co vas v posledni dobe vytocilo
- sid
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
no měl si zkusit a kdyby to nešlo tak po posazení za volant vyzkoušet jak moc jdou dveře otevřít 

Ford focus II 1,8 HB 2007

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No to taky miluju když tak nějaká p*ča vedle mě zaparkuje. Mám 2metry a skoro 100kilo a jako faaakt se neprotáhnu když mám otevřený dveře na 15cm!!!! Ty lidi nechápou, že taky potřebujou ti ostatní odjet a nebudou čekat na toho debila až přijde. Vždy mám sto chutí to auto rozkopat nebo nevím co, aby si to zapamatoval. A lidi co vlastní vraky by měli parkovat na vlastním parkovišti, a hlavně ti idioti u nás v práci, protože kupovat nový díly pořád nehodlám (před 14ti dnama mi někdo nechal pozdrav na předním nárazníku v podobě 5cm díry u předního blinkru přesně tam kde je hrana výztuhy takže se to "propíchlo"...FAKT BOMBA)!!!! A nemluvě o lidech co parkujou u nás v ulici s koulí vzadu auta a nehledí na to jak se to auto za něma vždy zhoupne když do něj vrazí!!! Je to tak 10x za týden, naštěstí né do myho, už parkuju raději jinde, sice na auto nevidím, ale je tam kolmy stání tak nehrozí že se bude cpát Land Rover do 3metrové mezery!!!
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- petulak
- Test driver
Že si naše dcera, která je na mateřské musela vzít půjčku, aby její rodiče měli na jídlo a nájem. Jelikož můj " ŠÉF" jaksi zapoměl mi poslat výplatu za dva měsíce!!! TOTO JE ON /www.hanyš.cz/

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Hanyš jo? Že by měl problémy s prací a neměl na vejplaty? Tomu se mi nechce věřit. Máme na firmě, mimo jiné, taky pár jeřábů a nevíme, kam je poslat dřív. Že by před sebou měl pan generální drahou dovolenou?
- Marťas
- Test driver
Mestska policie....kousek pred vyjezdem z mesta
103km/h jeste ve meste
Pujde to ke spravnimu rizeni, na miste jsem s tim nesouhlasil....
Chci se zeptat - je sance se z toho vysekat
Pokud by nekdo znaly mohl poradit, budu mu moc vdecny

103km/h jeste ve meste

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
najdolezitejsie bude aka je fotka... teda ci sa znej bude dat naisto povedat, ze si bol este pred tabulou v meste alebo na urovni tabule alebo za tabulou... 

- Marťas
- Test driver
Bylo to jeste pred, ale zastavil me opsal si udaje z ridicaku + OP, ja jsem nesouhlasil, nic nepodepsal a odjel. Snimek jsem nevidel, ale pry ho maji
. V pravem pruhu jela dodavka, tak jsem si jich nevsimnul
. Mohla by pomoct osoba blizka
Jel jsem sam a udaje si opsal moje. Byva u spravniho rizeni pritomen onen policajt??

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nechci moc malovat čerta na zeď, ale vypadá to že dopadneš jako jeden známej od máti z práce.
Tzn. Překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec, trestných bodů 5, pokuta mezi 5000-10000 a to nejdůležitější je zákaz řízení 6 měsíců-1 rok
(ale podrobnosti neznám)

Tzn. Překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec, trestných bodů 5, pokuta mezi 5000-10000 a to nejdůležitější je zákaz řízení 6 měsíců-1 rok

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jo a měli tam cedule že se měří? 

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mě zase nasrala dnešní výměna palivového filtru.
Tak klasika, zvednu auto, vlezu pod něj, napíchnu 8-ku na dlouhou golu a chci zatočit šroubem, co drží palivovej filtr a ono nic
Vezmu 7-ku a je malá
Klasickej klíč od forda cca 7,5, samozřejmě že ostatní nářadí cca 20km od baráku takže z výměny zatím sešlo.
a navíc jsem zjistil, že filtr je zřejmě původní, podle autobazaru měl být v 90000 vyměněnej, ale podle orezlé objímky kolem filtru to tak nevypadá
Tak klasika, zvednu auto, vlezu pod něj, napíchnu 8-ku na dlouhou golu a chci zatočit šroubem, co drží palivovej filtr a ono nic

Vezmu 7-ku a je malá

a navíc jsem zjistil, že filtr je zřejmě původní, podle autobazaru měl být v 90000 vyměněnej, ale podle orezlé objímky kolem filtru to tak nevypadá

- Macmiro
- .
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji pečlivě přečíst nasledují články - nejsou to žádné vymyšleniny, měli by ti to pomoct.Marťas píše:Mestska policie....kousek pred vyjezdem z mesta![]()
![]()
![]()
103km/h jeste ve meste![]()
![]()
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009081701
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007112801
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006071001
FOCUS ST 2.5 Duratec 225 HP, 3 door, blue, Dreamscience mapy - Mod C, Dreamscience sání, kompletní 3" výfuk (downpipe Magnex + sportcat Cobra + catback Bluflame), podložky Eibach Pro-Spacer 15mm, pružiny Eibach Pro Kit Springs 25 mm.
- Marťas
- Test driver
Ceduli meli, ale nevidel jsem ji pres predjizdenou dodavku
.
Prave, ze +/- tusim co me ceka, tak hledam klicky, jak z toho ven.
Bylo to vlastni blbosti - akorat jsem zkousel onboard kameru na sraz
...

Prave, ze +/- tusim co me ceka, tak hledam klicky, jak z toho ven.
Bylo to vlastni blbosti - akorat jsem zkousel onboard kameru na sraz

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ono nechcem to tu velmi rozoberat, bo predsa len neviem presne ako je to u vas so zakonmi, ale predsa.
1. uvidis co je na fotke. ak to nebude jendoznacne = v pochybnostiach v prospech obvineneho.
2. Bol si sam, ma tvoje udaje, osoba blizka podla mna tazko. Aspon u nas je to tak, ze na osobu blizku sa mozes odvolat ak by si jej sposobil riziko trestneho stihania, ale nie obvinenia z priestupku, takze u nas by si tu blizku osobu oznacit musel...
Drzim palec! A nevahal by som vziat so sebou advokata, nech na teba nevybafnu, budu umiernenejsi urcite. Keby nieco, mas nanho narok aj v spravnom konani v zmysle Listiny ludskych prav a slobod, ale to by mal vediet uz advokat...
1. uvidis co je na fotke. ak to nebude jendoznacne = v pochybnostiach v prospech obvineneho.
2. Bol si sam, ma tvoje udaje, osoba blizka podla mna tazko. Aspon u nas je to tak, ze na osobu blizku sa mozes odvolat ak by si jej sposobil riziko trestneho stihania, ale nie obvinenia z priestupku, takze u nas by si tu blizku osobu oznacit musel...
Drzim palec! A nevahal by som vziat so sebou advokata, nech na teba nevybafnu, budu umiernenejsi urcite. Keby nieco, mas nanho narok aj v spravnom konani v zmysle Listiny ludskych prav a slobod, ale to by mal vediet uz advokat...
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Este jeden vystrel naslepo - kazdy radar musi byt v pravidelnych intervaloch kalibrovany, na co sa /aspon onoho casu/ zvyklo kaslat. Takze moze pomoct poziadat o predlozenie protokolu o kalibracii, ak nie je - meranie je neplatne.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fiha, no pekne...
ale je tu sanca ze dopadnes ako vcedula, toho tiez prichytili pri niecom velkom, vsetko zapisali a mal cakat na spravne konanie a uz je tomu hadam aj viac ako rok a stale nic. jednoducho nemali 100% pravnu istotu, tak to nechali tak.