Ahoj lidi tak vidím že se tu strhla obrovská diskuse díky mě,jen chci všem sdělit že rozhodně na selnici nehazarduji,jak jste si nejspíše mysleli z toho co jsem psal pro upřesnění ,samozřejmě nebrzdím ,když mám kamionáka nalepenýho na prdeli ,pěkně sem si ho vychutnal předjel jsem ho a zařadil se před něj měl jsem rozestup cca 100-200metru,a taky chci říct že sem brzdy nezadupl uplně na max ale jen trochu ,abych ho polekal což se opravdu stalo taky zpomalil a pak zas troubil ale to je jiná kapitola.
a všech co se zastávaj kamionáka chci podotknout že jsem jel na jížní spojce na lanovém ,mostě kde se měří rychlost kamerovým systém a max.rychlost je tam 60km/hod já jel 65km/hod což po odchylce je 60km/Hod v pravým pruhu,a najednou na mě z nepochopitelných důvodu začal troubit kamion tak jsem si toho nevšámal jako že nic(přeci jen nechci platit pokutu za ,jednoho kreténa ktrej chce abych jel rychleji

) no a pak když skončil měřený úsek tak jsem si ho bezpečně vychutnal ,chci opět podotknout bezpečně!! ne NEBEZPEČNĚ! jak si někteří z vás myslí

tak snad jsem to objasnil a nemyslíte si že jsem pirát selnic

Jinak co se týče fabií ,no škoda mluvit ,dneska večer jsem jel ,a najednou kde se vzala tu se vzala ve zpětným zrcátku fabie a všechny nás začla nebezpečně předjíždět i do zatáček...no škoda mluvit škoda off .