Tak zase máš to celkem dobrý, že jen letossilverwolf píše:mimochodem - mě letos nejvíc vytáčí to, že od samýho začátku roku narážím jenom na samý idioty a nebere to konce

Tak zase máš to celkem dobrý, že jen letossilverwolf píše:mimochodem - mě letos nejvíc vytáčí to, že od samýho začátku roku narážím jenom na samý idioty a nebere to konce
Tak to aby jsme se Ti v Jihlavě na Lokálce vyhýbali...Zuzka píše:Tak zase máš to celkem dobrý, že jen letossilverwolf píše:mimochodem - mě letos nejvíc vytáčí to, že od samýho začátku roku narážím jenom na samý idioty a nebere to konce. Mě to vytáčí už posledních pár let
Svatá pravda...silverwolf píše:Ford nepotřebuje žádnou paměť na sedačky, protože Ford se prostě nepůjčuje
junior píše:a čím budeš psát Koťo???![]()
![]()
![]()
přesně tak taky mi to dost vadí u bavoráků je to automatický že má sedačka řidiče pamet, když si pučim mondeo od mámy a seřídím si sedačku podle sebe a pak si ho vezme máma tak ji to trvá dýl,než kdyby zmáčkla jen čudlík a sedačka se nastavila tak jak byla dřívKóťa píše:Mě naštval ford...a ne poprvé.Nechápu,proč u plně elektrické sedačky řidiče nejsou paměti!!!!!!!!!!!Zkrátka najít si v autě po někom opět tu svojí polohu je na dlouho...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů