co vas v posledni dobe vytocilo
- chycek
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Jo to je jasný, a vytáčí to snad víc než když ti něco ukradnou.
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, protože ve finále by to dopadlo tak, že jenom kontroloval jestli máš pořádně zavřeno a zamčeno aby ti někdo něco neukradjack-3d píše:Ubliž zlodějovi a nedejbože hnědýmu a jdeš si sidnout místo něj. Nikoho nezajímá, že šel krást.chycek píše:Napojit zásuvku 400V do žlezné rohožky a druhým koncem do kliky, jinak to s těma zmr... nejde.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- VH123
- Zkušený
Sobecky si říkám že 7 let starý auto už není taková perla aby po něm někdo šel na objednávku a na náhodné kolemjdoucí dlouhoprsťáky nemusím mít nejlepší zabezpečení, stačí lepší zabezpečení než mají sousedi.chycek píše:Napojit zásuvku 400V do žlezné rohožky a druhým koncem do kliky, jinak to s těma zmr... nejde.

Vojta
- jack-3d
- Pokročilý
Mám to nový a pojištěný kompletně (stojím na ulici v centru Brna). Když jsem se ptal ford prodejce, jestli bych si měl dávat alarm, defend/medvěd block, apod, říkal, že je to zbytečný. Kdo to chce ukrást, ukradne to tak či onak. Nejlepší je fakt akorát pojistka a trocha štěstí.VH123 píše:Sobecky si říkám že 7 let starý auto už není taková perla aby po něm někdo šel na objednávku a na náhodné kolemjdoucí dlouhoprsťáky nemusím mít nejlepší zabezpečení, stačí lepší zabezpečení než mají sousedi.chycek píše:Napojit zásuvku 400V do žlezné rohožky a druhým koncem do kliky, jinak to s těma zmr... nejde.
Je to nějakej ten pátek, co si u nás jistý chalupář zabezpečil již několikrát vykradenou chatu důmyslnou pastí, která však zloděje zmrzačila nadoživotí. Bohužel majitel měl z toho soud a padl i nějaký ten trest. Na druhou stranu v Americe, tam můžete vetřelci ustřelit hlavu a jste v právu.
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce. Já absolvoval to samé, akorát s botkama za 2500 Kč a poslali mě k šípku i z reklamací. Jedině dát do ČOI a nechat si udělat posudek od soudního znalce a na to sem se vyprd. Boty sem nosil cca 2,5 měsíce.Gromik píše:Mě vytočili dneska u Bati - v únoru jsem si koupil za litr boty (outdoorové tenisky), jelikož byl sníh, tak ležely ve skříni, koncem března jsem je nazul a jezdil jen do práce, ale ouha - asi za měsíc na to, byly obě boty kompletně prodřené na patě![]()
Tak jasná reklamace, že ... tohle nemůže udělat bota po měsící nošení. Dneska jsem si šel boty vyzvednout a paní povídá že reklamace neuznána s tím, že se jedná o opotřebení a to mohlo být způsobeno nespravnou velikostí (kua, šak si boty zkouším ne) , anomalii na chodidle (nohy mám v pořádku), špatným šněrováním (nohu mám dycky fixovanou) a nebo prý nepoužíváním lžíce a že to mají všecko v podmínkách a tím pádem reklamaci zamítají
![]()
To mě tak vytočilo že jsem chtěl mluvit s vedoucí prodejny, že velikost mám správně, boty nosím běžným způsobem a že odmítám vyhodit 1.000kč a mít za měsíc boty na vyhození ... nebylo mi vyhověno (vedoucí tu prý zrovna není), ale můžu si prý zajít ve Zlíně na oddělení péče o zákazníky a podat stížnost. Tak jsem tam zašel a paní že "no, já Vám ale nepomůžu, můžeme to leda sepsat a poslat znova na posouzení" ... a tak jsme učinili a já budu opět měsíc čekat. Když to zamítnou (jakože co jiného čekat), tak se můžu prý obrátit na soudního znalce ...
K Baťovi chodím na boty od jakživa, nikdy nebyl problém, když jsem něco reklamoval, tak automaticky bud nové boty nebo peníze zpět , ale je vidět že holt časy se mění ...
- Marťas
- Test driver

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, teď čekám na vyjádření po podané stížnosti. Paní mi povídala, že když to zase zamítnou, mohu si udělat posudek od soudního znalce a že ten prý plně hradí fy BAŤA, ať už posudek dopadne jakkoliv ... ale suďte se o boty, že? Už takhle jsem čekal 1 měsíc na první výsledek první reklamace, teď budu čekat na výsledek stížnosti a mezitím běhám ve starých teniskách, co mám na běhání a kolo ... asi se na to taky vyprdnu a boty si nechám někde spravit (prodraná pata se něčím vycpe a zalepí se páskou nebo něčímFordik píše:Držím palce. Já absolvoval to samé, akorát s botkama za 2500 Kč a poslali mě k šípku i z reklamací. Jedině dát do ČOI a nechat si udělat posudek od soudního znalce a na to sem se vyprd. Boty sem nosil cca 2,5 měsíce.

U Baťi už mě ale nikdo neuvidí, to je jasné

- Anndy
- Test driver
praveze taketo veci by sa mali dotahovat do konca, my vsetci by sme to mali robit, aby si ostatni nezvykali nas odrbavat.
- Redmann
- Junior
To je sila, ze tento argument este stale pouzivaju. Mne sa to stalo pred 15 rokmi na Adidas teniskach. Cakal by som, ze dnes uz nie. :-/ A toboz nie u Batu, tam sme este problemy pri reklamacii nemali...
- bertikcertik
- Junior
Taky jsem s Baťou neměl nikdy problémy. Holt, tato nelehká doba doléhá postupně na každého. Už ani ty reklamace nejsou to, co bývalo. Malý obrat, ještě menší zisk. Minimalizace nákladů - i těch záručních.
Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
- Quickie
- Moderátor
neviem si pomoct ale tie citácie ma stále serú
- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ked je vonku rano teplo tak susedom na balkone hrkutaju holuby, vzdy ma to zobudi o 4:30. Uz som si zadovazil aj gulickovu pistol tak po nich strielam vzdy, potom je pokoj asi na hodinu a situacia sa opakuje 

- jack-3d
- Pokročilý
Rusty-DC: 
Včera jsem měl naplánovanou práci, přesun půl tera z backup pásek na server, jednoduchá prácička, při které jen občas koukneš na stav a je to. Jenže UPC internet jako na potvoru nešel a tak jsem musel jet do práce a sedět tam jak šulín 5 hodin.
Přesun se stejně nezdařil, ani ne v jedné pětině to zahlásilo error a knihovna přestala reagovat. To budou v pondělí rádi...

Včera jsem měl naplánovanou práci, přesun půl tera z backup pásek na server, jednoduchá prácička, při které jen občas koukneš na stav a je to. Jenže UPC internet jako na potvoru nešel a tak jsem musel jet do práce a sedět tam jak šulín 5 hodin.
Přesun se stejně nezdařil, ani ne v jedné pětině to zahlásilo error a knihovna přestala reagovat. To budou v pondělí rádi...

Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
me dneska nejakej kreten ktereho palily ruce pri pohledu na muj podval , mimo to ze nemam na cem vozit sebral i podium na sraz . takze o starost navic .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- cerven
- Junior
Přišel jsem ke svému FoFO a v kufru na roletě byla voda, takže mi tam zatéká a jen bůh ví kudy????!!!!! 

Ford Focus Kombi 1.6 TDCi Ghia (66kW) r.v. 06.2005 tm. šedá metalíza