Na BARUMce počasí za moc nestálo, tak jestli bude v sobotu obstojně, já s přítelkyní si určitě výlet do Vyškova uděláme
rally
- chycek
- Pokročilý

Re: rally
Tadý, já jo, v pátek večer máme služební grilovačku v Pístovicích a tak se ráno půjdeme mrknout. 
EDIT: Nejsi náhodou na forum.ewrc.cz jako zdenda-foto a nevyptáváš se tam na skok v Račicích?
EDIT: Nejsi náhodou na forum.ewrc.cz jako zdenda-foto a nevyptáváš se tam na skok v Račicích?
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- Gromik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, na ewrc.cz jsem to já
... odhalil si mě
Viděl jsem videoprůvodce a ten skok mě dost zaujal, vypadá to luxusně. Dá se někde v Pístovicích rozumně nechat auto nebo nevíš o nějaké místní zkratce ke skoku ? Popřípadě v ideálním případě - v kolik tam jdete vy?
Viděl jsem videoprůvodce a ten skok mě dost zaujal, vypadá to luxusně. Dá se někde v Pístovicích rozumně nechat auto nebo nevíš o nějaké místní zkratce ke skoku ? Popřípadě v ideálním případě - v kolik tam jdete vy?
- chycek
- Pokročilý

Takže přikládám mapku.
červená - skok
zelená - tady se budu někde pohybovat
modrá - tady budu parkovat já, koukej po podložkách
žlutá - tady by se mohlo dát zaparkovat, ale prý bývá celá dědina plná aut takže asi na výběr moc nebude Jinak bych chtěl stihnut prví jízdu tuším v 9:30, pak se uvidí.
A ke skoku bys musel projít po hlavní silnici, nebo po polích.
červená - skok
zelená - tady se budu někde pohybovat
modrá - tady budu parkovat já, koukej po podložkách
žlutá - tady by se mohlo dát zaparkovat, ale prý bývá celá dědina plná aut takže asi na výběr moc nebude Jinak bych chtěl stihnut prví jízdu tuším v 9:30, pak se uvidí.
A ke skoku bys musel projít po hlavní silnici, nebo po polích.
- Gromik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tady je ten skok
Skvělá mapka. díky. My bychom také chtěli stihnout první průjezd.
Pak podle situace buď zůstat a přejít v okolí Račic-Pístovic na jiné místo nebo se přesunout na RZ 5/8 .. zřejmě někam do Topolan - dle průvodce by tam mělo být dost zajímavých míst.
Pak podle situace buď zůstat a přejít v okolí Račic-Pístovic na jiné místo nebo se přesunout na RZ 5/8 .. zřejmě někam do Topolan - dle průvodce by tam mělo být dost zajímavých míst.
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tb8d1FcZ ... re=popular[/youtube]
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Gromik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme v sobotu navštívili Rally Vyškov
Původní plán jet nejprve na Račiský skok (RZ2) vzal za své hned s ranním (ne)vstáváním a když jsme v 09.00 opouštěli Zlín, bylo jasné, že skok nestihneme. Proto jsem vytasil "plán B" a mé drahé "mitfáryni"
zadal směr Pustiměř. Zde jsme po krátkém hledání a následně zeptání se místních dorazili na plácek pod kopcem, kde jsme nechali auto.
Po vyběhnutí jsme byli přímo u areálu ZD v Zelené hoře a na trati RZ3. Výjezd přes silážní jímku naplněnou vodou, to je vynikající nápad. Divácky myslím velmi atraktivní, co na něj říkají posádky, to netuším
Bohužel ty nejlepší pozice už byly zabrány "vestičkáři" (ale před ten plot bych si stejně nestoupnul), takže si dáváme odstup a stojíme na poli. "Výstřiky" parádní
.. někteří mají po následném zrychlení menší krizovky, ale spíše jen tak pro efekt diváka 
Po průjezdu celého startovního pole následuje český oběd ( dva rohlíky, paštika a Vysočina ) a následně jdeme prozkoumat útroby zemědělského družstva, zde nacházíme několik velice pěkných zatáček na šotolině ( písku ) a zůstáváme i na RZ6. Po odjetí tak 15-ti vozů dochází k prodlevě a nic se neděje, pak projede pár aut, jejichž jezdci již nemají přilby a od okolních diváků se dozvídám, že RZ 6 je asi zrušena. Jelikož se někteří zvedají a odcházejí, velím k přesunu do Topolan na RZ8. V momentě kdy scházíme z kopce zpět do Pustiměře, slyšíme shora řev motorů - že by se opět jezdilo? No, vracet už se nebudeme.
Přejezd do Topolan bez problémů, pouze najít místo na parkování už bylo trošku horší, ale v bočních uličkách bylo místa dost (tímto zdravím to čuně v červené Oktávce, který si stoupnul tak skvěle, že při odjezdu jsem měl na každé straně cca 5cm a musel si sklopit zrcátka, abych vůbec projel).
Vracák přes mostek v Topolanech je také pěkné místečko, někteří to brali opravdu dravě ... jen toho prachu mohlo být méně
Krásné průjezdy opět předváděly FABIE S200 a mojí čím dál větší oblíbenci Peták - Benešová s PEUGEOT 207 S2000 - sice pokaždé když je vidím, tak mají nějakou lehčí krizovečku (nebo jedou tzv. pro diváky
), ale aspoň je na co se dívat.
Celkově tedy vládne nadšení.
Na závěr přikládám 5 vybraných fotek, kdo by chtěl vidět další, může navštívit odkazy níže uvedené
http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2010-09-1 ... index.html
A ještě ty od mojí drahé polovičky
http://merikara.wz.cz/auta/rally_vyskov ... index.html
Původní plán jet nejprve na Račiský skok (RZ2) vzal za své hned s ranním (ne)vstáváním a když jsme v 09.00 opouštěli Zlín, bylo jasné, že skok nestihneme. Proto jsem vytasil "plán B" a mé drahé "mitfáryni"
Po vyběhnutí jsme byli přímo u areálu ZD v Zelené hoře a na trati RZ3. Výjezd přes silážní jímku naplněnou vodou, to je vynikající nápad. Divácky myslím velmi atraktivní, co na něj říkají posádky, to netuším
Po průjezdu celého startovního pole následuje český oběd ( dva rohlíky, paštika a Vysočina ) a následně jdeme prozkoumat útroby zemědělského družstva, zde nacházíme několik velice pěkných zatáček na šotolině ( písku ) a zůstáváme i na RZ6. Po odjetí tak 15-ti vozů dochází k prodlevě a nic se neděje, pak projede pár aut, jejichž jezdci již nemají přilby a od okolních diváků se dozvídám, že RZ 6 je asi zrušena. Jelikož se někteří zvedají a odcházejí, velím k přesunu do Topolan na RZ8. V momentě kdy scházíme z kopce zpět do Pustiměře, slyšíme shora řev motorů - že by se opět jezdilo? No, vracet už se nebudeme.
Přejezd do Topolan bez problémů, pouze najít místo na parkování už bylo trošku horší, ale v bočních uličkách bylo místa dost (tímto zdravím to čuně v červené Oktávce, který si stoupnul tak skvěle, že při odjezdu jsem měl na každé straně cca 5cm a musel si sklopit zrcátka, abych vůbec projel).
Vracák přes mostek v Topolanech je také pěkné místečko, někteří to brali opravdu dravě ... jen toho prachu mohlo být méně
Krásné průjezdy opět předváděly FABIE S200 a mojí čím dál větší oblíbenci Peták - Benešová s PEUGEOT 207 S2000 - sice pokaždé když je vidím, tak mají nějakou lehčí krizovečku (nebo jedou tzv. pro diváky
Celkově tedy vládne nadšení.
Na závěr přikládám 5 vybraných fotek, kdo by chtěl vidět další, může navštívit odkazy níže uvedené
http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2010-09-1 ... index.html
A ještě ty od mojí drahé polovičky
http://merikara.wz.cz/auta/rally_vyskov ... index.html
Naposledy upravil(a) Gromik dne 13.09.2010 22:23, celkem upraveno 1 x.
- chycek
- Pokročilý

JJ, už mám přečteno z ewrc.cz, já byl akorát na ranní RZ v Pístovicích, napřed v lese a pak jsme přešli do zatáčky v JZD, nejlíp se tam vlnily starý škodovky. 
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
krásné fotky

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia

- Robertilos
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Gromik> pěkné
dobré místo s tou vodou 
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
tip na tuto sobotu : http://www.autodesigncup.cz/rallyecb_adc.html
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak pridam par foto :
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Marťas
- Test driver

foki, porad nejaka moc "cista" kastle.....sponzori nebyli?? 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam