co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od jakub.sampon » 01.09.2010 23:17

JardaB píše:Začínají mi docházet slova. Opět sedím na policejní stanici a sepisujeme protokol. Poptávka po airbagách je zřejmě vysoká, protože auto nevydrželo bez povšimnutí jedinou noc. V pondělí ráno jsem si ho vyzvedl ve firmě opravené a vysušené, večer dorazil domů, zaparkoval, zamkl a ráno na mne opět čumí jen díra ve volantu :evil:
A jsem prý opět druhý, tentokrát je přede mnou stejný případ (také airbag).
Asi v tom autě začnu nocovat...

Jestli to tak půjde dál, přijdu o povolení parkovat mimo firemní parkoviště, což pro mne bude znamenat denně další hodinu cestování navíc :(

A co je hoší, jsem si jist, že jsem večer auto zamykal (ještě jsem to zkoušel), ale ráno byly dveře bez poškození otevřené (okénko vcelku a nikde žádná rýha). To bude ještě radost s pojišťovnou :roll:
Dá se takto snadno "stará" fabie otevřít (kombík, 2008, centrál bez alarmu)? Stačí jen ano/ne, zbytek případně přes SZ.
ANO ZBYTEK V PM :)
já osobně jsem otevřel fiestu 04 a i mondeo 05 ale dvojitý zamykání ne :) a to jsem amatér
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 01.09.2010 23:19, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 01.09.2010 23:18

chycek píše:Nějak takhle:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Dla-fTE ... re=related[/youtube]
Té reklmy na konci si nevšímejte.
jak nevšímejte když je to fake to je jen reklama prosím ět nemůžeš to srovnávat s reálem bože!
:dih:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 01.09.2010 23:58

Rendy píše:
Ada píše:Včera se mi jeden č*urák s kamionem lepil těsně na kufr. Mohl se posrat,že jsem jel díky tomu,že mi čuměl do kufru, předpisovou rychlostí.... málem strhal klakson. Myslím,že to jeho vytočilo více nežli mě, Dodržoval jsem díky tomu předpisovou rychlost, podle tachomertu.Asi jsem jel pomaleji,než bylo na tachometru :mrgreen: :mrgreen:
tohle jsem zažil na jížní spojce kdysi kde jsou kamery a povolená rychlost 60km/hod tak jedu 65km a ted najednou se mi lepí na zadek kamiona troubí o stošest,tak jsem to vyřeil tím že sem trošičku dupnul na brzdu :hhura: a pak plyn,no a pak brza levej pruch a troubení :)
:hah: já vím to se nemá :) ale do dnes nechápu proč na mě tolik troubil :-D
to ještě nic neni zažil jsem s fiestičkou to že před špárem jak je křižovatka tak jsem stál v levém pruhu a auto předemnouz jelo doleva tak tam dalo blinkr a zastavilo se na zelenou,a tak si říkám fajn dal jsem blink doprava vidim mezeru jedu,a pak mě dojel týpek z dodávkou,vypadal jak ze slunce seno ...ten co prodával ten xxxl svetr na té tržnici :D ted mě dojel jel v pravým pruhu já v levím a kouknu na něj a on vystrčil z celýho vokýnka ruku a ukazoval na mě fakáče, a něco říkal a já se na něj podíval a začal sem se smát spíš sem chcal smíchy ,a on uplně zkoprněl a jel dál:-D
Obrázek
asi tuhle reakci nečekal jo jo ,hold někdy na českých silnicích je sranda :-D
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

salamio
Junior
Junior

Příspěvek od salamio » 02.09.2010 11:00

jakub.sampon píše:... najednou se mi lepí na zadek kamiona troubí o stošest,tak jsem to vyřeil tím že sem trošičku dupnul na brzdu...
Jakube, jestli budeš zašlapávat brzdu s kamiónem na zadku častěji, tak se staneš horkým kandidátem na Darwinovu cenu.
Kdo se bojí, sere v síni.

soulec
Nováček
Nováček

Příspěvek od soulec » 02.09.2010 18:11

jo jakube to se ti to brzdi s petisetkilovou fiestickou,ale co ten chudak s 30ti tunama na prdeli to se nemuzes divit ze pak lezi na klaksonu.nejlepsi jsou ti co vjizdeji na hlavni,dobu koukaj a pak se nahrnou pred rozjetej kamion,to brzdis i ocima.nesmis se jim divit ono treba v patek kvuli 20 minutam zustanou trcet trebas 30 km od domova pac jsou vyjety a maj po vykonu.
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout

FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od FrFill » 02.09.2010 23:13

soulec píše:jo jakube to se ti to brzdi s petisetkilovou fiestickou,ale co ten chudak s 30ti tunama na prdeli to se nemuzes divit ze pak lezi na klaksonu.nejlepsi jsou ti co vjizdeji na hlavni,dobu koukaj a pak se nahrnou pred rozjetej kamion,to brzdis i ocima.nesmis se jim divit ono treba v patek kvuli 20 minutam zustanou trcet trebas 30 km od domova pac jsou vyjety a maj po vykonu.
no oni ale moc dobře veděli když tu praci šli dělat co obnaší,a je jasny že každej at už děda s platem vajíček na zadnim okně nebo normalní chlap kterej veze rodinu na nakup nepojede tak jak tenhle 30tunovej manijak zrovna potřebuje :shocked: :shocked: :irre: a proto tohle nikdy nepochopim :nixw: :nixw:
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 02.09.2010 23:50

soulec píše:jo jakube to se ti to brzdi s petisetkilovou fiestickou,ale co ten chudak s 30ti tunama na prdeli to se nemuzes divit ze pak lezi na klaksonu.nejlepsi jsou ti co vjizdeji na hlavni,dobu koukaj a pak se nahrnou pred rozjetej kamion,to brzdis i ocima.nesmis se jim divit ono treba v patek kvuli 20 minutam zustanou trcet trebas 30 km od domova pac jsou vyjety a maj po vykonu.
To je stokrát omletá diskuze :wink: , přesto ale znovu ,právě proto že má těch 30t za zády má jezdit podle toho a ne vytrubovat toho kdo nejede podle jeho představ .
Já s tím przděním před kamionem už přestal /mám vzadu malýho/, ale dělám jinou věc když jedu vesnicí a vidím ,že do protisměru si to valí kamion daleko za předpisovou padesátkou tak mu zablikám a je mi zadostiučiněním , když ve zpětném zrcátku vidím jeho brzdovky :hhura:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 03.09.2010 06:54

:mrgreen: To blikání funguje...taky používám :cooler:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 03.09.2010 07:23

Když jsem kdysi jezdil okruhy, tak jsem měl zabudované tlačítko na brzdové světla/ ty museli svítit/. Před zatáčkou stačilo zmáčknout a soupeř za váma šel na brzdy, ale já ještě ne, tak se získali setinky vteřin. Vím bylo to nefér, ale učinkovalo to. / S tím kamionem na zadku ti to bude fungovat/ :mrgreen: :mrgreen:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 03.09.2010 07:55

:lol: :palec_nahoru:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

salamio
Junior
Junior

Příspěvek od salamio » 03.09.2010 09:40

Ono to jde i bez toho tlačítka, ale člověk nesmí mít dřevěnou nohu: u skoro každého auta, co jsem měl, byl na brzdovém pedálu něco jako mrtvý chod – při jemném sešlápnutí se rozsvítily brzdovky, ale ještě to nebrzdilo. Tohle občas používám, ale rozhodně už nějakou dobu nikoho nevybržďuji ani jinak nevychovávám (zhruba od té doby, co jsme udělali zkoušky na JPO III a začali nás volat i k nehodám).
Když někdo jede jako ko.ot (třeba brzdič nebo spěchálek), snažím se od něj držet co nejdál, v nejhorším případě jedu jinudy nebo si udělám pauzu).

BTW, dneska mě naštvalo, že jsem jel od letiště na Barrandov dvě hodiny.
Kdo se bojí, sere v síni.

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 03.09.2010 13:34

[quote="salamio"]Ono to jde i bez toho tlačítka, ale člověk nesmí mít dřevěnou nohu: u skoro každého auta,

Hochu chyba: ty máš nohu na jemně na brzdě, ale ten za tebou na plynu!!! /Pak by ti ty setinky mohly taky scházet/ ---- Zkus si jednou změřit, přešlápnutí z brzdy na pedál plynu, a roztočit motor tvého vozu/ ??? A kolik asi ujedeš těch metrů za vteřinu?? /setiny/?? A nebo si tukni levou nohou na brzdu, aby se ti ty světla rosvítily, ale bez brždění.!! Já jsem se brzdit levou nohou na soutěžích učil dost dlouho. Ale třeba máš talent, na toto. / nic ve zlém, jen mluví mé zkušenosti/ :mrgreen: :mrgreen:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 03.09.2010 13:37

svatá pravda :!: A levou nohou brzdit bez brždění? Tak to chce dlouhý předlouhý tréninky, jinak to zahamtneš a hubou rozbiješ čelní sklo. Petulak má pravdu :nnou:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 03.09.2010 15:03

Jj...brzdeni levou je prdel....poprve jsem si narazil rypak o volant :mrgreen:.
Casem se to da naucit, ale blbe se pak zvyka na jiny pedal/auto....takze opet skoro odznova :bebng:.
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

soulec
Nováček
Nováček

Příspěvek od soulec » 03.09.2010 15:32

sid píše:
To je stokrát omletá diskuze :wink: , přesto ale znovu ,právě proto že má těch 30t za zády má jezdit podle toho a ne vytrubovat toho kdo nejede podle jeho představ .
Já s tím przděním před kamionem už přestal /mám vzadu malýho/, ale dělám jinou věc když jedu vesnicí a vidím ,že do protisměru si to valí kamion daleko za předpisovou padesátkou tak mu zablikám a je mi zadostiučiněním , když ve zpětném zrcátku vidím jeho brzdovky :hhura:
Je mi to jasný ale to šlapání na brzdy je dost hazard,já jsem asi před 14 dny vezl svýho fordíka na plaťáku za dodávkou na opravu,při výjezdu z vesnice mě začal předjíždět kretén s fábií.Asi se mu nelíbilo že za vesnicí taky přidávám a hned po předjetí mi šlápnul na brzdy,jenže já si v tu chvíli zrovna zapaloval cigaretu a když jsem kouk zpět před sebe tak na tvrdo na brzdy a už mi to cestovalo po cely silnici.Já ho dopařit tak ho z toho "auta" vytáhnu za rypák a dosti citelně bych mu to vysvětlil!
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout

Odpovědět

Zpět na „Pokec“