co vas v posledni dobe vytocilo
- sid
- Zkušený
- Radegast
- Junior
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
To Christina, ne že bych za ně loboval, protože osobně jsem tam byl jen jednou na obyčejných emisích ( a byl jsem spokojen). Ale protože jsem místní, tak jsem se poptal známých co již s nima měli zkušenost a nikdo si nestěžoval, ba právě naopak.Christina píše:čerpadlo je oka, po jejich zásahu a odzkoušení na stolici...bych jim jednu stolici hodila do úsměvu...měníme to za nové, už to nebudu řešit, hlavně aby to bylo dnes!!!! vše by člověk překousnul, ale jednání!!!!!!!!!!! trocha slušného solidního jednání, ale majiteli napíšu zostra mail a internet je mocná zbraň, rozhodně jim nedám oka doporučení. vyrážime směr frýdek, tak nám držte palce;)
I když zrovna tohle asi tobě po svých zkušenostech nepomůže, ale možná to bude názor ke zvážení pro ostatní co by se chystali jejich služeb využít

FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dnes odpoledne jsem sjížděl od serpentin k Písku, odkud si to do mírného stoupání pomalu funěla avie, za ní naskládaných asi deset osobáků a v protisměru červená fábie, co se pokoušela tu kolonu předjet. Auta mezi sebou neměla žádný rozestupy a tomu v té fábce se nedařilo mezi ně vpasovat. Všichni navíc nalepení u středové čáry, takže jsme se ani ve třech nemohli minout.
Zkončilo to tak, že jsem musel zastavit a počkat, až se mezi ně zařadí. Přiznám se, že mne to trochu vytočilo, že jsem zůstal opřený o klakson, aby minimálně ten ve fábii věděl, co si o něm myslím, když předjíždí na tak blbém místě. Když mne míjel, viděl jsem za volantem frajírka v bílých rukavičkách, který měl ještě tu drzost, že prý abych se nepos*al, což mne dorazilo.
Zkončilo to tak, že jsem musel zastavit a počkat, až se mezi ně zařadí. Přiznám se, že mne to trochu vytočilo, že jsem zůstal opřený o klakson, aby minimálně ten ve fábii věděl, co si o něm myslím, když předjíždí na tak blbém místě. Když mne míjel, viděl jsem za volantem frajírka v bílých rukavičkách, který měl ještě tu drzost, že prý abych se nepos*al, což mne dorazilo.

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Aby sa nepos.... on. Jedneho dna skonci takto:
http://www.rimava.sk/policajne-sprvavy/ ... -kamionom/
http://www.rimava.sk/policajne-sprvavy/ ... -kamionom/
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj, tohle vídávám poslední dobou dost často, každej začne předjíždět víc aut najednou, většinou do kopce, kde nemůže vidět vůbec nic, no a kdyby něco vyjelo, však oni ho ostatní nechají hezky zařadit, že

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- tomason
- Test driver
Blbánkové co nikdy nebourali asi tak,ale ať zabíjí sebe ne ostatní.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
pravidlem ale bejvá to, že jim to ve většině případů vyjde a to je povzbuzuje k dalším manévrům a připadá jim to tak normální 

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Na Slovensku na nich mysleli dokonca aj v novej vyhlaske/cestnom zakone - u nas uz musia aj osobaky jazdit tak, aby mal predbiehajuci dostatocny priestor na zaradenie. Aj tak je to ale bozske, ked si v klidku ides svojou ~90kou po okrske v kolone a pred Teba sa na poslednu chvilu v 130ke nasunie nejaky uponahlanec tak, ze Ti skoro vezme lavy bok a potom skoci na brzdu. Vynikajuce.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- globe
- Test driver
se divim, ze nikdo z vas tu netvrdi, ze za to urcite muze ten kamionak 

- Rendy
- Nováček
globe - aviatik
,ale to je fuk každopádně,kdyby proti tomu fobiatikovi vyjel kamion a ne kolega s focusem tak by se strachy posral pakoš a právě takovou jsem měl nehodu já v kamionu on v osobáku po narazu ještě 3minuty žil a to umírání nic moc,ale to si takovej fobiatik ani nepřectavil,že by tam pak ležel ve štěrku krajnice pod černym igelitem a čekal na pohřebáky 

- Christina
- Junior
finále dopadlo, tak, že jsme tam nechalli dát nové a bylo...práce jako taková oka, ale my jsme byli docela nezvózní z toho, že řekli zavoláme a nic...a když počítáš s tím, že auto bude do 2 dnů+1 den, co kdyby...tak pátý den už jsi na mrtvici (pokud bych byla místní, tak bych to asi tolik neřešila, prostě si tam zaběhnu a vím na čem jsem, ale takhle to bylo trochu stresující)...a stále nevíš cenu, mezitím se dozvíš, že díl je vyměněný, aniž by někdo zvednul ten telefon...te´d bych to celkově ohodnotila na 2-, díky tomu, že v toho zřejmě mají moc a nestíhají, ale auto mám v pořádku, to je hlavní, peníze budou, my tu nebudem....takže tak;)Radegast píše:To Christina, ne že bych za ně loboval, protože osobně jsem tam byl jen jednou na obyčejných emisích ( a byl jsem spokojen). Ale protože jsem místní, tak jsem se poptal známých co již s nima měli zkušenost a nikdo si nestěžoval, ba právě naopak.Christina píše:čerpadlo je oka, po jejich zásahu a odzkoušení na stolici...bych jim jednu stolici hodila do úsměvu...měníme to za nové, už to nebudu řešit, hlavně aby to bylo dnes!!!! vše by člověk překousnul, ale jednání!!!!!!!!!!! trocha slušného solidního jednání, ale majiteli napíšu zostra mail a internet je mocná zbraň, rozhodně jim nedám oka doporučení. vyrážime směr frýdek, tak nám držte palce;)
I když zrovna tohle asi tobě po svých zkušenostech nepomůže, ale možná to bude názor ke zvážení pro ostatní co by se chystali jejich služeb využít
Mondeo
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Prave teraz zase raz moja traviaca sustava... feferonky prvy krat zboznujem, druhy krat by som ich radsej ani nebol byval jedol
.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Někdo byl v noci na návštěvě v mém autě.
Nic se nestratilo, páč jsem tam nic neměl 

- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jeden tipek, co dnes na upchatej ceste (dialnici) nezniesol, ze ho v druhom pruhu obiehaju auta a upchal ten druhy pruh 

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ne, dělám pouze recepčního v jedné specializované firmě, ale to stačí...silverwolf píše:usuzuju, že děláš psychiatra
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV