UPD: teď mě napadlo, že bych to + mohl hodit pod kontakt od relé palivového čerpadla
 Co ?
  Co ? A ještě technická : nemám zkoušečku (nějaký němec mi ji schoval) ... v konektoru od předního světla je drát na potkávačky ten zeleno-černý? Chci totiž DRL vypínat až potkávačkama, jelikož mám EA a chci aby svítily i kroužky

Plus jsem nahodil pod pojistku od ventilátoru (myslím) a tam je napětí až po otočení klíčku. Žlutý jsem zapojil na zeleno-žlutý ve světlometu a všechno funguje tak jak má
  Plus jsem nahodil pod pojistku od ventilátoru (myslím) a tam je napětí až po otočení klíčku. Žlutý jsem zapojil na zeleno-žlutý ve světlometu a všechno funguje tak jak má   Jinak ještě technický dotaz: měl bych ty SDSka jistit tak 2A pojistkou ?
 Jinak ještě technický dotaz: měl bych ty SDSka jistit tak 2A pojistkou ?

Ješte ale zvažuji, že bych místo těch žárovek v EA dal bílé diody, ať to má stejnou barvu
  Ješte ale zvažuji, že bych místo těch žárovek v EA dal bílé diody, ať to má stejnou barvu  

Musel jsem si půjčit vrtačku, co vrtá "dolů" a 4-ku vrták jsem musel zkrátit asi na 5cm, abych se tam vůbec dostal.
  Musel jsem si půjčit vrtačku, co vrtá "dolů" a 4-ku vrták jsem musel zkrátit asi na 5cm, abych se tam vůbec dostal.