Videl bych to na klempire+kybl kytu a novy nastrik ale treba ma nekdo lepsi napad,mozna vymenit ale vzhledem k cenam orig. dilu to je asi hloupost.
Omlouvam se za kvalitu fotek ale mobil no

Kdyz to necham byt bude to urcite reznout taky protoze na nekterych mistech je videt na kov.Po prestrikani sprejem i kdyz mate presny odstin je proste videt jinak barevny flek (mam to vyzkousene).Vim ze to nejsou dvere ci jina cast co je hned na ocich ale ja sem puntikar a chci to mit peknymiki21 píše:Nechat tak a jezditPokud se toho chytne oheň(oblouk),tak to začne reznout.
Tak to jen ošetři antikorozním lakem a nasaď na to plastové prahy.Ac1D píše:Kdyz to necham byt bude to urcite reznout taky protoze na nekterych mistech je videt na kov.Po prestrikani sprejem i kdyz mate presny odstin je proste videt jinak barevny flek (mam to vyzkousene).Vim ze to nejsou dvere ci jina cast co je hned na ocich ale ja sem puntikar a chci to mit peknymiki21 píše:Nechat tak a jezditPokud se toho chytne oheň(oblouk),tak to začne reznout.
orig prah na vrakaci stoji necelych 900kc jen je v cerne barve tak bud prestrikat na stribrnou nebo par dilu jeste nacernit a mit Silver-Black FoFopbjun píše:Koupit neorigo dil, z toho uriznout ten kus ktery je spatny a ten kousek vymenit a cely prah prelakovat... Opravovat to vytazenim a kitem je na hovno, zas to popraska - navic opravovany prah uz nema dostatecnou pevnost... Ja mam kleple prahy oba ale nastesti zespoda kde to nemelo vliv na viditelny kus
tak to at radej naohyba ve sveraku 0,2mm plech a navari. Zhnije to, akorat znici cely prah a vyhodi hromadu penez. Pevnosti taky nepomuzepbjun napsal:
Koupit neorigo dil, z toho uriznout ten kus ktery je spatny a ten kousek vymenit a cely prah prelakovat...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti