Ale tam zase neměněj skoro každý 4 roky lekárničku/ lobovanou/mickielli15 píše:no třeba v Itálii se bliká i na kruháči a to doleva, jakože pokračuju na kruháči, to je myslím docela chytrý...

Ale tam zase neměněj skoro každý 4 roky lekárničku/ lobovanou/mickielli15 píše:no třeba v Itálii se bliká i na kruháči a to doleva, jakože pokračuju na kruháči, to je myslím docela chytrý...
no myslím , že něco podobnýho platilo i u nás buď vyhláška 100 nebo ještě 80mickielli15 píše:no třeba v Itálii se bliká i na kruháči a to doleva, jakože pokračuju na kruháči, to je myslím docela chytrý...
ty vogo nebyl to fakt on? Tohle byla taky modra Cocta kombi. A popis sedí. Pokud by to byl on, tak se divím, že má obličej ještě na svým místě...tomason píše:Přesně tohle mi udělal kokot s knírkem v modré Coctě ve vesnici mě vybržďoval na 30km/h bylo všude 50 a když jsem ho chtěl předjet jel 170.
Déjà vu? Se Ti to stává nějak často, čéče...mickielli15 píše:... já jel na výlet. Jedu, přede mnou Oktavián. Klasika. Dlouhá rovinka, volno. Dal jsem blinkr a předjíždím. Dal plnej kotel. Max mě naštěstí podržel, takže jsem ho předjel. .....
foki píše:jj taky jsem cetl . kreteni !!!!! sporeni znici , nebo respektive zdani a tim lidi prestanou sporit a to muzou udelat behem smluvnich vztahu protoze si to spori normalni lidi kterí se nebudou proti statu soudit , ale aby podobným zpusobem zdanily prijmy z fovoltaických elektraren to maji strach aby je firmy ktere to provozuji nezalovaly . a kvuli temto firmam zaplati zase normalni lidi vice , protoze stat povolil neco co zdrazi naklady na energie a profitovat z toho budou zase ty megalomanske projekty i kdyz to bylo urcene pro rozvoj zdrojů pro domacnosti (mysleno kdyz si nekdo da treba 20 panelu na strechu a co neupotrebi , proda CEZu nebo EONu ) a najednou je z toho byznys jako svine ale zase jen pro par vyvolených , nekde jsem cetl ze nejaky poslanec byl zasadne proti a pritom ma velky podil v jednom z velkých voltaických polí .
Mně zdravý rozum říká že když to bude platit od příštího roku že to těžko může být zpětné zdanění a to platí pro obojí.foki píše: a uz je to tady :
.... Solárníci už kvůli úternímu uvalení 26% daně na jejich zisky hrozí arbitrážemi. „Zpětné zdanění je do očí bijící porušení původních pravidel hry, které se dá jen těžko odůvodnit.
a zpetne zdaneni stavajicich smluv neni poruseni puvodnich pravidel ?
PeS píše:Mně zdravý rozum říká že když to bude platit od příštího roku že to těžko může být zpětné zdanění a to platí pro obojí.foki píše: a uz je to tady :
.... Solárníci už kvůli úternímu uvalení 26% daně na jejich zisky hrozí arbitrážemi. „Zpětné zdanění je do očí bijící porušení původních pravidel hry, které se dá jen těžko odůvodnit.
a zpetne zdaneni stavajicich smluv neni poruseni puvodnich pravidel ?
OK ale nazývat to zpětným zdaněním je trochu manipulace. Mimochodem když ti vládafoki píše: oboji je asi mysleno tak ze nekdo chce jednostranne upravit smluvni vztah .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host