Isofix
-
Dudyneq
- Nováček

Isofix
Hola hej, narodil se nám chlapec, má 4 měsíce a roste jak z vody. Brzo budu potřebovat větší autosedačku, než to malinkatý vajíčko od kočárku. Mám Mk3 / 2004/12 / asi Trendline a isofix asi nikde
Na ochcávce tam byly takový čtveratý oka z trojky kulatiny, tady jsem nenašel nic a v servisu tvrdí, že to tam určitě je
Bude to tou nízkou výbavou asi... Nevíte jak se to dá dodělat? Moc diky!
- bertikcertik
- Junior

Re: Isofix
Přípravu tam dle seznamu http://www.britax-roemer.cz/autosedacky/safefix-plus určitě máš. Dole na jejich stránkách je seznam podporovaných vozidel. Zkus se podívat, jestli u opěradla dole nemáš tyto výstupky?
Gratulace a ať to roste jako z vody
.
Gratulace a ať to roste jako z vody
Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
-
Dudyneq
- Nováček

Cau, diky za perfektni instruktaz, pujdu se podivat jeste jednou. Ty oka vapadaji, ze jsou pekne utopeny v molitanu sedacek, tak to jdu prosmatrat. V tom seznamu cos poslal tam muj fordik urcite je, ale nevim nevim, mam ten "Trend" nebo "Trendline", takze mozna setrili, kde mohli. Jdu to zjistit. Dik moc, cus. 
-
Dudyneq
- Nováček

Tak nakonec to tam fakt neni
((( Jde to nejak dodelat?
- bertikcertik
- Junior

Ještě koukni na obrázky v příloze, tam jsou oka přímo v opěradle (schovaný v molitanu). Jestli je tam nemáš, tak potom tvoje výbava je bohužel neobsahuje. Na německém fóru tam někteří kluci taky psali, že je nemají a jednalo se o výbavy nižší než GHIA.
Do nějakého dobastlení ok isofixu já bych osobně nešel. Bezpečnost Tvého dítka je na prvním místě a nějaké dodělávce já bych nikdy nevěřil. O homologačních předpisech a atestech nemluvě. Tady se nevyplatí pokoušet osud. Tříbodový pás udělá taky svoji práci a i když sedačka není tak zaaretovaná, tak je to pořád lepší, než se vystavovat riziku, že se to někde utrhne.
Do nějakého dobastlení ok isofixu já bych osobně nešel. Bezpečnost Tvého dítka je na prvním místě a nějaké dodělávce já bych nikdy nevěřil. O homologačních předpisech a atestech nemluvě. Tady se nevyplatí pokoušet osud. Tříbodový pás udělá taky svoji práci a i když sedačka není tak zaaretovaná, tak je to pořád lepší, než se vystavovat riziku, že se to někde utrhne.
- Přílohy
-
- Isofix2.jpg (28.56 KiB) Zobrazeno 2563 x
-
- Isofix1.jpg (30.26 KiB) Zobrazeno 2566 x
Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.