on začal zrychlovat naštěstí jsem ho předjel... a pak mě vytočila ženská která vyjížděla z poza mostu doleva a já jel po mostě na hlavní a ona mi tam vjela tak sem to zadupl a naštěstí ok,jo měla na čelním skle samolepku invalidity takže asi měla něco s hlavou :-D no prostě hrůza ženský za volantem.... (nemyslim všechny)
. :irre:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Odpovědět

Zpět na „Pokec“