co vas v posledni dobe vytocilo
- tomason
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Dám ti jednu radu pokud budeš první máš velkou šanci,že ti zaplatí za stažení návrhu na insolvenci,stačí dva lidi a podáte na něj insolvenci on musí zaplatit jinak končí,pak se na něj sesypou všichni ostatní.Hlavně je třeba na nic nečekat a jednat. Veškerá komunikace písemně pro případnou kontrolu z Fú a hlavně nepodepisovat žádnou dohodu v podstatě pokud jsou vaše mzdy po splatnosti déle jak měsíc on nemůže dělat nic nemá nic v ruce.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vcera som si uvedomil, ze minuly piatok som na opekacke zabudol moju oblubenu sekerku - mala, z generacie na generaciu odovzdavana, porysko tmav, ludskym potom lakovane... nechal som ju v altanku na opekacom mieste a /cuduj sa svete/ po tyzdni dam uz nebola ;-(.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- mickielli15
- Pokročilý
Právě jsem přijel z dovolené ve Slovinsku. Mašíroval jsem si to před 4-mi dny z dálnice na Bled, v zatáčce na výjezdu rána, kovovej zvuk a defekt zadního kola. Zastavil jsem, okouknul a říkám si - buď dám rezervu, nebo zavolám asistenci. Protože mám Allianz i s připlaceným Assistance Plus (vřele doporučuju, několikerá špičková zkušenost), řekl jsem si, že zavolám. I zavolal jsem. Operátor hned řekl, že Allianz má ve Slovinsku pobočku (pobočku, ne smluvního partnera jako ostaní naše pojišťovny - i proto mám Allianz) a že mám chvíli počkat. Během 10-ti minut mi volal slovinský dispečink, řekl jsem polohu, za dalších 5 minut volal technik (všichni plynule anglicky), řekl, že tam bude za 30 minut s omluvou, že musí ještě dodělat jednu událost (!). Přijel žlutej Seat Inca, vyměnil kolo, jel jsem za ním do jeho servisu, tam mi ZDARMA dal jetou Bridgestone mého rozměru (asi 3mm), protože moje pneu byla rozrdásaná. Ještě jsem mrknul na zadní destičky a říkám, že jsou úplně sjetý (těsně před tím ještě absolvovaly výjezdy na Mangart a Vršič pass - jeden z nejprudčích silničních kopců ve Slovinsku)- on kouknul, zavolal, za dalších 30 minut přivezl destičky, namontoval. Jediný, co jsem platil, byly destičky a práce - 94 Eur. Ostatní platí Allianz a ještě mám ojetou gumu
. Takže z mého počátečního nas.r.ání zbyl pocit, že za mnou zaplacenou službu jsem dostal špičkovou protihodnotu. Nu a za další chvíli volali z Prahy, jestli je to vyřešeno a jak jsem byl spokojenej... nemám slov. Tak jsem to asi měl spíš psát do vlákna "co Vás v poslední době potěšilo", ale co už, na začátku bylo naštvání... 

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- tomason
- Test driver
Allianz uznávám zaplatili mi taky skoro totálku auta 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- globe
- Test driver
mickielli15: tohle je dobry vedet 

- petulak
- Test driver
To nebyla nikdy REVOLUCE, to si jen předali žezla, TICHÝ ZLODĚJ a ROZKRADAČ NAŠEHO STÁTU. Havel na nás pustil 20 000 vrahů a zlodějů. A pak začalo strejčkování ve vládě. /ty si vem toto a já si vemu toto/ Dnes je tady X multimilion. A zbytek národa je chudej. Všimni si našeho národního produktu práce. Nic se nevyrábí ale jen kševtuje. Ona ta A.S. ŠKODA nás nespasí. Ty půjdeš do důchodu/možná/ v 68-70 letech. A moje vnoučata, kterým je dnes 10-let asi ve 110. Jestli ovšem na ten důchod bude, ale hlavně: kdo se ho dožije!!petersbond píše:Je to pořád stejný jako před revolucí.![]()
http://zpravy.idnes.cz/konec-papalasske ... domaci_jav

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- mickielli15
- Pokročilý
jo ještě když jsem jel do CB asi před dvěma týdny - bylo to v noci - najednou divočáci, celá rodinka, přes cestu. Začal jsem kličkovat, brzdit a celej slalom se užuž podařil, aby v poslední chvíli poslední jedinec jejich dynastie chtěl dohnat svoji zachráněnou rodinu a narval to rypákem přímo ze strany do mého kola. Jak narazil, tak sebou plesknul břichem o můj blatník, vylítlo z něj ho.v.no a zůstalo spolu s promáčklinou na Maxovi. Bylo to štěstí, protože kdybych vzal některého z nich na předek, asi bych se s Maxem na nějakou dobu loučil... P.S. - většina toho exkrementu byla vtlačená mezi dveře a karoserii a nevonělo to.
hnědý důkaz nehody:

hnědý důkaz nehody:

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- sid
- Zkušený
to kdyby si chtěl někdo vymyslet tak to nevymyslí
Ford focus II 1,8 HB 2007

- mickielli15
- Pokročilý
to jo
- Bohužel tam není jenom promáčklina (to by se nějak vyřešilo), ale je tam nalevo od té hnědoty vidět, že prasknul lak. Takže to bude na lokální opravu i s lakem... 

- Bobesh
- Junior
tak to je mazec
- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bystricoviny.sk/uncategorize ... -v-doprave
http://bystrica.sme.sk/c/5471473/bansku ... zacia.html
hlavne ze kanalizacia je stara asi 1/2 roka

http://bystrica.sme.sk/c/5471473/bansku ... zacia.html
hlavne ze kanalizacia je stara asi 1/2 roka

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mickielli15:máš to posraným na vrch
Škoda toho blatniku...i kyž byla to klika.Máš to pojištěné??

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- mickielli15
- Pokročilý
nemám
. Ale tohle zase nějak brutálně nákladný nebude, havarijko se mi nechce platit, ale chystám se pojistit čelní sklo (u C-maxu s vyhříváním 12-16 tis.), živelnou událost a krádež. Čelní sklo mimo jiné taky kvůli kancům, živel kvůli kancům a krádež taky kvůli kancům - co vím jakej kanec mi to ukradne, že
. Ne vážně - o těhle pojištěních uvažuju, havarijko asi ne... prostě pojistím všechno co neovlivním a svojí blbost nepojistím - možná chyba

- tomason
- Test driver
Tak bacha u jakýho kance to pijistíš neb dostaneš taky na kančíno 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI