To není tím, že nestíhají, to je sprostý obchodní trik v ČR. My v létě takhle objednali autosedačku. Samozřejmě tam, kde byla o 1000 Kč levnější, než jinde. Sice byla skladem, ale zrovna prodali poslední

a další várka za měsíc. Tak jsme akceptovali čekání. Po měsíci a týdnu se připomínáme a ještě jsme dostali sprďáka po telefonu, co že si je dovolujeme urgovat. Sedačka přece pro nás je a do týdne ji máme doma... Po čtrnácti dnech rušíme objednávku a objednáváme jinde. Samozřejmě se o takové chování podělíme na příslušných fórech.
U toho prodejce, u kterého jsme ji nakonec koupili se dozvídáme, že ten jiný "eshop" tento typ sedačky nemůže prodávat, neboť nemá kamennou prodejnu, ve které by měl nainstalovaný sedák, kde se předvede montáž, což je podmínka výrobce, pro letošní a budoucí modely a že to moc dobře ví. Takže nás ten levnější eshop vědomě lakoval...
Když jsem před měsícem kupoval set-to-box, tak sice asi 5 shopů jej mělo skladem, ale jen pro vyhledavač... Vrcholem byla Oaza v Poděbradech (kammená prodejna a eshop), kde na eshopu bylo skladem, v sobotu ráno volám, jestli jej mají, ano mají, ale 200 dráž než přes eshop, tak se ptám, jestli jej můžu objednat, ten co je na prodejně, přes eshop, ale jistě, přepojím Vás, dostal jsem se k nějaké paní, co tam dělá eshop, znouvu všechno vyoslím a paní mě zmrazila, že poslední 3 ks včera prodala a že na prodejně nemá co být, že nejdřív ve středu... Inu, mohl to být pěkný výlet, aneb jak ušetřit za poštovné a nemít výrobek... Nakonec to jistila alza. Jestli je to reklama, tak to promažte, ale z českého eshopu je mi smutno.