BT je dobré k tomu, že levnější modely Nokií nemají USB kabel (třeba N2630), ale BT jo. A já třeba mám BT myš, neboť dávat rádio do USB mi přijde mrhání USB sloty. Pak BT synchronizaci mobil-outlook a samozřejmě data GPRS.

Hmm tak přiď ke mně uvidíš střep značky Asus za 30 tisíc už podruhé klekla grafika a šasi prasklo v kloubu to je kvalita panejo ,oči pro pláč a prachy v haj....spigot píše:Toto je ten dovod. Ak sa Ti doteraz nepokazil, bud len rad. Pretoze ak sa Ti nieco od Aceru pokazi, nebudes uz nikdy rad. Servis je jedna nocna mora (pozri si skusenosti ludi na internete).Quickie píše:nechápem prečo ste tak vysadení proti ACERU![]()
ja mám svoj tuším už vyše troch rokov a absolutne žiadny problém
Kvalita ako celok je tiez relativna. Maju nestabilnu dodavku kvality (nieco sa nepodari, nieco sa podari) oproti inym znackam.
Ani Acer ani Asus nepatri k tem "premiovym" znackam, i kdyz se o to nekterymi modely snazi. V praci mi projde rukama rada notebooku a musim rict, ze tyhle dve znacky si jsou zcela rovny - praskle sasi, panty, mrtve desky, bezduvodne "vypadavajici" zarizeni (wifi, mechaniky) behem provozu atd.tomason píše: Hmm tak přiď ke mně uvidíš střep značky Asus za 30 tisíc už podruhé klekla grafika a šasi prasklo v kloubu to je kvalita panejo ,oči pro pláč a prachy v haj....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů