co vas v posledni dobe vytocilo
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Vcedulu? Pri niecom velkom? Napis viac! Vsak Vlado jazdil vzdy predpisovo, nie?
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to bolo fakt uz davno, aj sa tu o tom pisalo, to este nejazdil predpisovo, tusim az od tej udalosti zacal
ak si spravne pamatam, tak mal obiehat kolonu v odstavnom pruhu nejakou velkou rychlostu, presne cislo som uz zabudol... 

- tomason
- Test driver
Tak v tom případě ste mohli dát všichni výpověď pro nevyplacení mzdy + vám náleží 3měsíční odstupné a stačí dva lidi a můžete na něj podat insolvenci,buď zaplatí,nebo končí.Pak ještě stačí pár telefonátů na pracovní úřad oni se mu ozvou taky to nanás zkoušeli.petulak píše:Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/![]()
![]()
![]()
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- vcedula
- .
misoo píše:to bolo fakt uz davno, aj sa tu o tom pisalo, to este nejazdil predpisovo, tusim az od tej udalosti zacalak si spravne pamatam, tak mal obiehat kolonu v odstavnom pruhu nejakou velkou rychlostu, presne cislo som uz zabudol...

Pekne si to spojil dokopy misoo, ze podbiehal cez odstavny pruh kolonu

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jaaaj, tak nejako sa mi to pospajalo a pomotalo...
sorry 

- vcedula
- .
a martas, doteraz som ani za jedno nemal opletacky, chvalabohu. Musim pochvalit fizlov, ze ma doteraz neriesili, porusil som predpisy ale nikoho som zasadne neohrozil.
Podla mna, pokial ti nedali ziadne potvrdenie, nemas co riesit. Mne to tusim tiez niekto povedal, ked som chcel vybavit zahladenie stop
ze ci mam papier a ze ked ziadny papier nemam, tak nie je co riesit. Takze asi tak. Okrem toho si myslim, ze policajtom, a hlavne mestskym, sa nebude chciet riesit papierovanie ohladom predvolania na dopravny inspektorat a radsej na to zabudnu a pojdu po sichte rovno domov namiesto vypisovania papierov.
Podla mna, pokial ti nedali ziadne potvrdenie, nemas co riesit. Mne to tusim tiez niekto povedal, ked som chcel vybavit zahladenie stop

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To znie ako dobre spravy. Kamaratovho kamarata v piatok cestou z BA nameral radar a riesila ho hliadka na mieste. Dohodli sa na 100, ale nemal, tak ho pustili do Zlatych Moraviec vybrat, ze ked sa vrati do 30 minut, tak ich tam este najde. Isiel, vybral, vratil sa... uz tam neboli a teraz ma bobek, co zo toho bude. Odkazem teda, ze s najvacsou pravdepodobnostou nic
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Marťas
- Test driver
Co mam informace, tak fotky posilaji na magistrat ke konci kazde smeny. Protoze to bylo o vice nez 40km/h, tak to nemuzou projednavat na miste...
Tak jednoduche to asi nebude, ale snad vezmou v potaz, ze to byl muj prvni prestupek
Tak jednoduche to asi nebude, ale snad vezmou v potaz, ze to byl muj prvni prestupek

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- vcedula
- .
dufam, ze sa na mna nikto nenahneva, ale posledny clovek, ktoremu verim, je policajt. Mna na tej dialnici nameralo policajne auto, ktore na 1 000 000% malo aj kameru a aj tak z toho nic nebolo, aj ked tieto nove radary nemaju mat moznost vymazat meranie. Jednoducho to vymazali.
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mozno tam je tam finta. Ked meranie zaznamenaju, nemozu s nim manipulovat a teda musia vydokladovat, ako bol priestupok rieseny = ziadne bocne prijmy. Takze mozno rychlost len "odcitaju" a snazia sa s vodicom dohodnut. Ak sa nedohodnu, pustia to z hlavy. Smola je jedine v pripade, ze to fakt cvaknu, aby naplnili statistiku...

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Radar si ta odfoti sam ako nahle prekonas urcitu rychlost, a teda podla mojich info maju policajti 30 minut na rozlozenie a pripojenie sa s radarom do systemu,co si vsimam ked meraju u nas stale len posuvaju aby sa nemuseli hlasit a nenajdu teda spravnu polohu radaru..
- petulak
- Test driver
Že za 14 dní nám vypnou internet. sere mě to, ale viníkem je ten kreten výše jmenovaný, chleba je přednější./ dle babičky/ . omlouvám se za ta sprost. slova.petulak píše:Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/![]()
![]()
![]()

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- FrFill
- Pokročilý
Sááákra Petulak tak to ti nezavidim
,snad se to brzy vyřeší 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ma mrzipetulak píše:Že za 14 dní nám vypnou internet. sere mě to, ale viníkem je ten kreten výše jmenovaný, chleba je přednější./ dle babičky/ . omlouvám se za ta sprost. slova.petulak píše:Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- petulak
- Test driver
Diky za povzbuzující slova, všem, Zítra to budem řešit. Vidím to na rozv. prac. poměru. Ale ted jde o to, kde veme pěníze na mé dvě výplaty plus tři měsíce odstupného? Tot otázka!

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback