co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
globe
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od globe » 22.07.2010 22:05

jj.. ja uz musel taky nasadit obyc cepicky :roll:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rendy » 24.07.2010 00:54

petulak píše:Což takhle založit téma: NASRAL NÁS TEN a TEN - KAMION na silnici. Jinak /jsou to hovada/. :?: :?: :?:
tak petulak hovada jsou ve všech autech a bohužel hovada v kamionech jsou víc vidět :idea: ......vždy je to jen a jen o tom kdo to dany auto řídí a ne o tom,že zavazíš tudíž jsi kretén 8O takže takovy tema můžou zakládat jen idioti,protože ty kamiony nejezdí jen tak z prdele,ale pro potřeby všech a bohužel i pro ty co na ně soustavně nadávají :( ty bych teda postavil na dráhu a nechal je čekat až jim to žrádlo nějakej vláček doveze :lol: :lol: :lol:
ford focus 1,8i/2002/st křídlo/panther-schwarz met./folie bruxafol/trend.

https://imageshack.us/

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 24.07.2010 01:17

hm ,asi nemá cenu hazet všechny do jednoho pytle , ale určitě by si psal jinak ,kdyby Ti na jinak prázdné dálnici vjel ve stopadesáti do tvýho pruhu kamioňák , erý se rozhodl v smdesátce do kopce předjíždět avii ,anebo kdyby tě pět kilometrů ve vesnici tlačil čtyřicetitunovej kamion pro kterýho je tvých 55 prostě málo a to že máš vzadu malý děcko ho ne*ere
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

Rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rendy » 24.07.2010 01:36

Jo máš pravdu též patřím mezi ty "blbečky" co jezdi kamionem a dodávkou(jezdím tím i tím) a odsuzuji tohle jednání,že kdo je větší ten má přednost já osobně jsem tohle nikdy neudělal abych na poslední chvíli někomu vpálil před auto a nebo když kamion dojíždí kamion pul hodky po dálnici tak jen magor si může myslet,že ho ihned předjede,ale je to všechno jen a jen o lidech a bohužel bez kamionů by to nešlo.....já když jedu osobákem tak mě taky vytočí hnup co mi tam vletí na poslední chvíli,ale většinou je to potrefenec v osobáku než kamion takže jsem pro řadit slušné a neslušné (idioty) řidiče ne na kategorie co řídí,ale jak se v provozu chovají :wink:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 24.07.2010 09:07

ja sice kamionem nejezdim ale myslim ze by jsi nejradsi zabil ty , kdo ti treba udela mysku zacne brzdit na posledni chvili a pak si mysli ze ten za nim ktery ma za sebou 20t to zastavi na fleku . ale je to o lidech jak pises ,a o tom jak se chovaji a premyslí , protoze kdyz budu predvidat tak pak nebudu vyjevenej ze kdyz letim v noci v lese 130 a vybehne mi tam srna ze to neodkazu zastavit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.07.2010 16:07

foki - s kamošem jsme srazili srnu při odbočování z hlavní při rychlosti 40km/h - když vběhne přímo před auto, tak neni šance... ale ve 130-ti v lese, to je fakt skoro sebevražda :)

jinak kamioňáci mají určitě těžký povolání, ale někdy dělají věci, který nepochopím. Jenže, jak tu už někdo psal, není to o kamioňácích, je to o lidech - kamioňáci se ale liší tím, že disponují monohonásobně větším kolosem železa... a tím jejich chyba může být pak v následku horší...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

Ada
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ada » 24.07.2010 16:48

A proč maji kamioňáci těžké povolání?? 8O
Obrázek

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006

"Když nejde o život,tak jde o hovno"

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.07.2010 19:17

protože je zaměstnavatelé často nutí jezdit přes povolený limit a i bez toho je docela náročný jezdit dlouhý štreky, mě stačí jet ve dvou lidech 1200km a máme docela dost i s cvičením, kafíčkem, cigárkem a tak. Monotónní, zdlouhavá práce. Mě tedy řídit extrémně baví, ale znám pár kamioňáků a neměnil bych s nima...
Ada - nebo jsem měl napsat náročný povolání? Já tím nemyslel nějaký galeje, ale náročný to stoprocentně je, myslím tedy hlavně ty kamioňáky jezdící velký štreky, ne Praha-Passau :)
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 24.07.2010 19:43

to ze zamestnavatele ridice nuti prekrocit AETR uz neni tak uplne pravda, v dnesni dobe, kdy jsou kolecka nahrazeny digit.tachografem moc sanci jak to obejit neni - leda kdyz jezdis jeste na druhou cizi kartu .. s koleckama se dalo neuveritelne carovat, ted uz to proste nejde .. i sebedebilnejsi policajt kartu strci do pocitace a hned vidi uplne komplet zaznamy treba za pul roku zpetne .. prekroceni rychlosti, nedodrzeni povinnych dob odpocinku, vikendove pauzy atd. ..

u nas se pokuty pohybujou o hodne niz nez treba ve Francii nebo Belgii, tam se plati ze prekroceni AETRu i treba 5-7.000 euro pokuta 8)

ridicum rozhodne nezavidim, jejich praci bych delat nechtel .. mozna tak za ty penize, ktery za to meli pred 5-6 rokama .. jen pro predstavu, ridic ktery jezdi v kamionu sam, ujede za tyden prumerne cca 3000km, soferi co jezdi ve 2 a stridaji se cca 4-6000km/tyden. :D

Obrázek
__FOTOGALERIE__

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.07.2010 19:58

a další týden... a další týden... v tom se mi to zdá právě monotónní, "imr vére" za volantem. Když jezdím někdy větší dálky, tak na konci už mám dost, přeze všechno moje fanouškovství. Ale abych nebyl jednostrannej, někteří z těch mých známých s tím až tak problém nemají. Některé to ale štve a někteří radši přestali. Inu, každého z nás někdy naše zaměstnání štve. Ale kamion zrovna pro mě asi není...

jo a s tím šizením - pochybuju, že by v naší superhyper-vlasti nějakej šikula nepřišel s nějakým "zlepšovákem", v tom jsme docela mistři světa - tedy někteří... zaměstnavatelé, takoví "kutilové zákona" :nixw:

edit - tedy je rozdíl když jedu s Maxem a je rozdíl, když řídím houpavou dodávku ve čtyřech 18000km za měsíc... :mrgreen: . Max mě tedy zatím neomrzel :nnou: :palec_nahoru:
Obrázek

Rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rendy » 24.07.2010 23:21

globe....jak to šizení šlo u koleček tak uplně vpoho i u digitálu stačí magnet na senzor na převodovce a digitál píše pauzu a ty jedeš vesele dál přes povinné pauzy atd. a nebo se při cejchování tacho udělá vychytávka a kdo chce tak obejde všechno,bohužel :cry:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 25.07.2010 12:25

mickielli15 píše:foki - s kamošem jsme srazili srnu při odbočování z hlavní při rychlosti 40km/h - když vběhne přímo před auto, tak neni šance... ale ve 130-ti v lese, to je fakt skoro sebevražda :)
prave vcera jsme jely v noci z jedne akce a jedu si lesem kde vim ze behaji srny nejakých 70 a predjel me superb typuju si hodne pres kilo , v zatackach lital jak papirovej cert a jen jsem cekal az ho nekde dojedeme rozsekanýho . ale nikde nic tak snad stastne dojel . proste nepremýšlí .

neni umeni to vytocit na 200 ale je umeni to v tech dvoukilech zastavit nebo udrzet na slinici .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 25.07.2010 12:56

Rendy: jj, ale na magnet si dovoli jezdit malokdo :D .. ty jezdis ?

Obrázek
__FOTOGALERIE__

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 25.07.2010 18:12

foki - přesně. O tom to je. Takových hovad jsem potkal za poslední týden několik. Úplně vidím toho Superba. Paka :nunu: . Mimochodem je zajímavý, že největší zvěrstva dělají lidi v Oktávkách, Superbech, Passatech no pak taky (a to je mi líto víc, protože tu značku jinak miluju) v BMW. Ale je to asi spíš o lidech, než o značkách...
Obrázek

mamut69
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mamut69 » 25.07.2010 19:37

Kamion.
Kapitola sama pro sebe.
Na kole za 11 let 100 000 km. Dříve jsem jezdil denně do práce do MB na kole a nelze rozlišovat, i když kamion jistý si svojí váhou a velikostí si dovolí to co by ho v osobáku ani ve snu nenapadlo,
kolikrát jsem lezl ze škarpy si už ani nepamatuji.
Nyní jsem kolo vyměnil za focuse za 3 roky najeto asi 130 000 km a opravdu mohu říct.
NEJVĚTŠÍ HOVADA JSOU KAMIONÁCI. TĚM SLUŠNÝM SE OMLOUVÁM
ALE VELIKOST AUTA Z NICH DĚLÁ NADLIDI, KTEŘÍ SI PODLE MĚ LÉČI NĚJAKÉ MINDRÁKY
FO FO TITAN COMB 2,0 TDCI 100kw, 6.st. 2009 nyní
ford focus xtrend combi 1,8 tdci 75kw 2003 prodán
https://www.mamutovo.webnode.cz

Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“