No,od počátku týdne jsem na tom stejně.Zase šetříme přírodu,prachy a o to víc si budem jízdu užívat až nám auta vrátěj...A prdel si aspoň začíná zvykatACEMajky píše:Nej sem na tom ja, ja ted jezdim za 0L/100km (jezdim na kole, auto uz mesic v servisu)
Fakt neumí? První model mondea uměl ukázat všechny druhyACEMajky píše: Cili odpojenim baterky si vynuloval PP a ted ti to ukazuje tvoji prumernou - to ze pises ze ti to ted ukazuje aktualini, to si asi myslel jako tvoji, jelikoz mondeo aktualni (okamzitou) neumi
tyjo já se s tím samým motorem na těchhle kilometrech pod 8,2 nedostanu ani kdybych se rozkrájel, ale je fakt, že je to líně zajetý, nejdou mu moc svižný starty (jako by přemejšlel jestli se rozjet nebo ne) jediný kde se to chová jakžtakž je dálnice, ale je fakt že když jsem to auto kupoval tak na skle byla rakouská celoroční, maďarská celoroční , slovanská a německá jakbysmet, takže je to zvyklý na dálky... a to zase jezdí za 7lMa.rt píše:Tak dnes docela zklamani. 2x 45km, 2x studeny start, cca 60km dalnice(cca 120km/h), 20km mesto, 10km mimo mesto, jela porad klima a v aute cca 320kg nalozeno vcetne me. Vysledek 7,6. Cekal jsem tak o pullitr mensi, mozna to delala ta klima.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti