Nicco píše:Samozrejeme potom napis, co tomu bolo.
Auto si kupovala sama? Takto "funguje" od zaciatku? Turbo nepiska? V najjednoduchsom pripade to bude iba prasknuta hadica k turbu, ked ti to netaha. Musis to brat pozitivne

ále já to auto mam vlastně od středy min. týdne. čili se teprve bratříčkujeme. koupený je to ..no prostě né přes bazar né ani tak ani tak, prostě jinak :d heh, jsem tajemná jak hrad v karpatech. Každopádně, jelikož se teprve zoznamuju, tak zjištuji , coje normální a co ne. Táta mi říkal, že jelikož to nemá ani 100 koní, tak to je línější auto, že to tomu motoru odpovídá, byl to se mnou i projet, a myslí si,že to má jen ucpané trysky či palivový filtr. Dneska jsem ještě volala do dvou servisů, syčáci jako chtějí v praze za pouhe napojení - diagnostiku 1500?! to je síla! u dieslu konkrét, ale Mr. Rejchrt z Rasošek nezklamal, ty to napojují zdarma, jenže do Jaroměře cestu zrovna ted nemám (ikdyž odtamtud pocházím), no nic. Volala jsem svýmu neautorizovanýmu servisáku

, a on mi sdělil, že dělá diagnostiku i na diesly , tak jsem zvědavá

)), no uvidime. Jiné závady na autě neshledávám - zatím. snad se s tím vozídkem brzo skamarádím, jestli ne, tak holt poputuje dál.
Předtím jsem měla Ford Fiestu 2005, 1,3 benzinak, a krom toho, že mi sem tam kuny přehryzaly káble, tak bylo relativně v cajku,,,chjo...
njn. tak dám vědět, co a jak,,,jinak taky se mi teplota k 60tce vyšplhá tak po 20ti km,,dle zahřátí,,,takže dojedu do worku a je na 60tce, tak snad je to ok.
il.