co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Gromik » 21.07.2010 13:18

mickielli15 píše: o těhle pojištěních uvažuju, havarijko asi ne... prostě pojistím všechno co neovlivním a svojí blbost nepojistím - možná chyba :mrgreen: :dih:
No, s tím havarijkem - ono vůbec nemusí jít o tvojí blbost. Já mám vlastní zkušenost. Já už jsem si taky někdy v zimě říkal, že nechám doběhnout stávající "all-risk" a další rok si dám jen živel-sklo-vandalismus. Taky jsem si to zdůvodňoval, že když nabourám já, tak budu prostě kokot a můžu si za to sám.

Jenže v dubnu jsem bohužel potkal jednoho debila v protisměru, cesta úzká, takže jsem to musel strhnout a skončil jsem v příkopě. On samozřejmě projel a hlavně ujel :nunu: ... na Fofíkovi nakonec škody za 130.000kč, ale díky havarjinímu mě to stálo jen 5%.

Moje chyba to nebyla, ale bez havárka bych byl v (_!_)

Tož tak :-)
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 21.07.2010 14:03

gromik - já víím, já víím, ale je to drahhhhýýýý :lol: , ale jasněže havarijko je havarijko, o tom žádná...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 21.07.2010 15:45

Ze odstavny pruh medzi BA a TT netreba
http://www.topky.sk/cl/10/766501/Vodic- ... -ho-kamion
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 21.07.2010 15:52

jj videl som to, hruza, nechapem tu nasu "trojprudovku", sam som tam raz skoro napalil do stojaceho auta. nikto ma nedonuti co i len pachnut do praveho pruhu !!! :evil:

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 21.07.2010 16:06

Kua, to treba mat oci na stopkach a pozreat daaleko dopredu.
A ked sa nahodou nieco stane a auto nejde dalej, tak kua - radsej ho dat pomaly co najviac na tu travu, ci do jarku, lebo to auto cele neskonci a vsetci von z auta.
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 21.07.2010 16:21

Ta "trojproudovka" je opravdu něco neuvěřitelného. Minulý týden jsem jel (poprvé) na pobočku naší fy v Bratislavě. Kolega, kt. jezdí tam jezdí pravidelně a kt. řídil, mi u Nového mesta n. Vahom povídá, že za pár desítek km uvidím, jak se rozšiřují dálnice na slovenský způsob

Trochu jsem začínal tušit co tím asi myslí, ale když jsem to viděl v reále, okamžitě mě zamrazilo a říkám si "kua, kde je odstavný pruh?!" ... neměl jsem z toho vůbec dobrý pocit, kamiony vpravo, běžná doprava uprostřed a vlevo se míhali luxusní Mercedesy, BMW, Audiny (160km/h a více).
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 21.07.2010 19:14

Dneska mi nedalo auto přednost na hlavní tentokráte kamion s návěsem,kdybych nezastavil já měl bych z auta placku nejvíc mě sere,že už nejezdím sám a tudíž VY HOVADA ohrožujete malé děti a kdyby člověk nemyslel za vás tak se nejspíš válíme ve špitále.Nesnáším ten dnešní provoz a vás co naprosto zbytečně hazardujete mimochodem cestou z Křivky mě nějakej borec ve starym tuzerskym Golfu chtěl předjet v momentě kdy mu tam vletěl motorkář jen gumy hvízdaly moc nechybělo a hvízdaly sanity dneska je to o strach vůbec někam vyjet :palec_dolu:
Jo a aby toho nebylo málo po městě naháněl kamion OII nevim co mu proved Ochcávkář,ale zcéna jak z filmu a ten kamionák byl hodně vytočenej.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 21.07.2010 19:38

Což takhle založit téma: NASRAL NÁS TEN a TEN - KAMION na silnici. Jinak /jsou to hovada/. :?: :?: :?:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

Honcke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honcke » 21.07.2010 21:22

Takže já se taky přidám:v poslední době-cesta z práce-ze Štětí do Litoměřic kdyby někdo znal,no a kousek před Liťákem tam jsou akový dlouhý zatáčky,jedem kolona jako svině,koukám,najednou za mnou metr za nárazníkem neohrožená X6 s pražskou SPZ,chcete-li RZ.No samozřejmě borec na to šlápnul,protisměr,vždyť co by jezdil 80 když má baworáka?Chlapi povídám vám,dobrejch 500 metrů v protisměru,opravdu to byla šňůra,zatáčka,absolutně nepřehledná,hele v tom báwu tam mohl mít 120-130,možná víc,jedna zatáčka,druhá,čekám kdy vyjedu a uvidim ho debila narvanýho pod Tatrou s domíchávačem betonu.A ono nic.Druhý den,opět do práce-Hoštka před štětím,já,auto,kamion,jedem za sebou,před náma zatáčka,absolutně nepřehledná(před tím stoupáním)najednou se za náma vynoří tuzer s Astrou,hup protismě,přímo v zatáčce předjížděl ten kamion,zas další blbeček kterýmu to vyšlo.Minulý týden-vracím se s manželou ze svatební cesty,zatáčky kdesi v lese u Mariánských Lázní,jedu klídek pohoda,ze zatáčky se proti mě vynoří ženská s nějakým posran*m Hyundayem,s tim malým nevim co to je za typ.Troubím,pravou stranou beru brutus škarpu.No síla.To jsem chtěl manželce kupovat auto,ale když si ji představim jak jede svých 60-70,a smete ji nějakej blbeček s baworáke,co si myslí že je nesmrtelnej,tak si to asi ještě rozmyslím.Omlouvám se předem všem za tento sloh,a za případné hrubky.
Vzkaz pro případné debí*ky kteří by toto mohli číst(věřím ale že zde na foru žádní nejsou :D )
Bl*ečci:nesmrtelní nejste,Tatra nezná bratra,a na každého jednou dojde,doufám jen,že vás nepotkám někde v protisměru já,ani nikdo z mých blízkých.Tímto se ještě jednou omlouvám všem slušným řidičům za tento proslov.
PS:neříkám že jezdím 80,ale používám co?Ano-mozek.
AMEN.
Obrázek
Ford Focus Turnier 1.6 16 V 74kW r.v.1999

Obrázek

Ada
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ada » 21.07.2010 22:02

Nevíš,že ti co dělaji kingy v báwech,audinách a různých mastodontech,jsou často zakomplexovaní ,kteří si svoje komplexy léčí tím,že chtěji nějak ukázat ? Musejí se nějak projevit a kompenzovat npř. že jsou doma pod pantoflem,nebo najednou zbohatli a musí to dát na jevo,nebo maji malý pero...sednou za volant a vládnou.Mluvím o těch řidičích,kteří jezdí bezohledně a nebezpečně.Znal jsem jednoho takového ušlápnutého chudáčka,který normálně neuměl promluvit a jen sedl za volat svého subaru,tak měl pořád otevřenou hubu plnou nadávek a jenom tomu šlapal na krk. Jel jsem s nim jen jednou...Kdyby si měl říci v krámě o výměnu zboží a než by toto udělal tak raději odešel....mlátil manželku /na tu si troufnul/a na veřejnosti ,než sedl za volant,byl neprojevující se tichý chudáček.Tak ,že je to o komplexech a ne o značce auta.
Obrázek

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006

"Když nejde o život,tak jde o hovno"

Honcke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honcke » 21.07.2010 22:53

Ada píše:Nevíš,že ti co dělaji kingy v báwech,audinách a různých mastodontech,jsou často zakomplexovaní ,kteří si svoje komplexy léčí tím,že chtěji nějak ukázat ? Musejí se nějak projevit a kompenzovat npř. že jsou doma pod pantoflem,nebo najednou zbohatli a musí to dát na jevo,nebo maji malý pero...sednou za volant a vládnou.Mluvím o těch řidičích,kteří jezdí bezohledně a nebezpečně.Znal jsem jednoho takového ušlápnutého chudáčka,který normálně neuměl promluvit a jen sedl za volat svého subaru,tak měl pořád otevřenou hubu plnou nadávek a jenom tomu šlapal na krk. Jel jsem s nim jen jednou...Kdyby si měl říci v krámě o výměnu zboží a než by toto udělal tak raději odešel....mlátil manželku /na tu si troufnul/a na veřejnosti ,než sedl za volant,byl neprojevující se tichý chudáček.Tak ,že je to o komplexech a ne o značce auta.
Samozřejmě jsem neměl na mysli hromádkovat řidiče podle značek aut,tak jako nechci hromádkovat řidiče na Pražáky a ostatní,ale většinou je to opravdu tak.S těma značkama,i s tou Prahou...Samozřejmě všude se najdou prasata.
Obrázek

Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 21.07.2010 23:49

petulak píše:Což takhle založit téma: NASRAL NÁS TEN a TEN - KAMION na silnici. Jinak /jsou to hovada/. :?: :?: :?:

to by bylo dlouhý tema a podle mne by mělo hned následovat nasral mne řidič dodávky
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 21.07.2010 23:54

Honcke píše:Vzkaz pro případné debí*ky kteří by toto mohli číst(věřím ale že zde na foru žádní nejsou :D )
Bl*ečci:nesmrtelní nejste,Tatra nezná bratra,a na každého jednou dojde,doufám jen,že vás nepotkám někde v protisměru já,ani nikdo z mých blízkých.Tímto se ještě jednou omlouvám všem slušným řidičům za tento proslov.
AMEN.

bohužel v tom protisměru , ale potkají spíš starýho favorita s mladou rodinkou a jak to dopadne je jasný :evil:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

Honcke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honcke » 22.07.2010 20:52

sid píše:
Honcke píše:Vzkaz pro případné debí*ky kteří by toto mohli číst(věřím ale že zde na foru žádní nejsou :D )
AMEN.

bohužel v tom protisměru , ale potkají spíš starýho favorita s mladou rodinkou a jak to dopadne je jasný :evil:
Jo,tak to taky chodí...
Obrázek

Obrázek

Honcke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honcke » 22.07.2010 20:56

Jo a obul jsem FoFo do nových bačkůrek,nechal jsem si dát chromové ventilky+čepičky.No tak po 4té-slovy počtvrté mi čepičky ukradli.Lámat pazoury u ramen šmejdi.Už na to kašlu,dávám obyč plastový...Tak to mě taky docela dost naštvalo :evil:
Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“