asi proto moc komentaru nepribylo

Hned, jak opadne nápor v práci, se po něčem takovém zkusím porozhlédnout
 Hned, jak opadne nápor v práci, se po něčem takovém zkusím porozhlédnout   Dvojky, trojky apod, to nejspíše problém nebude...ale ta lesní víla co neví, že ji něgdo fotí...tak to nevím
 Dvojky, trojky apod, to nejspíše problém nebude...ale ta lesní víla co neví, že ji něgdo fotí...tak to nevím  

A já jí říkal...dej na sebe vyšší faktor...prej...nejni zapotřebí...checht
 A já jí říkal...dej na sebe vyšší faktor...prej...nejni zapotřebí...checht  

... jinak jsem myslel v přírodě a ohledně toho focení jakoby nevědomky tak to může být kdekoliv... v bytě v ložnici přes polootevřené dveře, třeba před zrcadlem nebo v posteli co já vím
  ... jinak jsem myslel v přírodě a ohledně toho focení jakoby nevědomky tak to může být kdekoliv... v bytě v ložnici přes polootevřené dveře, třeba před zrcadlem nebo v posteli co já vím  , pak třeba skrz okno do bytu v přízemí...aby to upoutávalo zvědavost,,, asi nebudou tak estetické ale pro fančmejkry třeba dobrý
 , pak třeba skrz okno do bytu v přízemí...aby to upoutávalo zvědavost,,, asi nebudou tak estetické ale pro fančmejkry třeba dobrý   ...
 ...

Máš říct voyeur fetisch
 Máš říct voyeur fetisch  

13karel píše:Zatím...na pláže, na pláže...tam se všechno ukážeA já jí říkal...dej na sebe vyšší faktor...prej...nejni zapotřebí...checht

však to nemusí být voyéur, třeba po nějaký dohodě
 však to nemusí být voyéur, třeba po nějaký dohodě  jen aby to tak na oko vypadalo
 jen aby to tak na oko vypadalo  nechci abys lezl do korun stromů a fotil
 nechci abys lezl do korun stromů a fotil  ... to bys mě pak zabil až bys slítl dolů z větve
 ... to bys mě pak zabil až bys slítl dolů z větve  ..ale tak něco podobného jako bylo od Blackhawka
 ..ale tak něco podobného jako bylo od Blackhawka   

...hlavně si nemyslete, že jsem nějakej ouchyla
 ...hlavně si nemyslete, že jsem nějakej ouchyla   

:
  :
 stand
 stand  Přeci bys nevěřil že...bych si s sebou vzal na dovču tak ošklivou bloncku pochybného mládí...když mám doma zasloužilou brunet mamču s dvěma dětmi?
 Přeci bys nevěřil že...bych si s sebou vzal na dovču tak ošklivou bloncku pochybného mládí...když mám doma zasloužilou brunet mamču s dvěma dětmi?   

13karel píše:stand
Přeci bys nevěřil že...bych si s sebou vzal na dovču tak ošklivou bloncku pochybného mládí...když mám doma zasloužilou brunet mamču s dvěma dětmi?

Tak něco trochu jako že
 Tak něco trochu jako že  

A ještě trochu...nenápadnosti
 A ještě trochu...nenápadnosti 

...
 ...
 Ty kráááso, ty máš ale otázky
 Ty kráááso, ty máš ale otázky  Něco přes teleo, něco mobilem z protějšího sedadla ?
 Něco přes teleo, něco mobilem z protějšího sedadla ?   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host